Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהו הערס מוביל החדש ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עזוב קרוז, אני ראיתי אלטו עם זה:shock:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 310
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי ערסמוביל החדש ניסאן ג'וק. בדיוק ראיתי אחת לפני כרבע שעה עוברת נתיבים וחותכת רכבים על ימין ועל שמאל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ניקלים זה באמת דבר מזעזע. אגב האמריקאיות הישנות הצטיינו בזה, אז זה יכול להסביר למה פעם ערסים נמשכו לרכבים אמריקאיים.

לי אישית היה קולט, ואפילו עם גאנטים זולים ובלי סמל מקדימה (נשבר במהלך שטיפה) וגם HU של פיוניר מה שערסים קוראים "דולפינים" (סתם כי אני לא סובל את התצוגה המסוגמנטת). בשעה טובה נמכר, דווקא הבחור לא נראה ערס אבל אי אפשר לדעת, ועברתי למיאטה NB. כשחיפשתי מיאטה יצא לי לראות 2 עם "שיבורים". אחת במגרש של דרוזי, שהחליפו לה את המושבים, חיקוי עץ על כל פאנל אפשרי, החליפו את הגאנטים המקורים (והיפים) בגאנטים, שלטעמי, מכוערים, אבל לפחות לא זבל סיני. וכמובן אגזוז ופילטר פתוח. ואחת אחרת בתל אביב, הבחור היה, מה שנקרא בעל חזות מזרחית, עם חיקוי ניקל על המראות צד, ידיות דלת ועל הבלם יד. הרכב היה דווקא במצב סביר, חוץ מהצבע שהיה צריך פוליש והגג הקרוע, אבל הניקלים דחו אותי בצורה לא נורמלית, מה גם שהמחיר היה גבוה. גם זה שבסוף קניתי ממנו את האוטו היה די ערס פוזאיסט, ממש מטרוסקסואל. אני מאוד מקווה שזה לא מהווה סממן.

אגב בקשר לערסים ועדות. זה אני או שלפני 20-15 שנה כמעט כל הערסים היו מזרחיים? היום זה כבר בכל העדות. אני לא זוכר ערסים רוסים או אתיופים כשהייתי ילד, כאילו היו אבל זה היה ממש נדיר.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איך אפשר להשוות ניקלים מקוריים של אמריקאיות ישנות לניקלים על מיאטה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
איך אפשר להשוות ניקלים מקוריים של אמריקאיות ישנות לניקלים על מיאטה?

מחזק 1+.

הניקלים של פעם היו ממתכת ניקל,היום כל ערסאוות שני דוחף טונות של פלסטיקים עם צבע בצבע ניקל,על פיאט פנדה/דומיה (ראיתי היום :lol:)

:twisted:
פורסם

מצטער שניהם מכוערים לדעתי. ויסלחו לי כל בעלי רכבי האספנות, בניהם אבא שלי.

לפחות אלו מפלסטיק לא נהרסים אם מסתכלים עליהם חזק מידי. חלקי כרום שקיבלו דפיקה, בלתי אפשרי לתקן מבלי לצפות את כל החלק מחדש ורואים מקילומטר.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

אם לסכם את כל מה שאמרו פה אין רכב ספציפי היום שערסים נוהגים בו אלה רכבים רגילים אבל התוספות שהם שמים עליהם זה מה שהופך אותם לערסבילים איכותיים: ניקלים בכל חור, חישוקי מגנזיום מאוטו דיפו ,ספויילרים מיותרים, אנטנות כריש והיד עוד נטוייה...

פורסם
אני רוצה לראות ערס שיעשה פוזות על פיאט מולטיפלה למרות שזה רכב נהדר. רכבים מסויימים מושכים ערסים כמו שחרא טרי מושך זבובים. הונדה סיוויק למשל. לפני מספר שבועות היה דיון בפורום יעוץ רכישת רכב על בחור שמעדיף לרכוש סיוויק מפורקת שנת 94 במקום פונטו שנת 2002. הרבה אנשים חושבים במונחים של פוזה ולא מונחים של פרקטיות ובטיחות. האנשים האלה בדרך כלל ערסים. אז כן, בהחלט יש רכבים של ערסים.

אגב, שנים לא ראיתי ערסים על ידני. יותר מידי עבודה. ערסים לא אוהבים לעבוד.

אני נוטה להסכים עם חלק ממה שאתה אומר ויחד עם זאת גם לא מסכים.

כן, לצערנו תופעת הערסים היא תופעה שקיימת בארץ בכמות דיי מדאיגה.

אבל צריך לעשות את ההפרדה- יש ערסים עם ראש מעוות שמעדיפים סיוויק אחרי תאונה ולא

פונטו ספייס 2002 במצב מושלם רק בגלל הפוזה ולא הפרקטיות, בדיוק כמו שאמרת.

אבל אין דבר כזה רכב של ערסים. כלומר מי קובע איזה רכב הוא רכב של ערסים ואיזה לא?

כל הונדה סיויק שלישית שמסתובבת בכביש מתחת לשנת 2000 היא מכונית חסרת מזל

שנרכשה על ידי ערס עם ראש מעוות, לא פרקטי ולפעמים גם עם מצב בטיחותי ממש לא טוב.

