Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהו הערס מוביל החדש ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ומה תגידו על זה?

שהוא השתמש יותר מידי במה שהוא מגדל.... :lol:

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
  • תגובות 310
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בנוגע לסופר לאנסר אז אפשר להגיד שהיום בוודאות זה רכב של בני דודים אך אני גם חייב לציין שיש כאלה שממש עשו את הרכב ליפה יותר מאיך שיצא מהמפעל.

לגבי הBMW אז היכונו לראות אותה ביד שתיים עם כינויים כמו "הרכב הכי יפה בארץ", "זכה בתחרות היופי"," משופר עם אגזוזי לחץ ושני צ'יפים (לנמוך לגבוה-:shock:)".....:lol:

כמובן שערס מוביל לא חייב להגיע גם מהיצרנים שתוארו כאן אלא גם מרכבי פנטזיה כגון GT VR6 וכד' אך ניתן לזהות כי חוץ מ"יופי" ואגזוז ענק לא שונה כלום (בולמים מקדימה כבר ממזמן הלכו לעולם -נראה כמו ג'יפ).

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

מאזדה 3 החדשה בדגם ספיריט בצבע שחור/לבן נהפכה בזמן האחרון לערסמוביל כולל קסנון ועוד כמה שיבצורים :lol:

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

חצי מכותבי השרשור יכולים ליפול תחת הקטגוריה "ערסים".

אז הנה ממליץ לכם לקרוא את מילות השיר "מראת פלאים" שאפשר למצוא בתקליט "מכתבים למערכת" :

הרבה עוברים לי מהצד ומסתכלים עלי

הרבה לוחצים לי את היד - הרבה, יותר מדי

הרבה עוזבים אותי לבד עם המראה מולי

ולא נותנים לי להוריד את המסכה שלי

לשוטרים אני פושע

לפושעים אני שוטר

לחרשים אני שומע

לאילמים את אומר

לרופאים אני אנמי

לאשתי אני צרות

לשכנים אני בוהמי

כי יש לי שערות

מראת פלאים, ספרי מהר

איך כל אחד רואה בי איש אחר

מראת פלאים תתני הסבר

אני סגור בך ורוצה להשתחרר

הימין חושב שאני בשמאל

השמאל חושב שאני משמין

הדתיים חושבים שאני כופר

הכופרים חושבים שאני מאמין

בעיני החזקים אני לא שווה סטירה

אבל בעיני החלשים אני בריון

בשביל המולדת אני כלב שמירה

בשביל המלחמות אני פיון

לאבי אני גדלתי

לאמי אני קטן

לעולים אני ירדתי

ליורדים אני עוד כאן

לפרפר אני בכלא

לאסיר אני פרפר

לכלבים אני שרשרת

ולאתמול אני מחר

הנצים חושבים שאני יונה

היונים חושבות שאני טווס

בעיני העדינים אני זונה

בעיני הגסים אני מנומס

בעיני הישרים אני ברון מינכהאוזן

בעיני האדישים אני נרגש

בשביל הטלפון שלי אני סתם עוד אוזן

בשביל אלתרמן אני מגש

לעצוב אני שמח

לשמחים אני עצוב

לסגורים אני פותח

לפתוחים אני בכלוב

לשירים אני בנאלי

לצרים אני רחב

למשוגע אני נורמלי

ולבגדים אני קולב

כן, הרבה עוברים לי מהצד ומסתכלים עלי

הרבה לוחצים לי את היד - הרבה, יותר מדי

הרבה עוזבים אותי לבד עם המראה מולי

ולא נותנים לי להוריד את המסכה שלי

מראת פלאים, ספרי מהר

איך כל אחד רואה בי איש אחר

מראת פלאים תתני הסבר

אני סגור בך ורוצה להשתחרר .

אישית אני חושב שבכל אחד מאיתנו יש ערס, אני נוסע באוטו עם החלונות פתוחים ושומע איירון מיידן, יום למחרת אני באותה הסיטואציה רק עם זוהר ארגוב.

haters will hate

פורסם

בעיר שבה אני גר ה"ערסים" מחולקים ל-2 אלה, שקונים מאזדה 3 ספיריט בצבע שחור ולבן. עוד מכונית חדשה שהתחילה להכנס לנבחרת, והיא השברולט קרוז בצבע שחור במיוחד במנועי 1.8 עם חלונות שחורים כל האוטו.

