Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 357
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

בירושלים בשכונת בקעה, פיאט 126 ספיישל אוטומט לבנה, לא נראית בשימוש, הופכת אט אט למחסן.

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם
פיאט 126 ספיישל אוטומט לבנה

אולי 124? 126 לא היתה מעולם בגרסת אוטומט. או ספיישל. ולמען האמת, היא גם לא משהו בתור מחסן.:roll:

:turn-l:
פורסם
איך הרכב משנת 88 רשום 00 במספר כלומר שנת 90+?

כבר כמה חודשים ביד2,ולמיטב זיכרוני גנאדי אמר שמבקשים עליו מלא כסף

אבל מה....מחירו של אחד כזה ברוסיה לדוגמה נע בין 850 ל 1400 דולר.....מפתיע

http://bazar.infocar.com.ua/10450315.html

We are all made of emotions.It's only a question of finding the way to experience them...Ayrton Senna

פורסם

אכן- 8 אלף ש"ח עבור האוטו שלא במצב מי יודע מה, ללא טסט כמה שנים (ובמיקרה הטוב הופקדו הרישיונות, ובכל מיקרה צריך בדיקת מעבדה!), ולא בעל ערך כלשהו- זה סכום בלתי-הגיוני בעליל! נכון, שהוא עדיין מאד נדיר בארץ, ובגלל זה לא הייתי מתנגד לאחד כזה, בתור חובב מסחריות ישנות- אבל רבבק, 8 אלף?!?!?:shock::?:cry:

ודרך אגב- אני לא כזה בטוח שהוא 88- למיטב ידיעתי גם הכלים שהובאו מאוחר יותר- קיבלו בזמנו מספרים התואמים לשנת הייצור שלהם! לדוגמה- ג'אווה שלי שנת 88 בשנת 96 נידמה לי- קיבלה מספר עם 58 בסוף! כאשר מיותר לציין שרכבים המיובאים של שנת 90+ קיבלו כבר מזמן 00!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בבאר שבע רח' אלתרמן כמדומני נצפו שתי הב.מ.וו - הלבנה משנת 83 והשנייה שנת 86.

המצב החיצוני נראה טוב.

IMG_0311.jpg

חבר,אתה חופר

פורסם
בבאר שבע רח' אלתרמן כמדומני נצפו שתי הב.מ.וו - הלבנה משנת 83 והשנייה שנת 86.

המצב החיצוני נראה טוב.

ה2 דלתות עומדת כבר לפחות 3 שנים ואם אני לא טועה היא היתה של תושב דימונה שטיפל ברכב כמו לא יודע מה.

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אופל קדט 3 דל' ביבוא אישי לפי המספר, עומדת כמה שנים בקרית ים במצב מחפיר.

לפי המדבקות הטסט האחרון היה ב2008.

9396327.jpg

61037459.jpg

5272486.jpg

עצוב לראות כזה רכב מיוחד ויפה, ועוד על כל ה"שיפורים" ששמו עליו. אם הייתה לי האפשרות הייתי מציל:-(

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ודרך אגב- אני לא כזה בטוח שהוא 88- למיטב ידיעתי גם הכלים שהובאו מאוחר יותר- קיבלו בזמנו מספרים התואמים לשנת הייצור שלהם! לדוגמה- ג'אווה שלי שנת 88 בשנת 96 נידמה לי- קיבלה מספר עם 58 בסוף! כאשר מיותר לציין שרכבים המיובאים של שנת 90+ קיבלו כבר מזמן 00!

אתה צודק בהחלט.

מכוניות משנות ה 80 שיבואו בשנות ה 90 קיבלו סיומת מספר רישוי לפי שנת יצור ולא לפי שנת יבוא.

אני לא מכיר שום רכב משנות ה 80 שיש לו סיומת 00, ולא משנה מתי הוא נכנס לארץ

חבר שלי ייבא בשנת 92 רכב מודל 87 מגרמניה (קנה אותו שם משומש והכניס לארץ תוך ניצול זכויות של עולה) והרכב קיבל סיומת 87 במספר.

כמובן שיש מצב שה IZH הזו באמת יוצרה בשנת 88, וכשרשמו אותה בארץ עשו טעות ולא הבחינו/לא הבינו/לא שמו לב לשנת הייצור.

לדעתי היה בלגן רציני בכל הנושא של הכנסת מכוניות של עולים באותן שנים.

פורסם

היום בקרית אליעזר, שירוקו 84' במצב סבבה.

תצלום0088a.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם
אולי 124? 126 לא היתה מעולם בגרסת אוטומט. או ספיישל. ולמען האמת, היא גם לא משהו בתור מחסן.:roll:

צודק בנוגע ל-124.

בנוגע למחסן אני לא בטוח :wink:

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם
אתה צודק בהחלט.

מכוניות משנות ה 80 שיבואו בשנות ה 90 קיבלו סיומת מספר רישוי לפי שנת יצור ולא לפי שנת יבוא.

אני לא מכיר שום רכב משנות ה 80 שיש לו סיומת 00, ולא משנה מתי הוא נכנס לארץ

חבר שלי ייבא בשנת 92 רכב מודל 87 מגרמניה (קנה אותו שם משומש והכניס לארץ תוך ניצול זכויות של עולה) והרכב קיבל סיומת 87 במספר.

כמובן שיש מצב שה IZH הזו באמת יוצרה בשנת 88, וכשרשמו אותה בארץ עשו טעות ולא הבחינו/לא הבינו/לא שמו לב לשנת הייצור.

לדעתי היה בלגן רציני בכל הנושא של הכנסת מכוניות של עולים באותן שנים.

אתה לא מכיר ! אבל הרבה רכבי משה"בט וגופים ממשלתיים נוספים החזיקו רכבים בעלי סיומת 00 במהלך שנות השמונים וגם אחרכך.

חן.

• תוכן חדש...