Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האיש היקר הזה צריך להגיב כאן כבר. וכמו שציינתי בעבר , על אף שהוא מעולם לא כתב כאן אני נוטה להאמין שאדוארד אטלר קורא כאן כל הודעה והודעה אך לא מגיב. מה שנקרא "קורא סמוי".

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תגובות 357
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שתיהן של שכן שלי לפי מה שהבנתי ממנו הוא ייבא את שתיהן ואת האדומה הוא ייבא מאנגליה אם אני זוכר נכון.

הן במצב מכני מצויין וגם מצב קוסמטי מצויין לא ראיתי במציאות רכבי אספנות כאלו.

תמונות הרכבים הוסרו ותשומת הלב של הכותב מופניית לכללי השירשור כפי שמופיעים בעמוד הראשון.

שם כתוב בין היתר:

הנחיות הקשורות לפרטיותם של בעלי רכב ניצפה:

* נא לציין רכבים שאינם רכבי אספנות משופצים ומסודרים, אלא רכבים שאינם בשימוש / מוצעים למכירה.

בני, מנהל הפורום

פורסם

שלוש המכוניות הללו זרוקות בשדה קוצים מאחורי גבעה ליד היישוב שלי כבר שנים, אם משהו מזהה את הייצרן, דגמים, שנים, בעלויות וכו' בבקשה שישתף...

ולכל מי שאוהב את הישן והטוב כנסו ללינק הבא ותראו מה אנחנו משפצים אצלנו במועדון :

http://ctc.gbrener.org.il/

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

פורסם
שלוש המכוניות הללו זרוקות בשדה קוצים מאחורי גבעה ליד היישוב שלי כבר שנים, אם משהו מזהה את הייצרן, דגמים, שנים, בעלויות וכו' בבקשה שישתף...

ולכל מי שאוהב את הישן והטוב כנסו ללינק הבא ותראו מה אנחנו משפצים אצלנו במועדון :

הלבן, טנדר סוסיתא שלפי מספר הרישוי לא ראה כביש לפחות 22 שנה!

הכחול טנדר דודג' אזור שנת 68-71 דגם D300 אם אני לא טועה! שבטוח הוא עומד שם פחות זמן מהסוסיתא!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

Audi 80 שיושבת שנה לפחות להערכתי בשכונת מגורים נצפתה בעכו, משנות ה80 לפחות...

צילמתי תמונה אבל נמחק מהפלאפון.

אם יהיה ביקוש אצלם בהזדמנות, לפנות בה"פ.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

המכוניות האלה שייכות לבעל מוסך של הג'יפים "אודי מזרחי" . והשטח בהן הן עומדות הוא שטחו הפרטי.

רק חבל מאוד שאתה נכנס לשטח פרטי.

חבר מועדון ה-5

פורסם
המכוניות האלה שייכות לבעל מוסך של הג'יפים "אודי מזרחי" . והשטח בהן הן עומדות הוא שטחו הפרטי.

זה לא שטח פרטי זה שטח של הקיבוץ..

פורסם

למה סתם לכתוב דברים? המוסך שלו נמצא מאות מטרים משם וזה בטוח לא שטח פרטי שלו ואנחנו ואנשי האיזור מטיילים שם כבר עשרות שנים ובמיוחד בעונה הזו כי הפריחה עכשיו בעיצומה.לגבי הבעלות על המקום אז הסיפור שספרו לנו כילדים היא שגאל אותה יהודי עשיר מיהדות טורקיה שנעלם ומאז זו שמורת טבע וגם זכור לי איזה סיפור על משחטת רכב שהיתה שם בשנות השמונים עד שפשטו עליה. אתם יודעים מה אני אנסה לברר אצל זקני הקיבוץ ולהביא תשובות...:wink:

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

3.jpg

פורסם
אופל קדט 3 דל' ביבוא אישי לפי המספר, עומדת כמה שנים בקרית ים במצב מחפיר.

לפי המדבקות הטסט האחרון היה ב2008.

9396327.jpg

61037459.jpg

5272486.jpg

עצוב לראות כזה רכב מיוחד ויפה, ועוד על כל ה"שיפורים" ששמו עליו. אם הייתה לי האפשרות הייתי מציל:-(

אם יש פרטים נוספים לגבי מיקומו של הרכב או הבעלים אשמח לקבל יותר מידע.

תודה מראש.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם
למה סתם לכתוב דברים? המוסך שלו נמצא מאות מטרים משם וזה בטוח לא שטח פרטי שלו ואנחנו ואנשי האיזור מטיילים שם כבר עשרות שנים ובמיוחד בעונה הזו כי הפריחה עכשיו בעיצומה.לגבי הבעלות על המקום אז הסיפור שספרו לנו כילדים היא שגאל אותה יהודי עשיר מיהדות טורקיה שנעלם ומאז זו שמורת טבע וגם זכור לי איזה סיפור על משחטת רכב שהיתה שם בשנות השמונים עד שפשטו עליה. אתם יודעים מה אני אנסה לברר אצל זקני הקיבוץ ולהביא תשובות...:wink:

מה זה משנה, גם ככה אין מה להציל שם

פורסם
האיש היקר הזה צריך להגיב כאן כבר. וכמו שציינתי בעבר , על אף שהוא מעולם לא כתב כאן אני נוטה להאמין שאדוארד אטלר קורא כאן כל הודעה והודעה אך לא מגיב. מה שנקרא "קורא סמוי".

אתה נוטה להאמין להרבה דברים. אתה תמשיך לשאול על כל בטא קופה אם היא של אטלר, והוא ימשיך לא להכחיש. בפעם הבאה שתדבר עם אטלר, תזמין אותו להציג את הלנצ'יה שלו.:wink:

לאטלר יש פולביה, זו בטא.

היתה פולביה HF וגם פולביה זגאטו.

:turn-l:
פורסם

קודם כל אני לא כותב דברים סתם השטח הזה הוא פרטי שלו, לא של הקיבוץ אתה יכול לברר את זה!

ובשנות ה80 לא היה שום משחטת רכב זה היה המוסך הישן שלו שם. לאחר מכן הוא עבר מקום כ100 מטר למעטה.

המוסך הזה קיים עוד משנות 60 שם ...

וזה גם לא כלכך חכם לברר אצל "זקני הקיבוץ" כי עם כל הכבוד להם, הם לא קובעים של מי השטח ,אתה יכול לגשת למועצה ולברר שם מבחינה חוקית למי שייך.

ואם השטח שייך למועצה כפי שאתה אומר אתה לא חושב שהיו מבקשים שיפנה משם את כל הגרוטאות?? (קצת חומר למחשבה לא יזיק).

חבר מועדון ה-5

• תוכן חדש...