אצלי זה חוק ברזל שאני והקנגו שלי מגיעים יחד למועדון ה- 5 בנוקיה וכשאני נכנס לרחבת החנייה

אני זוכה לכמה מבטים- הראשון הוא המבט המופתע והגאה של ''וואוו איזו מכונית שמורה ויפה, כל הכבוד לו''

ולפעמים עוצרים ליד הרכב להעיף מבט וזה גורם לי גאווה ענקית במכונית ויש את המבט השני והמזלזל

של ''מי ישקיע במכונית כזו? מה נראה לו? הוא מנסה להיות איזה ערס עם קנגו''

והתגובה שלי לאותם אנשים היא פשוטה- מי קבע באיזו מכונית משקיעים ובאיזו לא?

במה הונדה סיויק מפורקת משנות ה-90 טובה יותר מהמכונית שלי- קנגו 2009 במצב מושלם,

י-ד-נ-י-ת, פרקטית יותר, נוחה יותר ובטוחה יותר?

סיויק, לאנסר, איביזה ולאנטיס הן רק חלק ממכוניות שערסים בוחרים להשקיע ולשפר

וזה רק תדמית שהמכוניות האלה קיבלו. אין דבר כזה אוטו של ערסים, זה רק המוח המעוות.

אם לסכם את כל מה שאמרו פה אין רכב ספציפי היום שערסים נוהגים בו אלה רכבים רגילים אבל התוספות שהם שמים עליהם זה מה שהופך אותם לערסבילים איכותיים: ניקלים בכל חור, חישוקי מגנזיום מאוטו דיפו ,ספויילרים מיותרים, אנטנות כריש והיד עוד נטוייה...

בכל מקרה, אצלי יש ניקלים (עוד לא ראיתי ניקלים מקוריים אבל פסי ניקלים, של העשרות שקלים. זה תופס?),

גם לי יש ג'אנטים זולים, ספויילר אין ולא אנטנות אבל יש גם כריש.

מה זה אומר עלי שאני ערס? עושה פוזות בכביש עם פול ווליום?

אז אם אפשר, קצת לחדש לך, אני לא ערס, ולא אוהב לשמוע מוזיקה בפול ווליום ואני לא

נוסע במהירות ולא עושה פוזות. אני פשוט מתקומם מהכללות. אנא הימנע מזה.

שלומי.

פורסם

הבעיה בניקלים היא לא הניקלים עצמם, אלא החוסר טעם שבהם הם מודבקים לרכב ובמידה רבה, מסביב לחלונות בגריל מסביב לבקליות, ניקל לסופית של האגזוז, כריש ניקל, ג׳נט ניקל, ידיות של הדלתות מניקל, כמה אפשר?

ערס אמיתי? Dt בגיל 16, בגיל 17 זה הופך לאונו או 205, משם ממשיך לקולט או הונד האצ׳, הערסים מעוטי היכולת ישארו עם הקולט, האלה שהרויחו טיפה יקנו אקורד, ואלה שמסודרים יקנו האמר, אלה שאוהבים אופנועים יקנו drz400 ומיעוטי היכולת dr350

והדבר הכי ערסי שיש זה אופנוע שטח רק כי הוא עולה על מדרכות וככה אני בלתי נתפס.

פורסם

לא מסכים איתך, העארס המבוסס יקנה X6, לא האמר ברוב המקרים.

זה מדהים, כאילו משווקים את ה X6 בישראל בלעדית לקהל ההיי-עארסוסייטי, עוד לא יצא לי לראות X6 אחת שבחלון שלה היה בנאדם שנראה חצי הגון.

פורסם

אשכרה לעשות משפט שדה... מה זה בכלל בנאדם הגון איך הוא נראה?, פעם ראשונה שאני שומע על דבר כזה בנאדם שנראה הגון אולי ההגונים קונים מרצדס ML או אולי ריינג'רובר ספורט מאשר הלא הגונים שקונים X6 או X5 חרטה, אגב אני אחדש לך שהאמרים בראשון יש בשפע עם גאנטים מכרום בגודל של צלחת לווין ומי שנוהג בפנים לפי הגדרתך נראה לא הגון בעליל :lol:. כל אחד בוחר במה לנסוע ולא צריך לשאול אף אחד.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם
לא מסכים איתך, העארס המבוסס יקנה X6, לא האמר ברוב המקרים.

זה מדהים, כאילו משווקים את ה X6 בישראל בלעדית לקהל ההיי-עארסוסייטי, עוד לא יצא לי לראות X6 אחת שבחלון שלה היה בנאדם שנראה חצי הגון.

מזה הגון מבחינתך? אולי הגון במובנים שלך והגון במובנים של אחרים זה לא אותו הגון...

אם בהגון אתה מתכוון אדם ממוצא אשכנזי אז וואלה חידשת לי, כל המזרחים הם ערסים וחארות לא ככה?

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

אפרופו חישוקי כרום ענקיים, יש איזה סיוויק ירוק שעומד בנתניה בהרצל פינת שד' בנימין כדרך קבע, נראה סטנדרטי לחלוטין חוץ מג'אנט כרום בגודל 17" או 18" וצמיגים בחתך שמרחוק נראה כמו 35. משהו פשוט מפחיד (ולדעתי גם לא חוקי בעליל לדגם הזה)

ערסמוביל? ערסמוביל ביותר.

אני רק מחכה לראות את הראשון שירים את הכפפה ויעשה את זה לאלטו:lol:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

נינג'המנקי תזכיר לי לצלם לך את האלטו השחורה שמסתובבת באיזור ראשל''צ עם גא'נט 16 של לנזו גדול ונוצץ מהסוג שהולך לאחרונה הרבה על ההונדה אקורד.

אל תשאל אותי איך זה אפשרי, אבל זה אפשרי ואני בטוח שלא הוזה.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

• תוכן חדש...