Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהו הערס מוביל החדש ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התבלבלת, זה דורוז-מוביל מדליה\עספיה.

האמת היא שזה לא מאוד משנה מאיפה הן מגיעות, הקולות הפתטיים שמשמיע "אגזוז הלחץ" המאולתר מהדהדים בכל העיר... :lol:

ויש עוד כמה, המבחר עצום:

ערסמוביל לער"מ (ערס משנה) - לאנוס או הונדאי אקסידנט / לנטרה משנות ה-90.

ערסמוביל לרע"ב (רב ערס מתקדם) מקבוצת רישוי 4 היא כמובן אקורד שחורה דור קודם.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

• תגובות 310
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה משנה.. מבלי להכליל, ערס דרוזי הוא סופר סופר ערס שנהיגתו היא משהו שיפתיע אפילו ערס כבד (כנראה מאמינים בעולם הבא, אין לדעת, הדת סודית.. ).

לגבי האקורד נכון מאוד, יש לשים לב לקטגוריה נוספת ומפתיעה של ערס מוביל- סקודה סופרב. מדובר לרוב בערס אמיד שחושב שלא רואים שמדובר בסקודה ומתנהג כאילו הוא במרצדס S (גם לי יש רכב שמחנה את עצמו), ואיך אפשר כמובן לשכוח את המזדה 6 דור קודם (קסנון מפוקפק חובה!).

פורסם

לפני שנתיים או שלוש הייתי במילואים בצאלים, במרכז חת"מ.

סמוך לכביש הראשי נמצאים המשרדים, ובינהם- רחבת החנייה.

בחניית מפקד חונה רכב לבן

בחניית המפקד השנייה חונה טרופר

בחניית ס. מפקד חונה רכב לבן

בחניית הסגן השנייה חונה סופה

לבסוף, בחניית מפקד המחנה (רס"ר, למי שעוד לא הבין)- הונדה אקורד, הדגם שבתמונה, לבנה ומשופצרת כמיטב המסורת ויד הדמיון :-P

800px-1997-2001_Honda_Accord_V6_sedan_02.jpg

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל חייב שעל המראות יהיו מדבקות הסמל של הונדה, בלי זה זה לא נחשב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

דגמי BMW קבריולט משנות ה90. המהדרין יוסיפו מערכת שהצליל היחיד שהיא מפיקה אלו קולות רטט של הבגאז', ונרגילה.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

אני לא מבין את כל הסימפטומים האלה ל"ערסיות", מה בגלל שהערסים לובשים זה וזה ונוהגים בזה וזה אז הדבר נחשב

ל"ערסי", לדעתי זה לא צודק.

ד"א,:|, אני נוהג בהונדה סיוויק 99 וחלונות מושחרים מאחורה ,ואני ממש אבל ממש לא מתקרב להגדרות של

ערס לפי מה שנאמר פה.

פורסם
לפי דעתי מאזה 3 הדור הקודם יש לה את הפרמטרים המושלמים להיות ערס מוביל, אוטו גדול ומיותר, עם עיצוב "ספורטיבי" ודיבורים על זה שהיא כיפית לנהיגה. בדיוק כמו הונדה סיוויק הישנה. ועכשיו היא כבר מתיישנת והמחיר יורד, ככה שערס מתחיל יכול להרשות לעצמו.

כבר ראיתי לא מעט כאלה נוסעות עם מוזיקה מזרחית בפול ווליום, ידיות ניקל (אז יש שוק שיפורים גם :lol:) ושאר המאפיינים.

לנסר לפי דעתי אולי תהיה הערס מוביל אצל הערבים, כי עם עיצוב כזה לא נראה לי שערס ישראלי שפוי יקנה אותה.

בעל סיוויק קופה.

אתה יכול להגיד שאין לסיוויק שיפורים? ראיתי לא מעט סיוויק במיוחד קופה שהיו טורבו חזקות בטרוף. ויש הכל לסיוויק כל השיפורים הכל בזול שפע של שיפורים לעומת זאת לגברת מזדה מה יש ? ניקלים ?

עכשיו אתה בה להגיד שזה :

myz5wyxnamij.jpg

יותר פוזה מזה:

wmqmtwmzz2iq.jpg

כל בחור בן 18 שהוציא רישיון ורוצה רכב להרשים בנות ולעשות רעש יבחר כמובן בהונדה . אז איך אתה משווה את המזדה ?היא לא מועמדת ביכלל

פורסם

מאזדה 3 ממש לא רכב ערסים.

הסיבה שיש ערסים עם רכב כזה, זה כיוון שאין כמעט מגרש שהרכב לא נמצא בו.

ככה שהרכב נפוץ ויש אותו לכולם, הייטקיסטים, דתיים, ערבים, ערסים...

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אז ככה:

בעיקרון, אני לא מבין למה אבל מכוניות אמריקאיות ישנות קיבלו פה סטיגמה ערסית.

אני מסרב להאמין בזה ורוצה להוסיף שקשה כבר להגדיר אוטו ערסים בארץ, כי פעם זה היה דיי ברור שהאוטו שהכי זוהר ממתחת לפגושים שלו הוא ננהג ע"י העבריין הכי כבד.

אבל כיום כשהמדינה שלנו מפוצצת בערסים ועבריינים וקקות אחרים, כל BMW או קאדילאק מנצנצת עם ג'נטים טיפה יותר מנצנצים מקבלת את התואר של "בטח של איזה ערס".

בקיצור אוטו זה עניין של טעם וריח ואם הם רוצים להמשיך לקנות את ההונדות על סטרואידים או מרצדסים (לאלו שעסקו בפשע יותר משתלם) שיהיה להם בכיף אבל השירשור נראה לי סתם מעליב כלפי השאר שאינם ערסים אבל מקבלים יחס של כאלה לגבי המכוניות שלהם.

באהבה רבה, גל (בעלים גאה של פונטיאק שלא זכתה להתעללות של בעלים ערסים מעולם:lol:)

פורסם
איזו פונטיאק?

סאנברד V6 3.1 ולא, היא לא שחורה עם ג'אנטים מכרום ומדבקות של חברות שיפורים אירופאיות.

סטנדרטית לחלוטין, גרוטאה ששבתה את ליבי:roll:

פורסם
אז ככה:

בעיקרון, אני לא מבין למה אבל מכוניות אמריקאיות ישנות קיבלו פה סטיגמה ערסית....

יש לי בשבילך תשובה בול! שים לב, דקה 2:00 בדיוק:

http://www.youtube.com/watch?v=MiCTIyYrZ9M&NR=1 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Bimmer

פורסם
ב

כל בחור בן 18 שהוציא רישיון ורוצה רכב להרשים בנות ולעשות רעש יבחר כמובן בהונדה . אז איך אתה משווה את המזדה ?היא לא מועמדת ביכלל

לא כל בחור, רק מטומטם שחושב שניקלים עושים רושם על בנות.

כלומר, יכול להיות שכן, אבל אנחנו יודעים איזה סוג של "בנות"...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...