Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא אצלי שמתי לב כשאני נוסע סתם באיזו עגלה רגילה הרגל יותר בפול גז מאשר אני עם הרכב שלי,ונוהג בקצב יותר מהיר ועצבני מהרגיל.

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בלי לעשות הכללות:

ישנם לא מעט מיקרים שבעלי הספורטיביות מנצלים את כוח המנוע שלהם כדי להשיג יתרון על הכביש, בואו נודה בזה ולדעתי כולנו חוטאים בכך שאלמלא כן חבל על הכסף שהרכב עלה.

אז נכון שאותה לחיצה קלילה ניראת ברכב כמעשה של מה בכך, אבל אלו שנוסעים סביבנו רואים רכב שנוסע על הכביש בסגנון התאבדותי-שיעי משהו... :-D

מאידך - לטעמי לפחות - חובבי הרכב שהשקיעו הון קטן ברכישתו מאוד חרדים לשלום הביבי שלהם, הם ייסעו בתוך העיר בזהירות רבה, הם ינסו לקרוא את מהלכי האדיוט התורן שסביבם, כדי שחלילה הצבע - המקורי כן? - לא ישרט.

יש לעניין צדדים לכאן ולכן, כמו כל דבר אחר בחיים...

+1 גדול.

לא יכולתי לנסח את זה יותר טוב.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
אכן יש לי ז^ן קטן. לכן אני נוסע בימים אלה על טויוטה... בעלת מנוע V6. כמובן כדי לפצות את האגו. כנראה ששלך יותר גדול כי האוטו שלך יותר חלש. מה אתה חושב? יש קשר או אין?

אני גם רוצה להגיב לכל אלה שמפנים אצבע מאשימה לכוון הגטס וL200. הם קיימים. אבל הסיבה שהעליתי את זה לכאן, כי אני חושב שקהילה זו צריכה להיות אור לגויים. השינוי צריך להתחיל מכאן. כי בלי זה הדיבורים על תרבות הנהיגה יישארו בגדר דיבורים בלבד.

כאשר אתם מצביעים ומפנים אצבע לכוון מסוים, תספרו כמה אצבעות מופנות כלפיכם.

לקנות טויוטה זה להצהיר : אני אדם משעמם בנאלי וחסר יומרות.

לקנות טויוטה V6 אומר : אני הנ"ל + נוהג כמו סבתא על מנוע V6 (כי אחרת לא היית מטיף כאן, נכון ?) כלומר גם יש לי ז&ן גדול וגם אני לא יודע להשתמש בו

אופס, מי אמר הכללה ?

:)

נ.ב. מצטער, יצא לי קצת בוטה אבל זה נכתב לאחר הרהור ארוך מתי ראיתי אי פעם איזו קאמרי שנוסעת במהירות מתאימה לתנועה , בדרך כלל אלו רכבים שעוגנים בשמאלי על 80 קמ"ש.

הטויוטות היחידות שאני מכיר שמתפרעות אלו לנד קרוזר קצר (אופס,יצאה עוד סטיגמה)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ואם אני גר בצפון, בעיר שמסביבה מלא כפרים ערביים, ואני יצא בשרור בדיוק כמו שלך רק לכיוון אוכלוסיה "קצת אחרת" ממה שאתה תיארת, מה תגיד עליו? גזענות?

פורסם

אני דווקא חושב שהבעיות בכי גדולות לא באות מבעלי ספורטיביות אלא מההפך ,מאלה שאין להם רכב אפילו נורמלי (מזדות ליכסינג,טויוטות ליכסינג,רכבי יוקרה,ג'יפים,מבוגרים,נשים ...) ומתנהגים כאילו הם לבד בכביש,

ללא מראות ברכב,

ידית האיתות שבורה,

הידית של כיוון גובה הכיסא נשברה )ולכן גם יושבים מאוד מאוד נמוך ולא רואים את הכביש ובגלל זה חותכים),

פונים ימינה או משאלה מנתיב שלא קיים ,

משוחחים בטלפון ,

נפגעים כאשר אתה מאותת לימין ורוצה לעקוף (פתאום מאיצים מבלי "לראות בעיניים""),

אלא הם הבעיה ולא בעלי ספורטיביות שלהם יש הרבה מושג בנהיגה נכונה יותר מכל אלה שכתבתי.

נ.ב

על זה אתה מוזמן לכתוב גם כן (אפילו על כאלה שחושבים שהם נוהגים ברכב יוקרה אך זה זבל עופות).

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
על המגבלות הנפשיות...

הרכב הזה כ"כ נורא שתעשו הכל כדי לסיים כבר את הנסיעה :|

+1 זה בהחלט נכון.

ובקשר לקאמרי V6 סתם תגובה על הרכב , הוא חזק !@#!!!.

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם
צודק, אנחנו באמת אמורים להיות אור לגויים. אני גם חושב שרובנו כאלה.

אבל תראה איזה קטע, יש לך בדיוק את אותו שם משתמש של זה שפתח את השרשור והשמיץ אותנו קשות.

ממש קטע טוב הא?

כאן יש לנו מחלוקת. לא יודע מהו מניין הצדיקים בסדום.

פורסם

תסלח לי כן.

אבל מה שכתבת, גם אם זה פרי דמיונך זה כנראה מה שאתה חושב.

יוצא לי לראות בכביש יותר רכבים "רגילים" שמשתוללים וחושבים שיש להם רכב עם הנעה כפולה שאוחז בצורה גבוה ובסוף ניצלים מהחלקה. כאלה שחושבים שהם שומכאר ונוסעים במהירות כפולה מהמותר אבל שכחו שהם נוסעים באיזה סוזוקי ספוויסט(נא לא להעלב בעלי הסוזוקי). כאלה שנוסעים לידי וחושבים שהם באיזשהו מרוץ ומנסים לגרות אותי ללחוץ.

