Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה204 סטיישן לבנה מהרצליה ניראתה בחניית העיריה.נורה מוזר כי הרכב במצב חדש היה זז פעם בחצי שנה 3 מטר וחזרה

We are all made of emotions.It's only a question of finding the way to experience them...Ayrton Senna

• תגובות 357
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ברחוב של"ג בת"א, מס' 1 כמדומני, פז'ו 504 לבנה במצב קשה, כולל סאן רוף תוצרת פגעי הטבע.

זה רק לפרוק,הכל רקוב .

במנוע הכל נראה תפוס .

שווה לקחת רק תמורת פינוי .

מתחת לרכב יש ג'ורה ענקית מסוכנת שניתן ליפול אליה יחד עם האוטו .

אל תסתכנו !

פורסם

היום יצא לי להיות בשכם והאזור במסגרת עבודה.

בכל מקרה העיר שכם וסביבתה היא גן עדן מדהים לחובבי פיאט 127 . כמעט כל רכב שלישי שם זה 127 . אני מעריך שמסתובבות שם עשרות ואף מאות רכבים מהדגם הנ"ל (דור 1 , דור 2 ודור 3) גם דגם הספורט קיים שם בכמויות מרשימות מאד.

באזור חווארה אפשר לראות בצידי הדרך עשרות משחטות רכב , ובצידי הכבישים נטושים להם מאות רכבים משנות ה 70 וה 80.

פיאט אונו טורבו נצפו שם לא מעט , גם רכבי רנו משנות ה70 נוסעים שם בעשרות.

עוד רכב שמאד פופולארי שם זה פולסווגן גולף הדגם של סוף שנות ה70.

בקיצור מדהים מה שהולך שם. ומדהים באיזה כמויות יש שם רכבים ישנים נוסעים במצב כמעט חדש.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

צביקה אני עובד באזור, כמו כן בשטחים, מכיר את התופעה של הפיאט 127 וגולף דור ראשון ועוד ועוד. אונו טורבו לא יצא לי לראות עדיין. מה שבטוח שהרכבים שם במצב נסיעה יום יומי גם אם לא נראים הכי טוב לעין.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

עקב עבודתי אני נכנס ממש לערים שכם גנין וכ"ו ומה שרואים שם זה ממש חגיגה לעינים.

יצא לי לראות היום גם פה ושם כמה רכבים פלסטינים (נוסעים) מענינים כמו למשל מספר רכבים מדגם סיטרואן וויזה שנראות מצויין, משאיות מדהימות שגינאדי וודאי היה שמח לשים עליהם את היד.

אופל יש שם כמעט מכל דגם של שנות ה80 ולרוב הם נראים במצב מצויין מאד.

פולסווגן טרנספוטר כמובן מיותר לציין שיש מאות (משנות ה70 במיוחד ומשנות ה80) .

מרצדסים מכל מיני דגמים , ב.מוו אבל מה שמדהים באמת כמו שציינתי כבר זה הכמות העצומה של פיאט 127 שמסתובבות שם.

מסתבר שבשכם זה הרכב הכי פופולארי.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

נו, ומה עם התמונות?:evil:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

יצא לי לראות היום גם פה ושם כמה רכבים פלסטינים (נוסעים) מענינים כמו למשל מספר רכבים מדגם סיטרואן וויזה שנראות מצויין, משאיות מדהימות שגינאדי וודאי היה שמח לשים עליהם את היד.

מרצדסים מכל מיני דגמים , ב.מוו אבל מה שמדהים באמת כמו שציינתי כבר זה הכמות העצומה של פיאט 127 שמסתובבות שם.

עשו לי טובה, כל המסתובבים באיזור שכם

אם תתקלו שם באופל רקורד אדומה סטיישן , עדכנו אותי. ואם אפשר- צלמו

זה יהיה רגע היסטורי בשבילי...

HYUNDAI GETS 1400 2008

פורסם

בחודשים האחרונים הרש"פ מקדמת מדיניות של הצערת [(מלשון צעיר, מי שרוצה יכול לראות גם בזה גם צער)] כלי הרכב על הכבישים.

מכוניות ישנות ללא טסט שנוסעות בערים ובכפרים מושמדות במקום ע"י באגר או שופל שמועך אותן. באופן זה הושמדו מאות כלי רכב אצל השכנים ממזרח, בעיקר במרכז וצפון השומרון.

פורסם
היום יצא לי להיות בשכם והאזור במסגרת עבודה.

בכל מקרה העיר שכם וסביבתה היא גן עדן מדהים לחובבי פיאט 127 . כמעט כל רכב שלישי שם זה 127 . אני מעריך שמסתובבות שם עשרות ואף מאות רכבים מהדגם הנ"ל (דור 1 , דור 2 ודור 3) גם דגם הספורט קיים שם בכמויות מרשימות מאד.

באזור חווארה אפשר לראות בצידי הדרך עשרות משחטות רכב , ובצידי הכבישים נטושים להם מאות רכבים משנות ה 70 וה 80.

פיאט אונו טורבו נצפו שם לא מעט , גם רכבי רנו משנות ה70 נוסעים שם בעשרות.

עוד רכב שמאד פופולארי שם זה פולסווגן גולף הדגם של סוף שנות ה70.

בקיצור מדהים מה שהולך שם. ומדהים באיזה כמויות יש שם רכבים ישנים נוסעים במצב כמעט חדש.

הם נוסעים שמה גם ב131?

שכחת לציין שיש להם כמיות של אסקונות! זה רכב אהוב מאוד! על בני דודינו!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
וואי, חבל על הסימקה- נשארו בודדות כמוהה! אני מכיר רק אחת נוסעת!:-(

ואני מכיר עוד אתת כתומה ובמצב מושלם! (אני מתאר לעצמי שהיא גם יד 1!)

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם

אני מדבר על הכתומה...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
הם נוסעים שמה גם ב131?

שכחת לציין שיש להם כמיות של אסקונות! זה רכב אהוב מאוד! על בני דודינו!

אכן יש שם גם פיאט 131 , יש גם פיאט ראגאטה.

האסקונה רואים אותה יותר בגנין ורמאללה.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
אסקורטים אין באיזורים האלה???

אם יש אני מגדל זקן ולומד ערבית:shock:

אז תתחיל לגדל זקן (צרפתי?) ותיקח שעורי ערבית ("איפה יש בשכם חובוס ציבס סאלאד ושתיה ב 6 שחים...")

כי יש עוד יש

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
אכן יש שם גם פיאט 131 , יש גם פיאט ראגאטה.

האסקונה רואים אותה יותר בגנין ורמאללה.

בקיצור יש שם גן עדן של רכבים ישנים!! ואם יש רכבים אז יש להם בטח חלקים בשפע!

ועכשיו אני מבין לאן נעלמו כל הרכבים האלה!

נשמח לקצת תמונות!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

• תוכן חדש...