Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בשלומי נצפתה זרוקה חיפושית צהובה, פח במצב מצויין. לוחית אספנות. נראת עומדת תקופה ארוכה.

מ.ר 326-583.

אני מציין את המספר כאן מכיוון שדיברו על מספר חיפושיות שנגנבו, וזאת נראתה חשודה למדיי. זרוקה ברחוב צדדי באזור תעשיה נטוש. לא מכוסה. ונראת שלמה לחלוטין.

שייכת לאורן - הבעלים של המוסך שנמצא 2 מטר משם !

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

• תגובות 357
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עומדת באזור המוסכים שנמצא ליד התחנה מרכזית בפ''ת, ראיתי אותה מזמן, היא בצבצה בחצר אחד המוסכים אבל עכשיו נצפתה עומדת בחוץ. שנת 86.

31012011036.jpg

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לדעתי זו מנטה של אלעד!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אכן המנטה שלי אחרי ההסבה של הפנסים וכרגע בדרך לטסט.

אם היית קורא את השלט על הדשבורד, היית רואה שרשום בגדול "לא למכירה" והמספר טלפון שלי (כנראה שהשלט לא מספיק גדול, אני חושב לרסס עם ספריי על השמשה האחורית כדי שאנשים יבינו).

ד"א, המנטה הכחולה שעומדת שם גם לא למכירה וכך גם עוד צמד מנטות שזרוקות בתוך המוסך (חבל שסתם תנסו).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
סבבה. נפרק ממנה משהו.

אם אתה רוצה אני אתן לך את המיקום המדוייק כדי שאם תרצה לפרק/לגנוב/סתם להתעלל...:roll:

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם

אלעד איזה התקפה... לא אמרתי שהיא למכירה, השם של השרשור הוא ''ענתיקות בדרכים ובחצרות'' אם אני לא טועה...

בכל מקרה רכב שלא מעניין אותי באופן אישי, אני לא מתעמק בו ולא הסתכלתי יותר מדי על הרכב כשצילמתי אותו לכן גם לא ראיתי את מה שרשמת...

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

קודם כל אני לא התקפתי ואם זה מה שהבנת מדבריי אז אני מתנצל.

אם תקרא את ההודעה הראשונה בשרשור (אני אמקד אותך, מה שרשם בני באדום) תבין שמבקשים פה לפרסם רכבים שנראים נטושים (בלי אוויר בגלגלים, ללא מדבקות טסט) ולא רכבים שנוסעים (כי רכב שבעליו נוסע עליו ללא שלט למכירה כנראה לא מעוניין שמישהו יציק לו לגבי מכירה של הרכב או במקרה הגרוע יותר עקב פרסום המיקום שבו הרכב חונה יגיע מישהו ויפרק חלקים מהרכב).

אני מבין שהכוונה שלך לא הייתה רעה אך תנסה גם להבין את הצד השני.

ד"א, אני יודע שהרכב נראה מוזנך (מלא אבק, מלוכלך מבפנים, צבוע בכל צבעי הקשת) אך לצערי זו הבחירה של הבעלים שלו (אח שלי) ואני עושה כל שביכולתי כדי לשכנע אותו להכניס אותה לפחחות בקיץ.

ד"א2, הרכב שנת 83 ולא 86 (אתה כנראה מתבלבל עם הטרנזיט שעומדת קרוב אליה שהיא גם בבעלות המוסכניק והיא במקרה גם למכירה, היא שנת 86).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אלעד איזה התקפה... לא אמרתי שהיא למכירה, השם של השרשור הוא ''ענתיקות בדרכים ובחצרות'' אם אני לא טועה...

בכל מקרה רכב שלא מעניין אותי באופן אישי, אני לא מתעמק בו ולא הסתכלתי יותר מדי על הרכב כשצילמתי אותו לכן גם לא ראיתי את מה שרשמת...

עמית.

מטרת השירשור היא לעזור לאספנים אחרים למצוא רכבים לשיפוץ או לחלקים, ולא לספר לכל העולם איפה רכבים של אספנים עומדים .

כבר היו רכבים שפורסמו פה ונעלמו לא הרבה אחר כך.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אם אתה רוצה אני אתן לך את המיקום המדוייק כדי שאם תרצה לפרק/לגנוב/סתם להתעלל...:roll:

נראה לי שהבנת את הרמז. ואם לא קרא את שתי ההודעות שמעלי.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

פיאט 133, כפי שנקלטה היום במצלמת הסלולר, אי שם במרכז.

ד"א - האם מישהו מכיר 133 נוספות (מבלי לחשוף יותר מדי פרטים) במצב נסיעה ? (נראה לי שקצת נדירה)

IMG00286-20110207-1647.jpg

alfa 156 2.5.

פורסם

נדירה - ומסיבות מובנות. הפיאט 133 יוצרה על ידי סיאט, והיתה מיושנת עוד כשהיתה חדשה. אחת "מציאות" שסמל"ת שיווקה פה (כמו הפיאט 128 מתוצרת יוגו).

:turn-l:
פורסם
פיאט 133, כפי שנקלטה היום במצלמת הסלולר, אי שם במרכז.

ד"א - האם מישהו מכיר 133 נוספות (מבלי לחשוף יותר מדי פרטים) במצב נסיעה ? (נראה לי שקצת נדירה)

לפני כמה חודשים פרסמתי בשרשור הזה פיאט דומה על גרר באזור המרכז. הבעלים סיפר שהיא בתחילתו של תהליך שיפוץ. גם היא היתה צהובה ואולי אפילו זו אותה אחת.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם
נראה לי שהבנת את הרמז. ואם לא קרא את שתי ההודעות שמעלי.

נראה לי שגם אתה...

מטרת השרשור היא לעזור לאספנים ולא להרוס לאספנים אחרים.

לכן, לא פרסמתי פה רכבים בשימוש, אלא כאלה שעומדים זמן רב, ויש להן פוטנציאל להשתפץ לאיטן בידיים אוהבות של אספן חביב.

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם

חיפושית.

נמצאת באזור קרית טבעון בצפון.

נראת במתב חיצוני תקין, אך נראה כי עומדת הרבה זמן באותו המקום).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...