Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פיאט 133, כפי שנקלטה היום במצלמת הסלולר, אי שם במרכז.

ד"א - האם מישהו מכיר 133 נוספות (מבלי לחשוף יותר מדי פרטים) במצב נסיעה ? (נראה לי שקצת נדירה)

אולי זו אותה אחת ששכבה בבית נטוש בצור משה

HYUNDAI GETS 1400 2008

• תגובות 357
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מראה עצוב - סיטרואן XM במצב מוזנח במובן מסויים , אבל נראית שמורה למדי בהיבטים אחרים.

היא נראת ממש שמורה ויפה!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

אז זהו שהיא ממש לא נראית שמורה ויפה- יחסית לאוטו מאמצע שנות ה-90 שהיה עולה לא מעט- האוטו הזה נראה האמאמאמאמא של הגמור לצערי! אין בו חלק אחד חיצוני שלא דפוק, אין בו חלק קוסמטי שלא דפוק- רק לסדר את זה כמו שצריך יעלה כמו אוטו כזה, אם לא יותר! לא יודע איך הוא בפנים, אבל דפקו אותו דווקא כנראה כשהוא כבר עמד- מה שאומר שהוא עמד עוד לפני כן עם איזו תקלה! בקיצור- הוא רחוק מלהיות בסיס טוב לשיפוץ (שוב- חברה, אנחנו מבדברים על האוטו יחסית חדש, לא ענתיקה שנשארו בודדות כמוהה וכולן במצב יותר גרוע!). עם כל זה אותי הוא מעניין, אם האקסל לא יקפוץ עליו ראשון (ואני בטוח שכן:wink: ), כי אולי בכ"ז אפשר להוציא משם משהו מעניין...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
מראה עצוב - סיטרואן XM במצב מוזנח במובן מסויים , אבל נראית שמורה למדי בהיבטים אחרים.

היא נראת לא רע בכלל ,זאת 2000 סמ"ק דור ראשון .

זה מאוד מענין :-P

CITROEN XM V6 BVM AMBIANCE

CITROEN XM V6 BVA EXCLUCIVE

CITROEN XM TURBO CT BVA VSX

פורסם

אני אדקור אותך, תזהר!!!:twisted::lol::-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

פורד סקורפיו אם אני טועה עומדת כבר כמה שנים בב"ש.

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם

הפיזו' מאשדוד(נראית לי נוסעת לחלוטין,סתם בכדי לשתף)

השניים האחרות במושב ליד אשדוד.

Image148 (2).jpg

Image145 (2).jpg

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם
הפיזו' מאשדוד(נראית לי נוסעת לחלוטין,סתם בכדי לשתף)

השניים האחרות במושב ליד אשדוד.

הפיג'ו שייכת לרפי מי ראלקס

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

• תוכן חדש...