Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא קשור למי עשה קורס או לא,זה גם לא קשור איזה רכב יש לכל אחד,זה קשור לחשיבה של אותו בן אדם ספציפי ולא יותר מזה.

גם אני יכול לעשות בלאגן בכביש , ולי יש בדיוק את ההפך מרכב ספורט (יונדאי אטוס).

אני חושב שאתה צריך לשים לב יותר לכך שכל רכב לא זז לאף מקום ללא נהג! אז זה לא קשור לסוג הרכב כלל.

יש פה סתם הכללה מוגזמת ולא יותר מזה.

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חז"ל אמרו "הפוסל במומו פוסל"

תסיר את המילים /המשפטים המוכחלים, היה שווה התייחסות.

דריש כך כתבתי.

אני הכחלתי את המילים /המשפטים בהודעה של הבחור, ואמרתי שבלעדיהם אפשר היה להתייחס להודעה לעצם העיניין.

עם המילים הללו אין להוסיף מילה על מה שכתב רז . כל מילה בסלע.

ולמען הגילוי הנאות זו לא הפעם הראשונה ובוודאי לא האחרונה שזו השפה ה"תרבותית " בה הוא משתמש.

אשרנו שזכינו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
מה קרה, לא נתנו לך בלילה?

הכללה מגעילה שלא שווה התייחסות.

אין כאן שום הכללה. מדובר במקרים ספציפיים ואנשים ספציפיים ברכבים ספציפיים. כמובן דמיוניים.

לא קרה כלום. פשוט יצאה לי לאחרונה לנסוע יותר מדי לתל-אביב (ילדים בחופש אצל סבתא) חשבתי לחלוק כמה תצפיות ומחשבות שלי בעקבות התצפיות.

סטיגמטי ומטופש.

ובאיזה מיקום על הפלאנטה מצאת ערס שקודם מבקש ורק אח"כ חותך אותך?

באזור :lol:

מה המטרה של השרשור המשונה / גזעני / מכליל ורצוף דעות קדומות הזה ?

אין כאן שום הכללה. אני מודה שכתיבה פובליציסטית זרה לי. דווקא ניסיתי לעשות את זה כליל.

את אותם התנהגויות כביש דוחות שתיארת תוכל לראות גם במאזדה 3 או טויוטה קורולה ליסינג, והמון.

...

יש עוד מדינה מחוץ לתל אביב, קוראים לה ישראל... לא, לא צריך לקחת דרכון.

תהנה.

דניאל.

אני לא גר בתל אביב עזבתי את העיר לפני 10 שנים ולא מצטער לרגע. פשוט בשבוע אחרון אני לוקח את ילדי לסבתא כל בוקר ומחזיר כל אחר הצהריים. קצת פקקים, אתה יודע. קצת תצפיות אמפיריות. קצת בניית פרופיל, קצת מחשבות.

לכל אלא שנעלבו. אני מתנצל אם פגעתי בכם. אני מכווה שלא לקחתם את זה אישית, הרי אין שום סיבה, נכון?

פורסם

אתה די צודק בתיאורים רק מפספס ברכבים.

בד"כ מי שיעשו את זה יהיו כל הההיטקיסטים הלבנבנים שישבו כל היום מאחורי מקלדת ועכשיו אצים רצים הביתה וחייבים לחתוך את כולם עם המזדהליסינג שקיבלו מהעבודה (לא משנה שהם משלמים עליה חצי משכורת)

הם חייבים לפרוק את האגרסיות שצברו כל היום על מחלקת ה IT שבארגון או על הבוס.

דווקא בעלי הספורטיביות, רובם אנשים מיושבים.

פורסם

אולי ניסית לכתוב קליל?

כי באמת יצא לך כליל! (רצוף בהכללות)

אני גם נתקל בהתנהגות הזאת לא פעם מצד רכבי ליסינג משעממים (רובם המוחלט משעממים, אותי לפחות!)!

