Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני דווקא מבסוט מקו המחשבה העצמאי, הכנות והאומץ לפרסם את זה כאן. קצת כמו לבוא לכינוס של KKK עם כיפה על הראש :lol:

בואו ונודה על האמת. ישנה זיקה בין סוג המכונית לרמת המודעות המוטורית ולצורת הנהיגה, לפחות בקרב חובבי רכב. כשהיתה לי מיאטה והצטרפתי לטיולים של החבר'ה היקרים ממועדון הרודסטארים(לא שכחתי אתכם :cry:), הרוב המכריע אהב וידע ללחוץ.

אלפיסטים? על מי אתם עובדים...

נהגי ב.מ.וו? אגרסיביים למדי. האם אני, כבעלים של ב.מ.וו עונה על התיאור הזה? במידה רבה, כן

נהגי הוט האץ', אתם מתביישים במשהו?

ועוד לא הגענו למכוניות המוגדשות מיפן, מקצרות המרחקים האולטימטיביות...

אנשים שנהנים לנהוג מהר יקנו מכונית שתהלום את דרישותיהם - וסגנון הנהיגה שלהם יתבטא בהתאם. כולנו אנושיים, לכולנו יש רגעים שאנחנו מצטערים עליהם אבל רצוי שנהיה שלמים עם הבחירה שלנו ועם מי שאנחנו. פותח השרשור כתב את מה שכתב כמתבונן מהצד - אך כחלק מהקהילה הוירטואלית הזו זכותו המלאה להביע את דעתו הכנה.

ומכם, חברים, הייתי מבקש רגע של כנות, לבד, מול המראה.

האם אין משהו בדבריו? אתם יודעים שכן.

האם שווה לחשוב עליהם ולהפנים משהו? אני חושב שכן.

דווקא בקהילה הזו, בעלת מודעות מוטורית גבוהה יותר מרוב הציבור נכון ואפשרי להעביר מסרים בעלי אופי חיובי וליישם אותם לאחר מכן על הכביש.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני דווקא מבסוט מקו המחשבה העצמאי, הכנות והאומץ לפרסם את זה כאן. קצת כמו לבוא לכינוס של KKK עם כיפה על הראש :lol:

פותח השרשור כתב את מה שכתב כמתבונן מהצד - אך כחלק מהקהילה הוירטואלית הזו זכותו המלאה להביע את דעתו הכנה.

האם שווה לחשוב עליהם ולהפנים משהו? אני חושב שכן.

דווקא בקהילה הזו, בעלת מודעות מוטורית גבוהה יותר מרוב הציבור נכון ואפשרי להעביר מסרים בעלי אופי חיובי וליישם אותם לאחר מכן על הכביש.

אפשר להעביר מסר חיובי מבלי להשתמש בשפה הבלתי תרבותית בה השתמש הכותב.הסר את מה שהכחלתי בהודעתו היה מתפתח כאן דיון מעניין.

כיוון שנקט בלשון כפי שנקט, רוב הכותבים לא התייחסו כלל למהות הודעתו.ואז בשביל מה כתבת? , ומה הרווחת?

בא לברך ויצא מקלל.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
מה קרה, לא נתנו לך בלילה?

הכללה מגעילה שלא שווה התייחסות.

:mm_yeah:

דווקא רוב נהגי הספורטיביות הם אנשים עם מודעות גבוהה יחסית לשאר הרכבים על הכביש שיודעים לקרוא את התנועה כמה צעדים קדימה ובהתאם להיערך בשביל לא להזדקק לתמרונים מסוכנים / לא חוקיים.

רוב אלו שמשתוללים על הכבישים אלו רכבים חסרי יומרות ,במקרים רבים גרוטאות או רכבי אינסטלטורים (מיצובישי L200 עם 2 מליון ק"מ מעשנת בטירוף) או סתם רכבי ליסינג .

ד"ש לנהג הפלואנס שכמעט הוריד אותי מהכביש 3 פעמים היום בדרך לעבודה ולמרות כל הזגזוגים וההתפרעויות שלו מול הנסיעה הרגועה שלי (מבחינת שינויי נתיב) , עדיין הגיע אחריי לרמזור בו פנינו שנינו. :)

מה עם שרשור על בעלי הרכבים הרגילים, הישנים והמתפרקים או סתם כאלה שלא יכולים לחצות 100 קמ"ש (סוזוקי אלטו)

שמתעקשים לזרוק עוגן בנתיב שמאל ?