אלה הנהגים המסוכנים, כאלה שחותכים ולא מאותתים, שנוסעים בשמאלי במהירות 70.

רוב בעלי הספורטיביות הם כאלה שמבינים דבר או שניים בנהיגה יותר מאחרים ולא יצא לי הרבה פעמים לראות GTI/אלפא/S2000 שסתם משייט לו בשמאלי בלי סיבה, או שנדחף כי יש לו "כלי".

בן.

Got To love It

פורסם

נפגעים כאשר אתה מאותת לימין ורוצה לעקוף (פתאום מאיצים מבלי "לראות בעיניים"")

+100000

זה הגיע לרמות שאני מזהה אותם כבר בטבעיות על הכביש ובשביל הכיף אני מאותת ימינה ללא סיבה ומטרה לעבור נתיב, רק בשביל לצחוק על התאוצה הפתאומית שהם נותנים.

הבן #$!@# נוסע על 80 ואיך שאתה בא לעקוף מיד מחוג המהירות מתייצב אצלו על 120, פתאום ללא סיבה רק בגלל איתות קטן.

לא מאמינים ? תנסו את זה בכביש מהיר

יצא לי לראות לא מעט פעמים ילדון שמתלהב ומשתלול על הכביש בחיתוכים בין נתיבים ולרוב זה היה ברכב בין אם ספורטיבי ובין אם יומרות ספורטיביות.

בשורה התחתונה, הכל מתחיל ונגמר בדברים הקטנים תשאלו את עצמכם מתי בפעם האחרונה ראיתם רכב שמנסה להשתלב ונתתם לו ?

במחלף פולג בבוקר בשעות הפקקים לא פעם ולא פעמים רכבים שם נלחמים בך ללא אופציה לתת לך להשתלב ממש מלחמת חורמה ואם אתה לא חוצפן אז אתה גם לא תיכנס לנתיב

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
כבר תקופה ארוכה שהרכבים שלי משמשים אותי רק לנסיעות פאן.

כיף לי :)

:roll:

לפותח השרשור (הפנטזיונר הלא הגיוני),

אתה מוזמן להצטרף אליי לנסיעה בלאון קופרה R (שיש עליה קיט מדבקות של ה WTCC) בכביש 6 בשיוט עם קרוזקונטרול על 120 ותראה מה נהגים אחרים עושים ,כאלה עם ליכסינג .

לאחר נסיעה כזו אני רק רוצה שתכתוב פנטזיה מציאותית יותר וזה כי לא תוכל להאשים "ספורטיביות" אלא את ה- WB.

ולנסיון קל בשבילך (ללא נסיעה ברכב) אז אתה מוזמן לעמוד ביציאה מחניון שבו חונים רכבי ליכסינג וצפות במרוץ מכוניות בלייב ללא שדרן , אטרף סביב היציאה מהחניון או יותר גרוע מהחניות בקומות התחתונות יותר :shock:).

ולסיכום,

רק בגלל שרשור או דברים דומים כמו זה אז כל בעל רכב ספורטיבי או כאילו ספורטיבי נהפך אצל דרדסים/זקנים/חסרי ידע (הכי גרועים !!!) לעבריין בפוטנציה רק בגלל סוג רכבו .

ותתבייש לך ידידי לקטלג כך אנשים -ולא את הזן הנכון כי אינך יודע איזה נזק אתה כבר עושה (ראה ערך ספורט מוטורי ועתידו ).

ואל תעלב לי או תפגע .

דדי,

פורסם

דדי, לא הבנתי את משמעות הסמיילי ...

הקליאו ספורט משמשת אותי בעיקר לנסיעות פאן. פעמים בודדות נסעתי ל/בת"א בשעות הפקקים - איזה סיוט. עם כמה שאני חולה הגה (ונהנה לא רק מנהיגת התגרזנות).

פורסם
דדי, לא הבנתי את משמעות הסמיילי ...

הקליאו ספורט משמשת אותי בעיקר לנסיעות פאן. פעמים בודדות נסעתי ל/בת"א בשעות הפקקים - איזה סיוט. עם כמה שאני חולה הגה (ונהנה לא רק מנהיגת התגרזנות).

כי לא הבנתי איך קישרת את מה שכתבת לשרשור המקורי אבל עכשיו הבנתי.

דדי,

פורסם
מחזק על הגטס ספציפית, משום מה הרוב המכריע של הגטסים שאני רואה על הכביש נהוגות בצורה מזוויעה ומעצבנת.

מה יש לרכב הזה? הוא דוחף את הנהג לנהוג בצורה מעצבנת? :)

לדעתי הם חושבים לעצמם שהרכב טוחן דלק בכל מקרה, אז למה לא להשתולל ולהנות ממנו אם כבר.

פורסם

גם אני חושב שחום יולי אוגוסט גרם כאן לפותח השרשור להזייה לא מציאותית.

יש הבדל בין לנהוג מהר ונכון ולסתם להשתולל על הכביש ולא משנה באיזה רכב אתה נוהג.

בנוסף אני יכול לתת לך דוגמאות מכוערות מהכיוון ההפוך:

אתה משייט לך לתומך בכביש עמוס תנועה, נוהג בהתאם לתנאי הדרך, הכל טוב.

הרכב שמאחוריך מזהה שהרכב שלך לא שגרתי ומיידית נדבק לך לתחת ומסכן אותך.

אח"כ הוא חותך שמאלה תוך סיכון הרכבים בנתיב השמאלי ואז מתחיל להתגרות בניסיונות האצה (ללא מקום ממשי להאיץ)

ותוך כדי כך כמעט נכנס ברכבים שמלפניו.

כל זה מניסיון אישי.

• תוכן חדש...