Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהו הערס מוביל החדש ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אשכרה לעשות משפט שדה... מה זה בכלל בנאדם הגון איך הוא נראה?, פעם ראשונה שאני שומע על דבר כזה בנאדם שנראה הגון אולי ההגונים קונים מרצדס ML או אולי ריינג'רובר ספורט מאשר הלא הגונים שקונים X6 או X5 חרטה.

מזה הגון מבחינתך? אולי הגון במובנים שלך והגון במובנים של אחרים זה לא אותו הגון...אם בהגון אתה מתכוון אדם ממוצא אשכנזי אז וואלה חידשת לי, כל המזרחים הם ערסים וחארות לא ככה?

תפסיקו שניכם להתמם, ברור שהרוב המוחלט של מי שנוהג ב X6 מטפח את מראה העבריין/ גובה חסות/ מלווה בריבית/ שוק אפור/ סוחר סמים בין אם כי זה עיסוקו או בין אם הוא אדם נורמטיבי אבל נהנה שיש לו כזה מראה.

אלה שאוהבים אופנועים יקנו drz400 ומיעוטי היכולת dr350

והדבר הכי ערסי שיש זה אופנוע שטח רק כי הוא עולה על מדרכות וככה אני בלתי נתפס.

איפושהוא במשוואה הזאת שלך שכחת להכניס טרקטורון דו פעימתי עם אגזוז לחץ. :-D

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 310
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מקרה מאתמול בלילה, אני עומד ברמזור ולפתע נדבקת לי במרחק סנטימטר מהמראה השמאלית bmw סדרה 1 החדשה, כמובן איך לא שני ''בחורים טובים'' האחד עם כובע נייק לבן והשני, כנראה בן טיפוחיו עם כובע נייק שחור ושניהם עם משקפי שמש, זה שישב בצד הנוסע עם הסיגריה על השפה כאילו היה מינימום זוהר ארגוב, '' בחייאת אחינו תארגן אש'', אמרתי לו שאין לי והמצת לא עובד( עובד עובד:-D ) והוא החזיר לי '' אז למה אתה טוב בכלל'' ואמר ''טוב לפחות תן תן לעקוף אותך באמא'שך'' ונעמד על המעבר חצייה לכמה שניות ושפקעה הסבלנות שלו הוא שרף אדום בפרפור צמיגים, זאת כדי להצדיק את ההנעה האחורית שלשמה הוא קנה את הרכב.

שמישהו יבוא ויגיד לי שהוא לא מחזיק בx5 או בבווארית אחרת כדי לסדר לעצמו פאסון ערסאוותי:lol: (כמובן שיש יוצאי דופן, אבל הם בודדים)

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

ועוד עם טאסות של שברולט אוואו.

גם הרכבים האלה התחילו לתפוס תאוצה בזמן האחרון.

ראיתי אחת כזו עם מעין ג'אנטים ולא פחות ממוטורולה ספיריט שהותקנה שם ומערכת שמע.

ממש רכב לכל דבר.

שלומי.

פורסם
ולפתע נדבקת לי במרחק סנטימטר מהמראה השמאלית bmw סדרה 1 החדשה, כמובן איך לא שני ''בחורים טובים'' האחד עם כובע נייק לבן והשני, כנראה בן טיפוחיו עם כובע נייק שחור ושניהם עם משקפי שמש, זה שישב בצד הנוסע עם הסיגריה על השפה כאילו היה מינימום זוהר ארגוב, '' בחייאת אחינו תארגן אש'', אמרתי לו שאין לי והמצת לא עובד( עובד עובד:-D ) והוא החזיר לי '' אז למה אתה טוב בכלל'' ואמר ''טוב לפחות תן תן לעקוף אותך באמא'שך'' ונעמד על המעבר חצייה לכמה שניות ושפקעה הסבלנות שלו הוא שרף אדום בפרפור צמיגים, זאת כדי להצדיק את ההנעה האחורית שלשמה הוא קנה את הרכב.

זה נשמע פשוט הזוי (הדיבור הזה).

הוא באמת אמר לך "אז למה אתה טוב בכלל"? איזה גועל נפש. פשוט בושה.

איך מדברים איתם בכלל?

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם
מזה הגון מבחינתך? אולי הגון במובנים שלך והגון במובנים של אחרים זה לא אותו הגון...

אם בהגון אתה מתכוון אדם ממוצא אשכנזי אז וואלה חידשת לי, כל המזרחים הם ערסים וחארות לא ככה?

למה אתה סתם מתנהג כמו דביל? תן לי להוציא לך את האוויר מהמפרשים- אני מזרחי. ויודע מה? מ 2 הצדדים. וואו. מאיפה בכלל שלפת את הרעיון המפגר הזה?

ולהלן הפירוט של אותם אנשים שלדעתי "לא נראו הגונים":

חלון פתוח, מיטב הליריקות של יוסי גיספן, כמובן בפול ווליום בשביל לחלוק את פאר היצירה עם שאר העולם, יד אחת מחוץ לחלון, השניה על ההגה, מדי פעם סיגריה עם היד שעל ההגה, משקפי שמש למרות שאין שמש (לעזאזל, בחלק מהמקרים היה לילה! בטיחותי זה בטח לא), ואו שעון במשקל 4 קילו, או גורמט מעטר את היד שמחוץ לחלון.

למי שתוהה, את המידע לא דליתי במהלך הנסיעה (שכן יש לי דברים יותר חשובים להתעסק בהם, כמו איך הדביל עם ה X6 עוקף אותי מימין ואז חותך בלי לאותת למרות שיש 150 מטר עד הפניה שמאלה, שזו הסיבה שאני בכלל בנתיב השמאלי...) אלא מדי פעם בעצירה ברמזור.

