Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עוף נדיר - גולף סימן 1.

באמת רכב נדיר גם בדגמו

זה הדגם שבין השנים 1974-1976 דגם שהגיע עם הפח האחורי שונה מהשנים שבאו אחריו

הפח מעוגל מתחת למספר האחורי באמת נדיר לא הגיעו הרבה בשנים האלו לישראל

אחלה מציאה

בחול לדגם זה קוראים " Swallowtail "

swallowtail_arrows.jpg

המחלה שלי VW MK1

1981-1979-1977-1976

• תגובות 357
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חזרתי מנופש במושב אמירים ובתוך המושב יש כנראה אספן שמאוד אוהב סאאב 99, ספרתי כמעט 20 כלי רכב במצבי פירוק שונים + 2 סיקסים ישנים (אחד כנראה לחלקים ואחד נוסע). האם הבחור מוכר פה בפורום?

ד"א, אני מצאתי הרבה מציאות במושב הזה (טנדר 404 וכו').

נכון, כבר דווח שם פעם על BX GTI אדומה, מעניין אם היא עדיין קיימת

כבר חתמתי...

פורסם

לא בדיוק.

בשנת 78' עברה הגולף מתיחת פנים קלה שהתבטאה בעיקר בפנסים אחוריים רחבים יותר ולוח מחוונים חדש.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
לא בדיוק.

בשנת 78' עברה הגולף מתיחת פנים קלה שהתבטאה בעיקר בפנסים אחוריים רחבים יותר ולוח מחוונים חדש.

כמה שזכור לי, הפנסים האחוריים בגולף, הוחלפו בשנת 1981 לרחבים .

1981.jpg

עדי גולדנברג 13399

פורסם

אתה צודק

בדור הראשון

היו מלא שינויים מפנסים, פגושים ,דשבורדים ,גנטים וכדומה

אבל השינוי בבודי עצמו היה רק בשנים שהזכרתי מקודם

המחלה שלי VW MK1

1981-1979-1977-1976

פורסם
לא, זה רכב שלם, לפחות הקבינה של הנוסעים

ראיתי בתוכו את שרידי המושבים ומגן שמש

זגוגיות אין, ומכסה תא המטען הקדמי מונח על יד

חבל שאין תמונות ברורות

פורסם

אני חולק על זה. דווקא לפני שבוע ראיתי בערב גשום אחד באיילון צפון, גולף 6 ספרות עם פנסים רחבים צבע כחול כהה

אז היו רחבים לפני 81

HYUNDAI GETS 1400 2008

פורסם
לא ענתיקה

אבל כבר ישן

ובודאי נדיר, עוף ממש מוזר במקומותינו

דייהו רייסר GTI

מספר דיפלומטי, שייך לשגרירות מולדבייה

לי זה נראה כמו מדבקה שהוסיפו לדייהו רגילה

פורסם
אני חולק על זה. דווקא לפני שבוע ראיתי בערב גשום אחד באיילון צפון, גולף 6 ספרות עם פנסים רחבים צבע כחול כהה

אז היו רחבים לפני 81

כניראה שהוא היה דגם "רביט"

עדי גולדנברג 13399

פורסם

בתור אחד שעובד בשגרירות ומכיר לא מעט רכבים של שגרירויות שונות יאמר לזכות השגרירויות השונות שהם מביאות לארץ רכבים מגוונים מענינים נדירים ומיוחדים. ויש מאות דוגמאות שקצרה ההודעה מלהכיל את כולם ולכן אביא דוגמא קטנה.

למשל שגרירות שוויץ יש מרצדס חביבה מתחילת שנות ה80 שאמנם ראתה ימים יותר טובים אבל נראית במצב סביר.

שגרירות מצרים עם מספר לאנציות , וגם פיאט אונו 2010 (דגם שמיוצר בברזיל ולא יובא לישראל מעולם) .

שגרירות ירדן עם גולף GTI די קרבית אפשר להגיד.

ויש כמובן מאות דוגמאות נוספות. השגרירויות מביאות רכבים מיוחדים ומגוונים .

מספיק סיבוב קצר בצהרי היום באזור הטיילת בת"א בהם שוכנים מרבית השגרירויות כדי להתרשם. (יש גם כמה שגרירויות שנמצאות במתחם הבורסה ברמת גן וברחוב החילזון , וברחוב אבא הילל ברמת גן ושגרירות קנדה שנמצאת ברחוב נירים מאחורי היכל נוקיה , שגרירות יפן ושבדיה שנמצאות ליד בי"ח איכילוב, ועוד כמה שנמצאות ברחוב דניאל פריש)

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

אז היו רחבים לפני 81

לא, הגולפים מ-1981 הגיעו עם הפנסים הגדולים יותר.

יש הסבר פשוט למה שראית...

בנות ה-80 המאוחרות יותר, מכוניות משנים מוקדמות יותר אשר היו עוברות פגיעה באחוריהן שחייבה החלפת הפח האחורי שמתחת לדלת (היה רגיש ביותר ורך כמו לחמניה...) היו "זוכות" לפח החדש יותר של MK1, וזה הכיל את הבית לפנסים הגדולים יותר.

אני מכיר את זה ממקור ראשון - הגולף "קלאב" 1980 האהובה שלנו, שעשתה כליה יחד איתנו שנת 81, נפגעה בשנת 85 ועברה השתלה מהסוג הנ"ל.

יניב

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

• תוכן חדש...