באופן כללי, אני לא נתקל ביותר מדי מקרים של התנהגות מכוערת על ידי בעלי ספורטיביות. בעלי האימפרזות וכו' שאני רואה גם ככה תמיד, תמיד נוסעים כאילו הם בדרך לאסוף את המפתחות ב"בית גיל הזהב" (ככה זה כשאין כסף לדלק), בGTI הילדה בכלל מדברת עם החברות שלה שמאחורה, ה106 הספורטיביות התפרקו ממזמן ובמיאטה לא תמצא אף אחד שנוסע חזק בדיוק כמו שב"זמן הורוד" לא תמצא פרסומת של ראם סמואל. לא יודע מה אתה רוצה, כולם נוסעים כמו ילדים טובים חוץ מהשכן שלי עם הS3 הצהובה (מהתצוגה) שחושב שהוא גבר. אבל אפילו הוא לא ממש מפריע.

בקיצור, לך תמצא עץ אחר לנבוח עליו.

:D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זה בדיוק כמו שאני ארשום: "השבוע יהיה חם מאוד". זה בטוח יתפוס השבוע לא?

ברור שמכל הדברים שרשם יש אמת כלשהיא והיא מדברת על אנשים שנוסעים בכבישים כמו חיות.

אבל מכאן ועד לקשירה ההדוקה לרכבי ספורט הדרך ארוכה!

מבחינתי, כל אחד שעושה את הדברים המתוארים בפיתחו של השרשור, דינו להתייצב מול שופט תעבורה ולהיענש בהתאם- אני דוגל ומאמין בהטמעת יד קשה וכואבת למען תרבות נהיגה (או תרבות בכלל).

אין זה משנה אם הנהג נוהג ברכב ספורט או בכרכרה עם סוס פוני וחמור דוחף מאחורה.

אני לא מרגיש רע למשל כשאני יכול לנצל את האצת הביניים המצויינת של הרכב שלי כאשר נהג מונית #^#%& החליט לעצור בלימת חירום באמצע נתיב ימני בדרך ראשית רק כדי לעלות נוסע שהניף את ידו בתחנונים לטרמפ של נהג המונית- אז אני יכול להנות מהעובדה שלחיצה בריאה על הדוושה שלי, תוך כדי התחשבות בנתיבים הסמוכים, אני יכול לעקוף במהרה את המונית הסוררת ולחזור לנתיב הימני ולא לבלום חירום מאחוריה ולהמתין לתזוזה שלה (ואז לקלל את הנהג ולאחל לו חיים קצרים יותר).

בכל תנועה בכל סוג של רכב אני מתאים את עצמי לרכב שאותו אני מכיר והוא משמש אותי בדרך.

לעולם אצא לעקיפה רק אחרי שבדקתי באופן מלא ופרטני שזה אפשרי ובטוח- עם זאת, התנאי לעקיפה אצלי משתנה בהתאם לרכב שבו אני נוהג:

עם ה-TS אני יוצא לעקיפות שבכיף הייתי מוותר עליהם עם הלאנסר ליסינג העגלתית שחונה לידה בחניה.

זאת למרות שבשני המקרים נלקחים מקדמי ביטחון, רק שמקדם ביטחון גבוה יותר מקנה תחושת ביטחון טובה יותר* לנהג בכל רגע נתון של חשש מועט.

*הנהגים המתורבתים, שזה לדעתי החתך שמאפיין את רוב חובבי הרכב הנוהגים ברכבים ספורטיבים כאן בפורום, לא יהפכו את המשפט "תחושת ביטחון טובה יותר" לגושפנקה של ביטחון עצמי מופרז ואישור לעשות ככל העולה על רוחם בכביש כפונקציה של "שומאכר כל יכול".

יש יתרון לרכב ספורטיבי על פני רכב כבד ועגלתי? וודאי שיש! זה לא מקנה לנוהג בו זכות לזלזל בשאר הנהגים בכביש או לסכנם.

יש גם יתרון למאזדה 3 ע"פ סוזוקי אלטו כמו לקטנוע 250 סמ"ק ע"פ 50 סמ"ק (בכל הקשור לניצול יכולת הרכב להימנע ממצב חירום או מצב בעייתי כמו זה שתיארתי) זה הכל על אותו משקל!

זלזול וסיכון משתמשים בכביש מגיע לרוב מאנשים שמטבעם הם אנשים אגואיסטים, טיפשים, חסרי תרבות/ברברים וזה לא משנה באיזה רכב הם נוהגים.

את האוכלוסיה שבאמת מאפיינת את זה על הצד הטוב ביותר אני אשמור לעצמי (וזה לא נהגי הרכבים הספורטיבים).

