Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דני, אני באמת מאחל לכל אחד התקנה כמו שאתה מתקין אצלך ולהגיע לרמת מקצועיות כמו שלך, אבל ואבל גדול, כנראה רובם הגדול של האנשים לא כזה מבין ולדעתם כששומעים jbl ורוקפורד אז בשבילם זה סוף הדרך, אתה אמרת שאתה לא מבין למה הוא רשם ''פשוט אין מילים'', אז יכלת להסיק מזה שזה ילד צעיר שמתלהב מכך שהצליח לשלם על המערכת הראשונה שלו ולהרכיב לעצמו על הרכב, כזכור לי גם אתה הייתי חדש בפורום מתישהו והיית צעיר יותר מתישהו ולא הבנת דברים כמו היום, אז נכון שאפשר להגיד מה שרוצים באיזה דרך שרוצים, אבל לדעתי אפשר לדבר בצורה יותר יפה ולא לתקוף איך שתקפו אותו, אז ככה כל מה שייצא מכל זה שהוא יברח מהפורום הזה , כי פה לא מעריכים מי שלא משקיע הון על מערכות ולא הבין למה פותחים פה שרשורים, תנסו לפרגן וגם אם הוא לא ביקש עצות, אולי תתנו לו בכל זאת עצות לשיפור , כי מבחינתו מה שהוא הרכיב זה מושלם , אבל בשבילך זה זוועה, מקווה שהבנת את כוונתי.

העיקר שכולנו נהיה בריאים וננהג בזהירות ולא נשים ראובן המלאך ברדיו לעולם.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ליאור,

מציע לך לקרוא את תגובתי עוד פעם, ציינתי במפורש שהתגובה היא לא על הציוד אלא נטו על צורת הכתיבה והצורה בה נפתח השרשור, אין לי שום בעיה עם JBL ובטח שלא עם מורל או כל מותג אחר, לא אמרתי ולא כתבתי זוועה בשום מקום, כבר אמרתי זאת עשרות פעמים, בשורה התחתונה כל אחד נכנס לאוטו שלו ונוסע, אם הוא אוהב או לא אוהב את המערכת שלו ואת מה שהוא שומע זה בעיה שלו, אני אישית מפרגן, כמו שאומר אלכס, תתחדש ותהנה.

לגבי מעריכים או לא מעריכים לא מסכים איתך, כל אחד רצוי פה בפורום כל עוד הוא מכבד את חוקי הפורום.

ועכשיו מיציתי.

דני.

פורסם

אם הייתי פותח שרשור:

קניתי פולס 5.25", שומעים טוב.

במה השרשור הזה רלוונטי ?

איזה לגיטימציה יש לו להיות קיים?

יכולים לעזור לי?

ביקשתי ביקורת או עזרה?

משתמשים אחרים יכולים ללמוד או להיעזר בשרשור?

השרשור קיבל מבחינתי את הלגיטימציה מהרגע שיש תמונות.

אפשר ללמוד על ההתקנה ולחוות דעה.

פירוט של הביטוי "אין מילים" בהחלט יכל להוסיף לגיטימציה.

אחרת הפורום ייראה כמו "קניתי 6X9 של קנווד ושומעים פגז" וזה גם מה שמשתמשים שמחפשים חוות דעת או רעיון למערכת ילמדו.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

סוויד תתחדש אחי ***אם הוא אחיך ברך אותו בבית. קרא את כללי הפורום*** באמת מערכת פצצה,

אל תיתן לתגובות של אנשים לבאס אותך העיקר שאתה מרוצה.

זו הסיבה שלא פתחתי פה שרשור שהתקנתי את המערכת.

פורסם

אני חושב שחבל שהת'רד הגיע לפסים כאלה.

בסופו של דבר בא בחור שהתקין מערכת באמצעים שיש לו. והרי ברור שכולם רוצים את הכי טוב והכי יקר. אבל לא תמיד מתאפשר.

אותו בחור רצה לשתף את שאר משתתפי הפורום בחווית ההתקנה הראשונה שלו. שאולי לא הכי מוצלחת ולא בעלת רכיבים יקרים. אבל זה מה שהוא הצליח להשיג והוא מרוצה מזה. ויכול להיות שהוא רק רצה לשתף אנשים עם נסיון בתחום בחוויה שלו מבלי שום סיבה מיוחדת.

לדעתי האישית, הדבר הנכון ביותר לעשות היה לתרום לו מהנסיון של חברי הפורום (שללא ספק הוא עשיר), ולתת לו טיפים לשיפור ההתקנה. אני חושב שזה היה תורם לו ולהרגשה הכללית בפורום הרבה יותר ממה שנעשה כבר.