אני לא נתקל כל כך הרבה ברכבי ספורט על הכביש, אז כשיש כבר אחד מעניין אני קודם כל שמח לראותו, רק אחר כך בודק בציציותיו.

פורסם

יש קצת אמת בדבריו, אבל גם ובעיקר הכללה בוטה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

למרות המירמור הנוטף מהודעת הפתיחה של פותח הדיון, יש לציין כי יש משהו בדבריו.

למרות ההכללות המיותרות, גם לי יצא לראות בחור ב-CTS-V מקצר לאישה זקנה את חייה בכ-5 שנים רק בעזרת חריקת פתיחה קולנית במיוחד. וכמו כן לא מעט אנשים שבהו במראה שלהם כדי לראות כמה "אבק אכלתי" וכמעט שהעיפו רוכב אופנוע או גרמו לתאונה גדולה הרבה יותר.

אף על פי כן, שים לב שלא צריך לחכות למכונית ספורט כדי לראות שטויות כאלה. כל נהג שישי בארצינו מתנהג כך, וחבל.

בברכה,

יונתן.

[email protected]

פורסם

לפעמים זה נכון שאין סבלנות ועוקפים מימין, או משתמשים בכוח העדיף בשביל לכפות הסדרי תנועה מסויימים (השתלבות, כשאף אחד לא רוצה לתת לך להכנס). אני משתדל מאוד שלא להפחיד אף אחד, למרות שאני די בטוח שיצא, לא בכוונה, פעם או שתיים. לפעמים זה ממש אקראי, כמו האצה חזקה ב... נתיב האצה (:roll:) שגרמה לאיזה ליצן לקצת דפיקות לב (הוא בכלל היה כמה עשרות מטרים מאחורי. עדיין מצא לנכון לסמן מה הוא חושב עלי, כמו שאני מצאתי לנכון to give him the finger, מה שהוביל לשיחה מכוערת ברמזור הבא. אני חי עם זה בשלום).

באופן כללי, אני לא נתקל ביותר מדי מקרים של התנהגות מכוערת על ידי בעלי ספורטיביות. בעלי האימפרזות וכו' שאני רואה גם ככה תמיד, תמיד נוסעים כאילו הם בדרך לאסוף את המפתחות ב"בית גיל הזהב" (ככה זה כשאין כסף לדלק), בGTI הילדה בכלל מדברת עם החברות שלה שמאחורה, ה106 הספורטיביות התפרקו ממזמן ובמיאטה לא תמצא אף אחד שנוסע חזק בדיוק כמו שב"זמן הורוד" לא תמצא פרסומת של ראם סמואל. לא יודע מה אתה רוצה, כולם נוסעים כמו ילדים טובים חוץ מהשכן שלי עם הS3 הצהובה (מהתצוגה) שחושב שהוא גבר. אבל אפילו הוא לא ממש מפריע.

בקיצור, לך תמצא עץ אחר לנבוח עליו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

כל כך מיותר וטיפשי ,הכללה חסרת טעם ובסיס.

בגלל אנשים שיושבים בכנסת עם דעות מוטעות כמו שלך הספורט המוטורי שלנו נראה ככה.

עדיף שתתעמק קצת בעולם הרכב הישראלי ותכיר אותו.

פורסם

הכתיבה דווקא יפה בעיני , אם כי לדעתי חלק מהרכבים/נהגים בתיאור קצת מפוספסים.

שמתי לב שדווקא אנשים עם רכבי ספורט (כל מיני Z4 ומיאטות למניהם ) נהוגים בידי אנשים שלא מנסים לעשות פוזות מנהיגה מהירה, אולי יותר 'אני נוסע לאט כדי שכולם יראו את האוטו שלי' , שזה לגיטימי בעיניי.

