Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לשלם כמו ילד טוב ובעתיד להצטייד בצ׳יטה לנהיגה באירופה. הצ׳יטה הצילה אותנו עשרות פעמים ממלכודות מאד מתוחכמות בגרמניה ושוויץ.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

הבעיה היא שאם אתה נתפס עם הצ'יטה אתה עלול לחטוף עונש כבד על הכשלת שוטר. בעבר זה היה ברור מאד, יתכן שבשנים האחרונות ההקפדה על התקנה מתרופפת (יש ידיעות סותרות במרשתת, כאשר השמועה על ההקלות היא גבי גרמניה. עד כמה שאני יודע בשויצריה, צרפת ואוסטריה התקנה נשארה בעינה, אבל לא נהגתי בשויצריה ואוסטריה מזה 6 שנים כך שלא התעדכנתי).

ד"א - בשלוש המדינות דוברות הגרמנית יש גם איסור על שימוש במצלמת דרך, או, לפחות, הגבלות קשות על פרסום הסרטונים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

את הצ׳יטה מניחים על מדף תחתון. אף אחד לא רואה. כשיוצאים מהאוטו מכניסים את המכשיר למגירה. נסענו אלפי ק״מ ואף שוטר לא דחף את ראשו לאוטו לחפש. הסיכון בקנס על מהירות גדול מהסיכוי ששוטר יבחין במכשיר.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

יתכן. מבחינת החוק גם אם המכשיר נעול בבגאג' אתה יכול לקבל קנס של 3000 אירו.

באירופה אני מקפיד על כל הכללים. נקודה. הסיכוי לקבל דו"ח על אי שמירת מרחק או עקיפה מימין או איתות לא נכון במעגל תנועה משמעותי מאד, במיוחד למי שמורגל בנהיגה ישראלית. ואני מביא בחשבון שאני עלול לקבל איזה קנס קטן של כמה עשרות אירו - בד"כ עד 10 קמ"ש או משהו כזה הקנסות הם יותר הצקה מאשר עונש, בחריגה יתר גדולה הם גדלים מעריכית.

מדי פעם מגיעים אלי אורחים מאירופה או קנדה, הם תמיד צוחקים על הנהיגה הישראלית, במיוחד על השימוש העודף בצופר (ואני חייב לומר, גם אני לוקה במחלה הזו, בעקר כאשר מתפרצים לי לנתיב, מה שקורה מספר פעמים ביום).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לי מכרה שנוסעת לשוייץ מספר פעמים בשנה. היא טוענת שכל התעסקות עם רשויות החוק שם תשאיר צלקת ולכן משלמת את כל הדו"חות ללא דיחוי.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
אהלן שלמה,

חזרנו משוויץ עכשיו

אבל שלמה פתח את הפוסט ב-2010 ונראה כאן לאחרונה ב-2014.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...