Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לך. כן כן, לך ידידי הדמיוני. נהג המיאטה NB, האלפא 156, וגולף GTI או אפילו S2000 מגניבה וכדומה.

לך, החכם, המשכיל, בעל גוון העור הנכון. לך, המחשיב את עצמו לנהג הטוב. הרי לקחת קורס במסלולים וגם בדרייב-ארט. אתה נוהג בידני כמובן ויש לך רכב מהנה לנהיגה. ביננו. בוא נודה בזה: אתה בז לאספסוף סביבך על הכביש, שמפריע לך להתקדם בקצב הראוי לך ומכוניתך כי אין בארץ תרבות על הכביש, שאתה כל כך אוהב לדבר עליה.

יש לי כמה שאלות אליך, ידידי הדמיוני.

למה אתה חושב שלעמוד בפקק יחד עם כולם לא בכבוד שלך? כואבת לך הרגל? עד כדי כך קשה הקלאץ' של מאזדה? אתה יודע מה הבדל בינך לבין ערס בדייהו רייסר עם קוביה וריפודים מנומרים? ערס קודם ינסה לבקש ואחר כך ידחף. אתה הרי מנומס ומחונך, לכן אתה מוותר על המשחק מקדים וניגש ישר לעניין, תוך כדי הגברת מוזיקת שנות ה80 והפניית מבט ממושקף לצד השני. הנה יש חור כי מישהו פתח מרווח ואתה נדחף לשם באלגנטיות של פיל. זה לא מרווח. זה אני נתתי לך.

אתה יודע למה נתתי לך? כי ראיתי אותך פעם במסדרונות בניין נפתלי או בפקולטה להנדסה. לא זוכר, אבל בטוח ראיתי אותך שם.

עכשיו אני פונה אליך, נהג הגולף.

למה אתה עוצר ברמזור בנתיב שפונה ימינה ונותן זינוק ישר בירוק. בשביל זה יש לך GTI? העיקר שמשכת את הראשון עד למנתק והראת לכולם את הכלי שלך. אופס, הייתה שם בחורה על טוסטוס. אתה גם היית עסוק בלהסתכל במראה. לבדוק כמה אבק אכלתי. מזל שגם בלמים ברכב הזה טובים ובחורה נשארה שלמה ובריאה.

גם לי יש 270 סוסים אטמוספריים במכנסיים. סליחה, מתחת למכסה המנוע. אבל לא כל רמזור הוא שדה הקרב שלי, סע חביבי.

מה עניינים, אחינו האלפיסט?

איך האוטו? נכון שיש לו שלדה מדהימה?

אבל למה, חתיכת בהמה מגעילה, אתה עושה סללום בציר ז'בוטינסקי בצהרי היום? כדי להפחיד זקנה מסכנה במיצובישי שנבהלת מרכב שפתאום צץ לה מהצד ושוברת ימינה כמעט לתוך האוטובוס בנתיב שלו?

כל זה היה שווה את הריגוש של לעמוד לידי ברמזור? במילא נתקעת, תוך כדי עקיפה מימין במסלול לתחבורה ציבורית, אחרי מונית שרות שעצרה לקחת נוסע.

מה לעשות? גם אני מכור לאותו סם של נהיגה לשם נהיגה נטו. אבל יוצא בשביל זה מהבית ב11:30 בערב ומסובב את ההגה לכוון הכביש. בעיר יש יותר מדי חולירות שנוהגות ברכב ספורטיבי. מה שהכי מעניין שבחיים הם אנשים נעימי הליכות. אין לי מושג למה הם הופכים להיות בהמות על הכביש.

נ.ב.

כמובן שכל הנכתב הוא פרי דמיוני בלבד וכל קשר למציאות או אנשים אמיתיים מקרי בהחלט.

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלום לך. כן כן, לך ידידי הדמיוני. נהג המיאטה NB, האלפא 156, וגולף GTI או אפילו S2000 מגניבה וכדומה.

לך, החכם, המשכיל, בעל גוון העור הנכון. לך, המחשיב את עצמו לנהג הטוב. הרי לקחת קורס במסלולים וגם בדרייב-ארט. אתה נוהג בידני כמובן ויש לך רכב מהנה לנהיגה. ביננו. בוא נודה בזה: אתה בז לאספסוף סביבך על הכביש, שמפריע לך להתקדם בקצב הראוי לך ומכוניתך כי אין בארץ תרבות על הכביש, שאתה כל כך אוהב לדבר עליה.

יש לי כמה שאלות אליך, ידידי הדמיוני.

למה אתה חושב שלעמוד בפקק יחד עם כולם לא בכבוד שלך? כואבת לך הרגל? עד כדי כך קשה הקלאץ' של מאזדה? אתה יודע מה הבדל בינך לבין ערס בדייהו רייסר עם קוביה וריפודים מנומרים? ערס קודם ינסה לבקש ואחר כך ידחף. אתה הרי מנומס ומחונך, לכן אתה מוותר על המשחק מקדים וניגש ישר לעניין, תוך כדי הגברת מוזיקת שנות ה80 והפניית מבט ממושקף לצד השני. הנה יש חור כי מישהו פתח מרווח ואתה נדחף לשם באלגנטיות של פיל. זה לא מרווח. זה אני נתתי לך.

אתה יודע למה נתתי לך? כי ראיתי אותך פעם במסדרונות בניין נפתלי או בפקולטה להנדסה. לא זוכר, אבל בטוח ראיתי אותך שם.

עכשיו אני פונה אליך, נהג הגולף.

