Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בצ'כית חמה - פאביה TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש - רכב מצויין, אל תתרגש מליצני הפורום בשרשורים השונים עם הרכבים המתפרקים שמעירים הערות מטופשות.

אני ואתה יודעים מה יש לנו ביד וזה הכי חשוב, נקודה.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה יופי! רק אומרים משהו לא אוהד על הפאביה, וכל החסידים השוטים נקראים לדגל ויוצאים לחרף את נפשותיהם האמיצות על קידוש הסקודה. חסר רק עוד חבר אחד מהכת שלכם שקולו טרם נשמע כדי שיהיה לנו פול האוס.

ונסיים בברכתו של המר"ן עידן: ברוך אתה אדוני אלוהינו מלך העולם המוציא פאביה מסקודה

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

יש לכם ביד בסך הכל מכונית סופר מיני רגילה כמו סוזוקי סוויפט, מזדה 2, סיאט איביזה, פולק' פולו, יונדאי I20, פורד פיאסטה, פיאט גרנדה פונטו (כן גיא, שמעת נכון), סיטרואן C3, רנו קליאו, אופל קורסה, טויוטה יאריס, פיג'ו 207, ניסן מיקרה ובטח שכחתי משהו.

זה הכל. אף אחד לא מקנא ואף אחד לא עוקץ, אבל הגזמתם כבר עם שרשורי ה"קניתי אוטו עם מנוע 1.2 חם רותח אשששש"

תתחדשו וזהו

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
תתחדש - רכב מצויין, אל תתרגש מליצני הפורום בשרשורים השונים עם הרכבים המתפרקים שמעירים הערות מטופשות.

כנראה שאתם לא יודעים כי אתם משום מה משוכנעים שהיא "חמה". וסחה על ה"רכבים המתפרקים". מה זה הכנסת לנו. אני מיד רץ לחבר את האוטו שלי בחזרה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
יש לכם ביד בסך הכל מכונית סופר מיני רגילה כמו (...)

אתה צודק, נו - אז?

בכל אופן אני לא רואה את עצמי רוכש סופר מיני אחרת.

כנראה שאתם לא יודעים כי אתם משום מה משוכנעים שהיא "חמה".

"אתם"? למה בלשון רבים? רשמתי פעם שהיא "חמה"?

נ"ב

אין לכם עבודה? אני חוזר אחרי יום עבודה וחלק מהחברים עושים פה "מכה" של כ- 60 הודעות ביום שמתוכם כ- 20 הודעות על סקודה פאביה... הלוואי שהיה לי את הזמן שלכם, כל הכבוד...

פורסם

with ease....

http://www.youtube.com/watch?v=JQTA_GsB-Gc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

המחוג הלך לישון

http://www.youtube.com/watch?v=kRfNjSY2to0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

בסקודה דווקא יכלו לחסוך ולוותר על חצי סקלה פיקטיבית.

באמת רכב חמוד, אבל מפה ועד חום כלשהו...

פורסם

אזיקונים על טאסות זה מכוער! טאסות לא אמורות לעוף בשום מהירות אלא אם כן אתה נכנס לפניות על הצד ומי שירצה ליגנוב יכול לחתוך אותם. כדאי להוריד..:roll:

חוץ מזה תתחדש.:-)

פורסם

חברים, אולי מספיק? הבחור רכש רכב חדש, וזה טבעי לחלוטין שהוא מתרגש ממנו וכיף לו. אז הוא קרה לה "חמה". אז מה? אז בשבילו היא מרגישה חמה. אני בטוח שהוא לא משווה אותה למכוניות ספורטיביות.

קצת חברמניות לא תזיק. תשמחו בשמחתו אם תרצו, אבל אל תוציאו לבנאדם את הרוח מהמפרשים בברוטליות.

פורסם
אתה צודק, נו - אז?

אז היא בסך הכל סופר מיני, אבל כל מי שקנה אותה בטוח שהיא מינימום למבורגיני מורצ'אלגו.

תבין, זה לא שזה מפריע- הרי מי שזה לא מעניין אותו יכול פשוט לא להיכנס לשרשור, אבל כל פעם שנפתח שרשור חדש, מתעורר החשק להביט בתמונות וכן לשמוע מעט פרטים.

המצחיק הוא שאחרי חצי יום ו20 הודעות, בדיוק כמו שאמרת, הדיון הופך לויכוח בין אחד מילדי הסקודה, שכתב שמנוע ה1.2 הוא המנוע הכי טוב שיצא לו לנהוג עליו (חוץ מהטויוטה ליסינג של אבא והמזדה 3 של המורה לנהיגה), ואז השני אומר ש"אם מנוע 86 כ"ס נראה לך מעולה, חכה חכה למנוע 105 כוח, חבל לך על הזמן". זה לא נראה לך מטופש????