בדרך כלל הפרועים זה אנשים צעירים/ערסים (ערס=דרך התנהגות לא משנה מאיזה עדה) במכוניות בעלות נטיות ספורטיביות (GTI ,קליאו ספורט וכו.), ומכוניות יפניות משופרות משנות ה90 (וזה מבלי לרמוז שכל מי שנוהג על רכש כזה הוא נהג פרוע)

למרות שלמען ההגינות , התיאור שלך מתאים לת"א , ששם יש צירוף של שני הסוגים, רכבי ספורט שאבא קנה ונהוגות בידי צעירים פרועים.

בכל אופן, התיאורים שלך (בין אם נכונים או לא) פוגעים בול בלא מעט מחברי הפורום , כך שלא הייתי מצפה ליותר מידי תגובות חיוביות.

פורסם

"בעלי האימפרזות וכו' שאני רואה גם ככה תמיד, תמיד נוסעים כאילו הם בדרך לאסוף את המפתחות ב"בית גיל הזהב" (ככה זה כשאין כסף לדלק)"

:lol::lol::lol: זה נכון לכמה בעלי אימפרזות שאני מכיר :-)

נ.ב ערסים בקליאו ספורט?! אין כזה דבר! ככל הידוע לי הקליאו'ס היחידות בארץ שראו דיסקים של מוסיקה ים תיכונית הן שלי ושל קספר. :wink:

נ.ב2 בלי הכללות! רק היום העברתי את הקוביה מהקליאו לפרוזה :) (למען הסר ספק, בקליאו היא הייתה תלויה מאחור ולא על המראה. בפרוזה השמשה ענקית, ותליתי אותה ממש למעלה.)

פורסם

תיארת פה במדוייק את תסביך "יש לי ז*ן קטן". אין לזה שום קשר לרכב בו נוהגים.

אני נוסע בקופרה משופרת (רחמנא ליצלן!) אבל נותן למי שרוצה להדחף, תמיד מאותת, עוצר במעברי חצייה,

ולא פעם צחקו על זה שאני נוסע רגוע כמו זקנה...

לעומת זאת יש לי בנדוד שנוסע על לנסר-ליסינג כמו מטורף.

למה? לא יודע, אולי כי אין לי שום דבר להוכיח על הכביש ואני יודע בדיוק למה האוטו שלי מסוגל.

רוב האנשים שאני מכיר עם ספורטיביות נוסעים רגוע ודווקא אלה שיש להם 1.6 משפחטומטית ושות' עם מדבקת "בד-בוי"

על החלון האחורי הם אלה שנוסעים כמו מטורפים כדי להראות לעולם כמה סוסים מתפרצים יש להם במנוע ובמכנסיים...

אז מה? איך זה מסתדר עם הכתיבה המתייפיפת שלך?

בגלל אנשים כמוך ואנשים שחושבים כמוך הספורט המוטורי נראה כמו שהוא נראה בארץ

ובגלל אנשים כמוך ואנשים שחושבים כמוך השוטרים עושים לנו את המוות.

חוץ מזה, אני עובד בת"א.

הסתובבת פעם בשד' רוטשילד בשעות הבוקר?

בתי הקפה מלאים כאילו לאנשים אין דאגות ואין עבודה.

ת"א זה לא מדד לשום דבר, זו בועה הזויה. מבחינת הכל.

פורסם

אתמול אמרתי לעצמי, מה יש לו, מה כל המרמור הזה, היום בכביש 4 בעומס תנועה הכל התבהר לי, בזכות הנהג שהיה מספיק אמיץ לקנות golf gti בצבע אדום זוהר, סחטיין על הבחירה, אבל הכי כל הכבוד על איך שנדחפת ככה באלגנטיות יתרה בין רכבים וגורם לאחרים לבלום ולסטות מנתיבם, בשמי ובשם כל הנהגים בבוקר שחלקו עימך נתיב, תודה רבה ואני מאוד מקווה שהאוטו הזה יביא לך רק צרות.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...