חלק מכם חושבים שזו הקצנה- לא, זו לא. נדהמתי יותר מפעם אחת לראות דוגמאות חיות, by the book, של סטריאוטיפ העארס.

לכל זה לא עזרה העובדה שהבעלים של העסק שנמצא ליד מקום העבודה הקודם שלי החזיק ב X6, והיה (מהיכרות קרובה הרבה יותר מעצירה ברמזור...) חתיכת זבל אנושי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היום הגעתי למסקנה:

כל עוד זה רק כיעור שלא מפריע לשאר משתמשי הדרך (ניקלים, מדבקות, מוצרי אוטודיפו וכנ"ל) הנהג ונהג כמו בן אדם - זה לא ערסמוביל. פשוט בחור עם טעם רע.

פוקוס סטיישן סטנדרטית שנצמדת לתחת ועוקפת בלי לאותת, הנהג שומע מוזיקה בפול ווליום בחלונות פתוחים לידך ברמזור, חוסם נתיב שלם כשהוא מחליט להידחף שניה לפני הרמזור- זה ערסמוביל

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הרבה פה ציינו עקיפה בלי לאותת. לי, אישית, זה לא כל כך מפריע, האמת גם אני חוטא בזה לפעמים. מה שכן מפריע לי זה אלו שעוברים מסלול בלי להסתכל במראות.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

טוב ככה קצת סדר. פעם זה היה הסובארו פשע (DL) שהשם לוקח את כל הקרדיט.. משם עלו הסנים ואז התחיל הסיוויק (92-98) .. אוטו ממש נדיר. עם הזמן גם הסופר לנסר עבד חזק אצל הערסים עד שעבר לבני דודנו. אם אין סופר לנסר ? אז נקח סופר לנסר הצ'בק = קולט ! הייתה בבעלותם של אנשים מבוגרים (פעם היא באמת הייתה, היום בכל היד2 וכו' זה סתם שמועות) ואז עברה לכל הערסים למינהם. גם לא רחוק מהשנים הללו BMW סדרה 3 נכנסה חזק לסרייה.

עכשיו שמתחילים מהשנים האחרונות אין הרבה מתמודדות. מאזדה לאנטיס 323 דגם GLX (שנת 99-03) עם סאנרוף וג'אנט מקורי מהחברה. בדר"כ ילדים אלו הם בעלי יותר ממון והם קונים ג'אנט הגון ושמים מערכת. יש לראות לפעמים ריפודי עור "באפלו" של HR מעטרים את המושבים. האוטו בצבע שמפניה בדר"כ.

ועכשיו הערסים החאפרים: מאזדה לאנטיס 323 דגם LX עם ג'אנט סיני חאפר במיוחד, מערכת שהורכבה באופן גרוע, קולקציית אוטלט של הום דיפו וצבע דהויי פה ושם.

דגם נוסף הוא הסובארו אימפרזה דור קודם שדיבר חזק וניסה להשתלט על שוק הערסים ללא הצלחה.

וכעת הערסים בעלי הממון כיום:

-הונדה אקורד מהשנים 2002+, לנדקרוזר, יונדאי טוסון, , לנדקרוזר קצר - כולם מפוצצות באופנת הניקלים, חלונות שחורים וג'אנט מוגזם.

סוג נוסף שכולל את:

-X5,X6, פג'רו קינג קצר, מאזדה 3+6 (דור קודם), גולף 2000-2002, 206 הדגם עם הסאנרוף הפנורמי, פורד אדג', במו סידרה 3 ואימפרזות מושפרות למינהם.

ודגמים שמראים ניצנים: איסוזו רודיאו, מאזדה 2, מרצדס SL/CL/SLK משנים קודמות.

אין צורך לציין: ג'אנט שלא ברישיון, חלונות שחורים, שיפורים שלא קשורים לאוטו בכלל ופיגוע הום דיפו פוגש את המוסך המורשה של מאזדה/הונדה באזור תעשייה לוד.

סגנון הנהיגה ידוע: חלונות שחורים, נהיגה ביד אחת, סיגריה באחת הידים, לשים יד על החלון ובעיקר לשים ז** על כולם בכביש תוך כדי חתיכות מסוכנות בכביש ללא איתותים, סמוחטות מהאוטו, מוזיקה בפול ווליום שאתה שומע גם בדירות עורף, חניות שלא קשורות לסימוני הכביש בשום פרמטר ולשים את האוטו על מנת לרדת לקיוסק במרכז העיר לקנות סיגריות תוך כדי רוגע מדהים בדומה לסיטאוציה בה הכביש רק מאדם.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

אני עברתי על השרשור וחושב ששכחנו רכב אחד: סובארו אימפרזה. לרכבים האלה מאוד אוהבים לשים תוספות חיצוניות של כאילו STI גם כאשר מדובר על 1600 אוטומט. ראיתי לא מזמן אימפרזה כזאת בצבע כחול מטאלי, עם ספויילר קרבי, מאחור כמובן רשום WRX STI. בהתחלה התפלאתי למה הוא חותך את כולם על ימין ועל שמאל ונוסע בנוסף לזה לאט. עד שראיתי שזה אוטומט והגלגלים היו קטנים מידי לאימפרזה גודשת אמיתית. אבל ספויילר, צבע, מדבקות, ג'ט קטן שצבוע בצבע מתאים - ממש כבש בעור של זאב. :lol: בהתחלה באמת חשבתי שזו סובארו גודשת, גם הצליל היה של סובארו רגילה.

יש עוד תוספת שמאוד אוהבים לשים על הרכבים האלו, סופית אגזוז שלא תבייש F16. וכדי שזה יראה עוד יותר קרבי, שמים שני סופיות כאלה, אחת בצד של אגזוז ושנייה אגזוז בכאילו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...