ברור לי שבפורום הזה אוטו הוא לא רק כלי תחבורה לזוז איתו מא' לב'. ברור שרוב החבר'ה כאן אוהבים את המכונית שלהם ומתייחסים אליה ברצינות, אבל גם לרצינות הזו יש גבול. אני חולה על האוטו שלי, פורד פוקוס אוטומטית 2001. עשיתי איתה קורס נהיגה מתקדמת וכשאני וזוגתי מבקרים את הוריה בערד, את הדודים בצור הדסה, או אפילו בחזרה מהעבודה על איילון דרום, ישנם חלקים בנסיעה שאני ממש נהנה מהם. אני אוהב כל רגע בפוקוס, אם זה לנהוג או לטפל בה, אבל אני לא עושה ממנה משהו שהיא לא.

מה שהחבר'ה כאן רוצים שתבינו, זה שסקודה פאביה היא "עוד" מכונית סופר מיני. גם אם מנוע ה1.2 הוא זריז וחד, זה לא הופך אותה למכונית חמה או תוקפת סיבובים ועליות, וגם לא הקנייה הטובה ש100 אלף ש"ח יכולים לקנות, אז תתחברו למציאות.

לסיום, כולם מוזמנים לשיר יחד את השיר בחתימה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

תתחדש, אני מבין את ההתרגשות מהרכב החדש ובאמת שמח בשבילך.

הבעיה היא עם הלגיטימציה שאנשים מרגישים שיש להם לכנות את הרכב הזה בכינויים כמו ספורטיבי / חמים וכו' בעוד

מדובר בסופר מיני , דיי מכוערת יש לומר. מאוד פשוטה וקמצנית באיבזור , גבוהה כמו סוזוקי ג'ימיני ,

רכב שתודות לחסידיו הגדולים בפורום, יצא לכולנו מכל החורים.

היום זה פאר היצירה, מחר זה גרוטאה והופ - היום שוב פאר היצירה. מה יהיה מחר? איש לא יודע. הכל תלוי כיצד תשוחד דעת הקהל...

מסכים עם ידידי בעל הפוקוס, צריך לדעת לא לעשות מדברים משהו שהם לא. עם כל השאר אין בעיה.

איזה יופי! רק אומרים משהו לא אוהד על הפאביה, וכל החסידים השוטים נקראים לדגל ויוצאים לחרף את נפשותיהם האמיצות על קידוש הסקודה. חסר רק עוד חבר אחד מהכת שלכם שקולו טרם נשמע כדי שיהיה לנו פול האוס.

ונסיים בברכתו של המר"ן עידן: ברוך אתה אדוני אלוהינו מלך העולם המוציא פאביה מסקודה

החבר החסר מהכת מושבת כרגע ומכאן שלוחה לו ברכת החלמה מהירה. (עד כאן ברצינות)

יש כאלה שאומרים שהוא עבר תאונה על הכביש הרגיל , אחרים אומרים שהתהפך על מסלול הפורמולה 1 במונטה קרלו עם הפאביה שאושר לה חד פעמית להשתתף.

הרכבים המתפרקים זה לא פאביה ?

בצע חיפוש בפורום... :)

נ.ב. סיימת כבר את ההרצה? :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עד עכשיו לא ראיתי פה אף צ'כית חמה.

בתור שליח הפורם לאיחוד האירופי, אני חש כי עליי לתקן את העוול.

karolina-wireimage3_1202255216.jpg

yana_gupta018b.jpg

hot-czech-girl.jpg

34178.jpg

czech-republic-dominika-cibulkova.jpg

fcr10.jpg

החברים מוזמנים להמשיך.

:beerchug:

פורסם

Derish,

איך אפשר להמשיך ככה? פתחת כריות אויר והשבתת את השרשור. :)

וברצינות, לדעתי זה לא השרשור להיות בו קטנוניים לגביי "חמה" או "קרה", זאת לא כתבה במגזין רכב שיש לעמוד על המושגים או להיות מדויקים, בשבילו היא "חמה" וזה מספיק טוב, מי שלא חם לו שייתן מבט על הצ'כיות מהפוסט הקודם.

תתחדש על הרכב ותהנה ממנו!

פורסם

ואדים,

איכשהו ידעתי שממך תבוא הישועה (באתי לעשות את אותו דבר כי לא הבנתי איך אף אחד לא שם עדיין תמונה של צ'כית חמה אמיתית..).

אלעד, דרך אגב, אני כבר אדמור....

:wink:

אל תדליקו אותי, פאביות יאכלו פה פולסא דה נורה לפני שהגומיות יינשרו מהן !!!

:twisted:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...