פורסם

ידידי,

האם לקחת חומר שאף פעם לא ניסית?

מהיכן הבאת את מה שכתבת ?

האם רק את זה אתה רואה או שראיה שלך היא נקודתית וממורמרת כאחד?,

כמובן שיש אמת בחלק מהדברים אך אם הכל פרי דמינוך (:roll:) אז לפחות שהדמיון יהיה גם עם גיל ,אזור,סיטואציה.....

מעבר לזה אז כנראה שסתם משעמם לך.

נ.ב

התגובה לא עוקצת אלא הבאת דעה בלבד (הרי לא סתם כתבת את זה בפורום-רוצה פידבק).

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
אני ראיתי הרבה יותר נהגים שדומים למה שתיארת בגטס מאשר בגולף GTI או מיאטה.

מחזק על הגטס ספציפית, משום מה הרוב המכריע של הגטסים שאני רואה על הכביש נהוגות בצורה מזוויעה ומעצבנת.

מה יש לרכב הזה? הוא דוחף את הנהג לנהוג בצורה מעצבנת? :)

פורסם
מחזק על הגטס ספציפית, משום מה הרוב המכריע של הגטסים שאני רואה על הכביש נהוגות בצורה מזוויעה ומעצבנת.

מה יש לרכב הזה? הוא דוחף את הנהג לנהוג בצורה מעצבנת? :)

לא, זו האוכלוסיה שמקבלת אותו - הרבה אנשי מכירות צעירים ואגרסיביים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הגטס היא התשובה המתקדמת לקטנוע של שליח הפיצה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• אחראי פורום
פורסם
הגטס מושכת אותך לנהוג על המגבלות :-P

על המגבלות הנפשיות...

הרכב הזה כ"כ נורא שתעשו הכל כדי לסיים כבר את הנסיעה :|

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

פוסט די מכליל באמת :?

אני חייב לציין שרוב נהגי הספורטיביות (האמיתיות,לא עונדה "משופרת") שיצא לי לראות בכביש דווקא נוהגים בצורה הרבה יותר אדיבה ונורמלית מאשר שאר עם ישראל הנוסע במאזדה 3 ובטויוטה קורולה.

V5

פורסם

בלי לעשות הכללות:

מאוד נהנתי לקרוא את הפוסט הזה - לא חייבים להסכים עם כל מילה שכתובה בו כדי להשתעשע ולחייך קצת בחום הזה וחלק מהדימויים ממש הצחיקו אותי...

ישנם לא מעט מיקרים שבעלי הספורטיביות מנצלים את כוח המנוע שלהם כדי להשיג יתרון על הכביש, בואו נודה בזה ולדעתי כולנו חוטאים בכך שאלמלא כן חבל על הכסף שהרכב עלה.

אז נכון שאותה לחיצה קלילה ניראת ברכב כמעשה של מה בכך, אבל אלו שנוסעים סביבנו רואים רכב שנוסע על הכביש בסגנון התאבדותי-שיעי משהו... :-D

מאידך - לטעמי לפחות - חובבי הרכב שהשקיעו הון קטן ברכישתו מאוד חרדים לשלום הביבי שלהם, הם ייסעו בתוך העיר בזהירות רבה, הם ינסו לקרוא את מהלכי האדיוט התורן שסביבם, כדי שחלילה הצבע - המקורי כן? - לא ישרט.

יש לעניין צדדים לכאן ולכן, כמו כל דבר אחר בחיים...

פורסם
תיארת פה במדוייק את תסביך "יש לי ז*ן קטן". אין לזה שום קשר לרכב בו נוהגים.

אני נוסע בקופרה משופרת (רחמנא ליצלן!) אבל נותן למי שרוצה להדחף, תמיד מאותת, עוצר במעברי חצייה,

אכן יש לי ז^ן קטן. לכן אני נוסע בימים אלה על טויוטה... בעלת מנוע V6. כמובן כדי לפצות את האגו. כנראה ששלך יותר גדול כי האוטו שלך יותר חלש. מה אתה חושב? יש קשר או אין?

אני גם רוצה להגיב לכל אלה שמפנים אצבע מאשימה לכוון הגטס וL200. הם קיימים. אבל הסיבה שהעליתי את זה לכאן, כי אני חושב שקהילה זו צריכה להיות אור לגויים. השינוי צריך להתחיל מכאן. כי בלי זה הדיבורים על תרבות הנהיגה יישארו בגדר דיבורים בלבד.

כאשר אתם מצביעים ומפנים אצבע לכוון מסוים, תספרו כמה אצבעות מופנות כלפיכם.

• תוכן חדש...