Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לכל חולי ה- ANGRY BIRDS - גרסא למחשב !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

4 מחשבים שונים

כולם מקבלים את אותה שגיאה בניסיון פתיחה:

יש למישהו רעיון? מערכת הפעלה בכל ארבעת המחשבים (שלושה ניידים +אחד נייח) WINXP SP3

untitled.JPG

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
xp ועובד חלק! יש לציין שלא חילצתי את הקבצים אני מפעיל את המשחק מהווינראר

איזו גרסא של XP?

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

תבורך ידידי , חבל שאין אפשרות לWINDOW MODE , אבל נסתדר גם בלי

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

ישנה אפשרות למשחק בחלון. תשנה בקובץ CONFIG.LUA את הסעיף הבא:

fullscreen = true

ל false

בכל מקרה ניסיתי על 4 מחשבים שונים כולם עם אותה מערכת הפעלה וכלום. תמיד אותה הודעת שגיאה

יש למישהו רעיון?

WINXP SP3 PRO

עכשיו אני אחפור על חצי לילה רק כדי לפתור.

סאאמק.. מרפי הבן.. תמיד אני מבסוט אתה מביא לי בקטנה.

פורסם

תנסה להוריד את הקובץ מחדש ותמחק את זה שהורדת לגמרי

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...