Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כבר- אז גאז66, גם אני חשבתי - אבל לא בטוח, יש מצב שזו קבינה של האוראל. ה"שלם" אכן זיל 157...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 357
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
במוסך באזה"ת הישן בנתניה, באחד הרחובות שיוצאים מרח' פנקס לכיוון תח' הרכבת.

הרחוב נקרא רחוב העמל, המוסך הוא מוסך אסולין דויד שהוא המוסך שמטפל ברכבים שלי ב3 השנים האחרונות.

לדדי (דויד) יש חיבה מיוחדת למכוניות ישנות (הוא גם בעלים של כמה כאלה).

אני בספק גדול אם לאנדרטת המתכת יש ערך כלשהו או דבר מה שניתן להציל.

פורסם
ה ford במלוא הדרו בנוקיה האחרון

166615_1705628594302_1045642001_1872494_627675_n.jpg

הפורד מדהימה ביופיה!!! הלוואי עלי,

אך שאלה לי, מהיכן ניתן לייבא חלקים לGMC SIERRA (כמו זו שלצידו של הפורד) מבלי שהם יתקעו במכס ויוחזרו לשולח?

במרכז הארץ.

ל'

בנווה מונוסון ליתר דיוק, כבר נרקבת שם יותר מ4 שנים, - כואב הלב! רק על ההזנחה צריך ל**** את הבעלים שלה!

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
הרחוב נקרא רחוב העמל, המוסך הוא מוסך אסולין דויד שהוא המוסך שמטפל ברכבים שלי ב3 השנים האחרונות.

לדדי (דויד) יש חיבה מיוחדת למכוניות ישנות (הוא גם בעלים של כמה כאלה).

אני בספק גדול אם לאנדרטת המתכת יש ערך כלשהו או דבר מה שניתן להציל.

אני דווקא התרשמתי שיש כמה חלקי פח שניתן לעשות בהם שימוש נוסף. מי שחלקים כאלה נחוצים לו, יגיע לבדוק בעצמו מה ניתן להציל.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם
גאנה אני חשבתי על זה :

http://moscow.olx.ru/66-iid-165812300#pics

אני יודע, רק שבתמונה אני לא מבחין בחלונות הצרים שבצדדים, וקשה מאד להבין אם הם ישנם או לא! אז לא בטוח זה האוטו.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אני דווקא התרשמתי שיש כמה חלקי פח שניתן לעשות בהם שימוש נוסף. מי שחלקים כאלה נחוצים לו, יגיע לבדוק בעצמו מה ניתן להציל.

לפני חצי שנה דברתי עם דודי.

הבנתי מימנו שהמיני שייכת לפחח שמולו. שרוצה מחיר לא שפוי.

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם
איפשהו ברמת הגולן

פעם היינו עושים מיטווחים על כאלה.

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם
שלוש המכוניות הללו זרוקות בשדה קוצים מאחורי גבעה ליד היישוב שלי כבר שנים, אם משהו מזהה את הייצרן, דגמים, שנים, בעלויות וכו' בבקשה שישתף...

ולכל מי שאוהב את הישן והטוב כנסו ללינק הבא ותראו מה אנחנו משפצים אצלנו במועדון :

http://ctc.gbrener.org.il/

לצערי המרכבים של הסוסיתות נלקחו כנראה ע"י אספני ברזל בשבוע האחרון +- והטנדר הכחול נעלם....... השם יקום דמו....

זהו כנראה רק דוגמה אחת לכל אלה שאוהבים לתת אינפורמציה יותר מועילה לאספני(גנבי) הברזל ,ואם יש למישהו הערה לאדם שצילם רכב עדיף שיעשה את זה בפרטי כדי למנוע ביזה ......

פורסם

אזכור הפולנז בשרשור הזכיר לי את הכתבה הזאת ב-ynet בה מוזכרת הפולונז עם עוד כמה יצירות מופת ששווקו פה לרגע או קצת יותר

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

וולוו 144, יותר נכון 145 (סטיישן), במרכז הארץ, משמשת כמחסן וממתינה למושיע (איננה בסטטוס אספנות).

(הרכב עומד ברחוב ראשי ולמען הסר ספק - לא טפסתי על שום גדר...:wink:)

IMG00357-20110330-1641.jpg

alfa 156 2.5.

פורסם

וולוו סטיישן זה קלאסה, וזו נראית במצב בכלל לא רע. מומלץ למשפץ המתחיל.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

• תוכן חדש...