Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאחורי בית מס הכנסה ברחובות ( ממול קניון רחובות ) בחצר בית פרטי שלא ביקר בה גנן כבר תקופה ארוכה :wink:

עומדים, בעצם מסתתרים תחת הצמחים , חיפושית כחולה מוזנחת ולידה רכב אמריקאי ישן מכוסה .

• תגובות 357
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היום הייתי בסיור דרך הבית ספר בדרום תל אביב בשכונת הארגזים ושכונת התקווה, הנה כמה מכוניות:

http://img638.imageshack.us/g/170220111140.jpg

נאמר לי שהמכונית בעלת לוחית הרישוי עם 5 הספרות עומדת שם מעל 40 שנה ללא תזוזה.

המכוניות היא טנדר סטודיבייקר מודל 60\61 ולפי מספרי הרישוי היא לא עברה טסט לפחות 22 שנה !

קשה לי להאמין שהיא עומדת 40 שנה ! כי אחרת לא היה נשאר ממנה כלום!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

בכל מקרה, יש שם המון רכבים מהשנים האלה שעומדים כבר המון זמן לפי מקומיים, אך לא יכולתי לצלם עוד בגלל המדריך :x

וגם הייתה שם דבורה ענקית :-D

פורסם
היום הייתי בסיור דרך הבית ספר בדרום תל אביב בשכונת הארגזים ושכונת התקווה, הנה כמה מכוניות:

http://img638.imageshack.us/g/170220111140.jpg

נאמר לי שהמכונית בעלת לוחית הרישוי עם 5 הספרות עומדת שם מעל 40 שנה ללא תזוזה.

40 שנה? אתה בטוח? אני בשוק

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

רנו 5 - עומדת למעלה משנתיים ליד הגן של הבת שלי

נראית במצב טוב

הטלפון בתמונה

18022011270.jpg

18022011271.jpg

18022011272.jpg

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם

לגבי הרנו 5 חבל שאין לה טסט שנתיים. להחזיר אותה לכביש ולשלם 2 טסטים ובדיקת מעבדה די עסק יקר.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

מי אמר לך שהטסט לא הוקפא? אם הוקפא, לא צריך לשלם אחורה. וחוץ מזה מאיפה אתה יודע שהיא שנתיים ללא טסט, אולי חלק מהזמן שעומדת שם היה לה טסט?

יש סיכוי שאתה טועה, והמצב לא כ"כ גרוע, אז למה לייאש מתעניינים פוטנציאליים על ההתחלה?

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

לפי המדבקות על השמשה רואים שאין לה טסט לפחות משנת 2009. אפילו אם הוקפא הרישיון רכב מעל שנתיים ללא טסט צריך בדיקות מעבדה. אני לא מייאש אנשים מי שרוצה לרכוש יתקשר למספר וישאל לא חושב? :wink:

בכול אופן,רנו 5 אחלה רכב היה לי כזאת שנת 86.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

כל הכבוד על חדות הראיה באמת אם מגדילים את התמונה ניתן להבחין מדבקת טסט כחולה בפינת השמשה (כחול = שנת _200?).

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם
כל הכבוד על חדות הראיה באמת אם מגדילים את התמונה ניתן להבחין מדבקת טסט כחולה בפינת השמשה (כחול = שנת _200?).

כחול זה להיות שנת 2009 או 2003 או 1997, אם הרכב עומד שנתיים אז רוב הסיכויים שזה 2009

ויכול להיות שהטסט שלה נגמר ב12.2009 מה שאומר שלא צריך בדיקת מעבדה!!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם
טלבו 83 (לא מכיר את הדגם).

אי שם ברמת גן משמשת כמחסן. חלודה וגלמודה.

טלבוט סולרה וכואב הלב לראות רכב כל כך נדיר ומעניין במצב כזה!, אני לא חושב שיש כאלה שעדיין נוסעות!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

• תוכן חדש...