הקבוצה השניה היא בליגה מעל כל רכבי הבווארית X5, X6 וגם רכבי מרצדס CLS350 וגם ה-ML כל הרכבים האלה, בדרך כלל בייבוא אישי.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

עבריינים קונים רכבים מייבוא אישי כי הם יכולים לשלם עליהם במזומן (או לא לשלם כלל, כי כל העסק אפור גם ככה, והנפגע לא ירוץ ישר להגיש תלונה במשטרה :roll: )

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עברתי עכשיו על כל השרשור, רכב אחד מאוד חסר לי פה!

אלפא 33:roll:

עד היום אני תוהה ולא מבין למה אין ערסמובילים מבית סיטרואן, אופל (למעט הטיגרה), וסקודה ..

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

Meishar84, ראיתי ערסמובילים גם של אופל. למשל ראיתי וקטרה שכולה הייתה בפיבר גלאס, מכסה מנוע עם פתחים כאילו זה היה ויפר SRT10 לפחות עם טורבו בגודל ראש. בפנים היה לי כמובן גיר אוטומטי, שטיחי אלומיניום, כיסוי מושבים של אוטו דיפו ב-100ש"ח, כיסוי הגה ועוד כמה שטויות.

זה ממש מצחיק ליראות רכב כזה עם אגזוז פתוח נוסע. שומעים הרבה רעש והאוטו בקושי זז, אותה תופעה יש עם "עונדה" סיויק תחילת שנות ה-90', הדגם אחרי שפיץ.

אל תשכחו גם לאדה סמארה, יש כמה משוברות מבחוץ בסגנון זבורטיבי. מיילא, רכב שגם מתחת למסכה המנוע יש לו משהו שיכול להצדיק את זה, אבל על רכב סטנדרטי לשים קיט פיבר זה ניראה לא רציני.

כל אחד והטעם שלו, אם לבעלי הרכב זה טוב מה שהם עושים, אז לבריאות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

האמת היא שפה בחיפה הולך חזק קורסה B לבנה בלי סמלים ומספר רישוי מקוצר + ספויילר שמחובר עם ברגים חלודים לגג + השחרה מודבקת ברשלנות פושעת לחלונות האחוריים. יש לא מעט אקזמפלרים כאלה, נראה שאיגוד הערסים המקצועי הצליח לגייס הנחות ותנאי מימון נוחים לחברים שלו.:lol:

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

מאזדה 3, מאזדה 323, מיצובישי קולט , סיאט איביזה הישנות שנת 98

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

פורסם

ראיתי לא מאט ביויק ישנות. אבל עוד לא ראיתי בארץ אפילו ערסמוביל אחד שהוא ביויק. בד"כ ברכבים האלה נוסעים אנשים בגילאים 40+ שאין להם שום קשר לערסים. פשוט אנשים שמעריכים את הנסיעה האמריקאית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

איך שכחו פה, מיצובישי קולט

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
האמת היא שפה בחיפה הולך חזק קורסה B לבנה בלי סמלים ומספר רישוי מקוצר + ספויילר שמחובר עם ברגים חלודים לגג + השחרה מודבקת ברשלנות פושעת לחלונות האחוריים. יש לא מעט אקזמפלרים כאלה, נראה שאיגוד הערסים המקצועי הצליח לגייס הנחות ותנאי מימון נוחים לחברים שלו.:lol:

התבלבלת, זה דורוז-מוביל מדליה\עספיה.

רכב חזק בגזרת הערסים- גולף דור 4. דין 1.6 כV6 (הכל אותו דבר) אז קל מאוד להתאים חלקים. ממשיכת דרכה הגאה של גולף VR6 משנות ה90, אחד מרכבי הערסים הגדולים ביותר, לא ישכח שעברתי דרך מגדל העמק וערסים בVR6 לפני זרקו בקבוק ליטר וחצי קולה (מלא) על מישהי כי היא לא קראה לשריקות ולצפצופים. זה בערך השפלות הגדולה ביותר שראיתי על הכביש (יותר גרוע מכל נהיגה ערסית)

• תוכן חדש...