Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היום הייתי בסיור דרך הבית ספר בדרום תל אביב בשכונת הארגזים ושכונת התקווה, הנה כמה מכוניות:

.

לא קשור לשרשור כלל , אבל בכל זאת, מסקרן אותי לדעת מה בדיוק רצו שתראו שם?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תגובות 357
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

משהו מזהה איזה רכב זה ??

נמצא בחצר מלאה תרנגולות (לא בצחוק) באזור שכונת התקווה יש בפינת החצר רכב נוסף מאותו סוג בדיוק שנראה ממש שלם ולא על בלוקים אבל לא הייתה לי זוית צילום.

22.jpg

פורסם
משהו מזהה איזה רכב זה ??

נמצא בחצר מלאה תרנגולות (לא בצחוק) באזור שכונת התקווה יש בפינת החצר רכב נוסף מאותו סוג בדיוק שנראה ממש שלם ולא על בלוקים אבל לא הייתה לי זוית צילום.

הרכב הוא רום כרמל סוסיתא! שיוצר משנת 78 עד 81

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
לא קשור לשרשור כלל , אבל בכל זאת, מסקרן אותי לדעת מה בדיוק רצו שתראו שם?

מצטרף לשאלה!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם
פיאט(?) אומללה בחיפה..

אולי לאדה 2102 אבל אם היא לא התפרקה ב20 שנה שנה שהיא עומדת(כי המס' רישוי מהסוג של לפני 91 ויתקנו אותי אם אני טועה)סביר להניח שפיאט 124 שהיה רכב השנה ב1967

We are all made of emotions.It's only a question of finding the way to experience them...Ayrton Senna

פורסם
פיאט(?) אומללה בחיפה..

מישהו יודע (לפי מספר רישוי) איזה שנה הפיאט הזאת?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם
המכוניות היא טנדר סטודיבייקר מודל 60\61 ולפי מספרי הרישוי היא לא עברה טסט לפחות 22 שנה !

קשה לי להאמין שהיא עומדת 40 שנה ! כי אחרת לא היה נשאר ממנה כלום!

את הסטודיבייקר צאמפ אני זוכר בבית פורד ב1989 מגיע בצבע אדום נוסע ומתוחזק לא יודע מה עבר עליו מאז חבל.

עופר בן צבי

פורסם
טלבוט סולרה וכואב הלב לראות רכב כל כך נדיר ומעניין במצב כזה!, אני לא חושב שיש כאלה שעדיין נוסעות!

לפני כ 6- 7 שנים ברוב טיפשותי ועוונתי מכרתי את הרכב של סבתא שלי עקב גילה המבוגר.

הרכב היה טלבוט סולרה שנת ייצור 1983 צבע לבן שינהב (זהה לחלוטין לזה המצולם כאן אבל במצב ממש אבל ממש ממש חדש כאילו לפני שניה יצא מפס הייצור) . הרכב היה יד 1 עם 100 אלף ק"מ בלבד. הרכב היה להערכתי במצב המדהים השמור והנדיר ביותר מתאומים שלו ששרדו.

היה במצב תצוגה מכל בחינה אפשרית , ולצערי נמכר לסוחר רכבים מפתח תקוה (נדמה לי עובדיה שמו) .

סבתא שלי ואני מחפשים את הרכב בנרות ממש! כל היודע או מכיר טלבוט סולרה כמו בצילום מאותה שנה (1983) שנמכרה בפתח תקוה לפני 6-7 שנים ומאז עקבותיה נעלמו (מקווה מאד שהסוחר לא מכר אותה לברזל) מתבקש לפנות אלי בפרטי לכל מידע אפשרי.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
מאחורי בית מס הכנסה ברחובות ( ממול קניון רחובות ) בחצר בית פרטי שלא ביקר בה גנן כבר תקופה ארוכה :wink:

עומדים, בעצם מסתתרים תחת הצמחים , חיפושית כחולה מוזנחת ולידה רכב אמריקאי ישן מכוסה .

הייתה שם בעבר גם פיאט 600\500 . אולי זה מה שחשבת לחיפושית או שהיא כבר נעלמה מהחצר?

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
פיאט(?) אומללה בחיפה..

הפיאט הזאת עומדת שם מאז שאני זוכר את עצמי... ונראה שמצבה נהיה רע משנה לשנה.

פעם קודמת שראיתי אותה עוד היתה הבקליט האחורית.

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

פורסם
לפני כ 6- 7 שנים ברוב טיפשותי ועוונתי מכרתי את הרכב של סבתא שלי עקב גילה המבוגר.

הרכב היה טלבוט סולרה שנת ייצור 1983 צבע לבן שינהב (זהה לחלוטין לזה המצולם כאן אבל במצב ממש אבל ממש ממש חדש כאילו לפני שניה יצא מפס הייצור) . הרכב היה יד 1 עם 100 אלף ק"מ בלבד. הרכב היה להערכתי במצב המדהים השמור והנדיר ביותר מתאומים שלו ששרדו.

היה במצב תצוגה מכל בחינה אפשרית , ולצערי נמכר לסוחר רכבים מפתח תקוה (נדמה לי עובדיה שמו) .

סבתא שלי ואני מחפשים את הרכב בנרות ממש! כל היודע או מכיר טלבוט סולרה כמו בצילום מאותה שנה (1983) שנמכרה בפתח תקוה לפני 6-7 שנים ומאז עקבותיה נעלמו (מקווה מאד שהסוחר לא מכר אותה לברזל) מתבקש לפנות אלי בפרטי לכל מידע אפשרי.

אפשר לשאול בכמה מכרת אותה?? בטח הוא הציע לך סכום שאי אפשר לסרב לו וברגע של חולשה מכרת אותה! (בדיוק כמו שאני עשיתי מרוב טמטום! עם רכב אחר שהיה לי ועכשיו אני מצטער!)

בכל מקרה אני מציע לך לפרסם את מספר הרכב פה באתר ולצרף גם תמונה (שידעו על איזה רכב מדובר) ולחפש מישהו עם קשרים במשטרה\משרד הרישוי שיכול לעזור לך לאתר את הרכב לפי המספר!

ומקווה בשבילך שתמצא אותה!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם

היום באחת החצרות באבן יהודה, ורואים זאת מכביש 4

סוסיתא סטיישן צבע לבן. לא במצב נסיעה כבר תקופה

אולי עוד ניתן לשפץ

HYUNDAI GETS 1400 2008

• תוכן חדש...