Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לכל חולי ה- ANGRY BIRDS - גרסא למחשב !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לעזאזאל,בעבודה הוא עובד מצויין - win xp

בבית win 7 אני מקבל את ההודעה הזו על הרזולוציה,למרות ששיניתי בקובץ ההגדרות את הרזולוציה ל 1024/1024 השגיאה עדיין קיימת

יש למישהו פתרון :x

ללא שם.png

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
בחיי שאני לא מבין מה אתה מתכוון

התכוונתי לזה שהראיתי לחברה של את המשחק והיא התעלמה ממני במשך שעה וחצי ורק שיחקה בלי הפסקה.

היא הפסיקה רק כשאמרתי לה שזה ממש מעצבן אותי.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב אחרי שסיימתי את המשחק, השגתי 3 כוכבים בכל שלב ואת כל הביצי זהב , שמעתי שמועה על עידכון....

מישהו הוריד ?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

ננסה גם אותו , אבל נחזור לשאלה המקורית שלי , מישהו הוריד תוספת למשחק? ואני מדבר על גרסת הpc.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
תוריד את זה, FIX ל XP.

http://www.MegaShare.com/?r=Wakid

אלון.

אתה מלך!!!

סוף סוף, גם אני יכול לפוצץ ציפורים.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

סוף סוף, גם אני יכול לפוצץ ציפורים.

חזירים, חמוד שלי. חזירים.

ומצטרף לשאלה האם יצא כבר angry birds seasons בגרסת PC?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
חזירים, חמוד שלי. חזירים.

ומצטרף לשאלה האם יצא כבר angry birds seasons בגרסת PC?

זה מההתרגשות:-D

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...