למה אתה עוצר ברמזור בנתיב שפונה ימינה ונותן זינוק ישר בירוק. בשביל זה יש לך GTI? העיקר שמשכת את הראשון עד למנתק והראת לכולם את הכלי שלך. אופס, הייתה שם בחורה על טוסטוס. אתה גם היית עסוק בלהסתכל במראה. לבדוק כמה אבק אכלתי. מזל שגם בלמים ברכב הזה טובים ובחורה נשארה שלמה ובריאה.

גם לי יש 270 סוסים אטמוספריים במכנסיים. סליחה, מתחת למכסה המנוע. אבל לא כל רמזור הוא שדה הקרב שלי, סע חביבי.

מה עניינים, אחינו האלפיסט?

איך האוטו? נכון שיש לו שלדה מדהימה?

אבל למה, חתיכת בהמה מגעילה, אתה עושה סללום בציר ז'בוטינסקי בצהרי היום? כדי להפחיד זקנה מסכנה במיצובישי שנבהלת מרכב שפתאום צץ לה מהצד ושוברת ימינה כמעט לתוך האוטובוס בנתיב שלו?

כל זה היה שווה את הריגוש של לעמוד לידי ברמזור? במילא נתקעת, תוך כדי עקיפה מימין במסלול לתחבורה ציבורית, אחרי מונית שרות שעצרה לקחת נוסע.

מה לעשות? גם אני מכור לאותו סם של נהיגה לשם נהיגה נטו. אבל יוצא בשביל זה מהבית ב11:30 בערב ומסובב את ההגה לכוון הכביש. בעיר יש יותר מדי חולירות שנוהגות ברכב ספורטיבי. מה שהכי מעניין שבחיים הם אנשים נעימי הליכות. אין לי מושג למה הם הופכים להיות בהמות על הכביש.

נ.ב.

כמובן שכל הנכתב הוא פרי דמיוני בלבד וכל קשר למציאות או אנשים אמיתיים מקרי בהחלט.

חז"ל אמרו "הפוסל במומו פוסל"

תסיר את המילים /המשפטים המוכחלים, היה שווה התייחסות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• אחראי פורום
פורסם

סטיגמטי ומטופש.

ובאיזה מיקום על הפלאנטה מצאת ערס שקודם מבקש ורק אח"כ חותך אותך?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

את האמת ? מגעיל.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

כל כך מיותר

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

זה נכון לחלק מאוד מאוד קטן של נהגים של רכבי ספורט. אני אישית (נניח בת"א, שזו דוגמא מעולה) ראיתי ממש מספר מקרים בודדים כאלה. בניגוד לכך, ראיתי הרבה עם מאזדה 3\ליסינג אחרים שמתפרעים כמו שרשמת על הכביש, כי "יש לי מאזדה 3 ואני מלך העולם". לא מכליל כמובן, אבל יש ה-מ-ו-ן כאלה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יותר מדי הכללה בוטה, לא נכון לרשום דבר כזה על מקרה או 2.

היה אפשר אחרת.

יש הרבה אחרים שאפילו עם אופניים מצליחים להרגיז אותך ולגרום לתאונות,

כך שלפי דעתי זה בכלל לא נכון.

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

פורסם

אתה צריך לעשות מחקר בסטטיסטיקה לפני שאתה שואל שאלות את נהגי הספורטיביות.

את אותם התנהגויות כביש דוחות שתיארת תוכל לראות גם במאזדה 3 או טויוטה קורולה ליסינג, והמון.

אותם בעלי ספורטיביות שעושים סללום בז'בוטינסקי לא כותבים או קוראים פה בפורום לדעתי, ונהיגה מתקדמת או ספורטיבית לא מעניינת אותם.

אתה סתם מעליב, סתם מעליל עלילות ואולי כדאי לך לצאת פעם מתל אביב.

יש עוד מדינה מחוץ לתל אביב, קוראים לה ישראל... לא, לא צריך לקחת דרכון.

תהנה.

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

נראה לי שאתה קצת לא בכיוון. התחלת יפה, אבל למיטב ידיעתי, הפרידמנים של הפורום שעושים קורסים לנהיגה מתקדמת הם בד"כ לא אלה שיחתכו אותך בכביש, להפך. וחוץ מזה לא כולם יודעים איפה זה בניין נפתלי (אונ' ת"א, מעוז הפרידמנים הארצי).

גם אותי משעשע לראות את נהגי הספורטיביות עושים "ימי מסלול" ו"אימונים" ב-12 סמ"ר של אספלט איכותי שיש בארץ. עם זאת, לא הייתי ממהר להורידם מהכביש, יש כמה קבוצות אוכלוסיה שהייתי מטפל בהן קודם.

וישה - לא הייתי ממהר לפסול אף אחד. בהחלט יש דברים נכונים במה שהוא כותב, רק שהם מעורבבים עם הרבה בולשיט והתבטאויות שאינן במקום.

פורסם
מה לעשות? גם אני מכור לאותו סם של נהיגה לשם נהיגה נטו. אבל יוצא בשביל זה מהבית ב11:30 בערב ומסובב את ההגה לכוון הכביש

בלי להביע דיעה לחיוב או לשלילה (People who live in glass houses should not throw stones) - לא חושב שיש הבדל מהותי בין מה שציטטתי בפוסט שלך ובין זגזוגים באיילון. יש 1. נהיגה בהתאם לחוקי התנועה 2. נהיגה אדיבה המהווה סיכון אפסי לציבור ו- 3. נהיגה ספורטיבית\פרועה (אין הבדל בין השתיים כי הפיזיקה במקרה של תאונה זהה). 3 לרוב לא נכלל ב- 2 וכמעט אף פעם לא נכלל ב- 1, או במילים פשוטות גם כשאתה יוצא בחצות לנהוג אתה מהווה סכנה לציבור ועובר על החוק.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D

• תוכן חדש...