בכל מקרה בחור יקר, אני מאוד מקוה שאתה מרוצה מהמערכת שלך. מכמה עצות שיש פה תשפר מעט את ההתקנה שלך על מנת להנות יותר ממה שרכשת.

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם
העיקר שכולנו נהיה בריאים וננהג בזהירות ולא נשים ראובן המלאך ברדיו לעולם.

ראובן המלאך אחלה זמר! ולשמוע אותו במערכת של 5K זאת חוויה, כיף לשמוע מוואלים וסילסולים באיכות טובה, לא רק פריטות גיטרות של שלומי ארצי!

אלי -קצת ניסחפת בתגובה היה אפשר לכתוב ולנסח את המסר בתשובה יותר עדינה

אלעד ועומרי - מחר נמשיך לעומרי את האיטום ונקווה שאלי יהיה מבסוט לפחות מזה.

לאחרונה באמת הפורום גדוש בתרדים עם מערות טובות, אבל גם לאנשים חדשים יש זכות לפרסם את ההתחלה שלהםץ ככה הם יוכלו לקבל עצות לכיוונים, למיקומי הטויטרים, איך לחתוך את התדרים של הסאב נכון וכו'..

בשורה התחתונה, מגיע לכולם היזדמנות גם אם המערכת שלהם לא עברה את תחום ה10,000!

בברכת סופ"ש רגוע

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

ערב טוב

קודם כל תתחדש וכל הכבוד שהלכת על זה, אני אישית מקבל בשמחה כל אחד שמצטרף למועדון חובבי הסאונד ברכב

אל תתרגש מדי מהערות החברים היותר מנוסים.

זה אך טבעי שהחברה שעברו את ההתחלה הזו והיום נמצאים במקום יותר טוב (כלכלית ושכלית) ירשמו תגובות כאלו

אני אישית זוכר שהתגייסתי לפני המון שנים ונכנסתי לשרשרת החיול עמדו כ20 חברים שלי מבית הספר וצרחו עם גרון ופרצוף סמוק "בשר טרי" שתבין הם התגייסו 18-20 שעות לפניי

בקיצור זה טבע הדברים הכל בסדר, ברוך הבא לחבורה הנפלאה הזו של חובבי הסאונד

נכון שההתנשאות של דני ואלי קצת לא במקום

אבל אני נוטה להאמין שזה לא מרעות לב

וכן אני בהחלט חושב שיש מקום להעלות ת"רדים כאלה

ת"רדים שאנשים מתגאים במה שעשו (גם אם אין לזה פאנ"ץ)

דרור

פורסם

לדעתי הוא כן היה צריך לפתוח ב" הייתי רוצה לשתף אתכם ולשמוע את דעותיכם. אבל להגיד "בסך הכל מערכת עם רכיבים בינוניים -" אני לא חושב שמשפט כזה ראוי .בהשוואה לרכיבים שקיימים אצל כמה חברי פורום , הרכיבים הינם בינוניים -, אך לפותח השרשור הרכיבים מעולים ומספקים אותו

לדעתו -זו מערכת HI END, הוא נהנה ממנה וזה מה שחשוב.

cgsc- התכוונו לטבעות הגבהה מעץ. בצע חיפוש.

הבחור שאל אם נרצה יותר פרטים לגבי ההתקנה נגיד- לדעתי היית צריך לציין מההתחלה אך גם עכשיו זה עדיין רלוונטי , אני אישית אשמח לשמוע.

פורסם

לפותח השרשור היקר,

מי יתן ותמשיך להנות מהמערכת אותה התקנת ורכשת במו ידיך.

מי יתן ותשכיל להיעזר בהערות של חברי פורום נכבד זה, שנסיונם רב, על מנת לשדרג ולשפר את ההתנקנה אותה ביצעת.

ותכלס -

הדבר שלי הכי מפריע זוהי הצורה בה הברגת את הרמקול. ניתן לראות בבירור שהברגים מפריעים לפעולתו של הרמקול, ואני כולי תקווה שלא עיקמת את הבסקט, אחרת יהיו לך לא מעט עיוותים, בעיקר בתדרים הנמוכים (באסים).

כל הכבוד על הניסיון, מכאן אתה יכול רק לצאת וללמוד דברים חדשים.

לילה טוב,

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

איזה מהברגים ככה ? פשוט בתמונה אני לא מצליח להבחין בבורג :S

וכמובן תודה לכולם אני לא מתרגש מהערות וממילים כמובן מה שצריך לקחת כערות בונות אני לוקח וגם מה שלא לומד לפעמים הבאות, בקרוב תראו מקצה שיפורים בהתקנה עם זה טבעות ופלטות ואולי אפילו לבד שיחסה את כל המגבר מאחורה ופחות יפריע בעין עם החוטים.

ושוב תודה לכולם ושבת שלום.

• תוכן חדש...