Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תתחדש אבל אפשר לשאול שאלה?

ו.....? היכן הפאנצ', בהתקנה?

מכיוון שמבחינת הרכיבים לא נראה שאפשר לפתח ציפיות, מערכת בסיסית מאוד מינוס.

אלי

באמת שמיותר, אם זה היה שירשור שלי היית מקבל תגובה ל"אתה גבר!! אתה לא חייב להסתכל..."

cgsc, תתחדש, אני זוכר גם שאני לפני חצי שנה החלפתי את המערכת שלי, לדעתי עדיף לך ללכת לאיזה מתקין איכותי, שיעשה שם מקצה שיפוצים קטן, כמו רינגים, ולהעביר את החוטים כמו שצריך (אתה גם מוזמן להישאר איתו קצת כדי ללמוד איך לעשות את זה לבד להבאה...) וכמובן שיעשה לך כיוונים...

התא מטען לא קטן לך מידי? אולי עדיף לך לעשות תיבה "עיצוב אישי" שהיא תשב בצד או משהו..

תתחדש ותהנה... =]

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לדעתי האישית בלבד,

התקנה חובבנית ואפילו פחות.

בלי טבעות לרמקולים,

אין בכלל פלטות למגברים,

כל הכבלים בחוץ

מצטער על הצורת כתיבה, קורס SQL משפיע עליי לרעה :roll:

יש לכל זה סיבה אם זה הטבעות שאיתן הרמקולים לא היו מכוסים על ידי הפלסטיק המקורי של הרכב, ממש אין לי בעיה לשים טבעות..

הכבלים בחוץ בגלל שאין ריפוד באוטו ולכן זה חשוף לגבי הפלטות למדברים הזמנתי מהנגר פלטות עם לבד בצבע שחור ואפור

לגבי זה ששאל לגבי עם שווה עוד כמה שקלים ל7250SD ההבדל בינהם זה הפנאל ב7250 הוא נופל וקצת שונה לעומת ה5250 ששמה הפנאל נשלף..

בקשר למתקין זה בן דוד שלי כל בעיה או כל מה שאני רוצה אני יכול לעשות.

פירטתי פה למעלה את כל הסיבות ללמה אין את הטבעות אם אני יוכל לשים טבעת דקה ועובי של 1 ס"מ וזה יהיה בסדר אני ישים..

כמובן שאני יתייעץ עם מישו לפני זה

פורסם
באמת שמיותר, אם זה היה שירשור שלי היית מקבל תגובה ל"אתה גבר!! אתה לא חייב להסתכל..."

cgsc, תתחדש, אני זוכר גם שאני לפני חצי שנה החלפתי את המערכת שלי, לדעתי עדיף לך ללכת לאיזה מתקין איכותי, שיעשה שם מקצה שיפוצים קטן, כמו רינגים, ולהעביר את החוטים כמו שצריך (אתה גם מוזמן להישאר איתו קצת כדי ללמוד איך לעשות את זה לבד להבאה...) וכמובן שיעשה לך כיוונים...

התא מטען לא קטן לך מידי? אולי עדיף לך לעשות תיבה "עיצוב אישי" שהיא תשב בצד או משהו..

תתחדש ותהנה... =]

יכול להיות שלדעתך מיותר ו"מזל" באמת שזה לא השרשור שלך השטיפה הזאת שלך באמת היתה מרתעיה אותי:roll:.

אם פותח השרשור היה מבקש חוות דעת על הרכיבים, בעיות בהתקנה, סאונד לא תואם לציפיותיו או כל דבר בסגנון

הייתי מבין מה מטרת השרשור.

עם כל הכבוד עד עכשיו לא הבנתי מה מטרת השרשור, רכיבים פשוטים, וזה עם עוד להיות עדין, התקנה חובבנית מינוס לא חושב שמצריכים שיתוף של שאר חברי הפורום אלא אם היה מעונין בעזרה או בעצה.

ואני שואל שוב, מה השרשור בא לתרום בדיוק? יש לך בעיה כלשהיא? לא מרוצה ממשהו? רוצה ביקורת? הצעות לשיפור?

אלי

פורסם

אלי, אני חושב שהתקשרו אליך מבלוקבאסטר - תענה להם.

בסך הכל קנה בחור צעיר מערכת שהוא רוצה לשתף את חברי הפורום עליה, בדיוק כמו שעושים חברי פורום אחרים, לא מבין מה התנפלת עליו, זה שזה לא לטעמך האישי ההתקנה, מובן, זה שאתה חושב שחובבני - מובן, רק אם זה לא יאה לך - בשביל מה אתה מגיב? בשביל לבאס ילד לפני/אחרי צבא שעובד בשביל שיהיה לו כיף ברכב הראשון שלו? לא מבין את ההתנהלות שלך בכלל, לא כולם חולי אודיו שמשקיעים עשרות אלפי שקלים במערכות - יש כאלו שמעדיפים להשקיע אלפי ולפעמים מאות שקלים, אז לפסול אותם בגלל זה? בדיוק כמו שיש אנשים ששמים צ'יפ ברכב שלהם ויש את אלו שמשקיעים את החיים שלהם בסעפות, טורבואים אינטרקולרים וכו' אז מה אסור להם לרשום בפורום שיפורים?

על בסיס מה שאמרת : כל ההתנהלות שלך בכל מיני תרדים לא מובנת לי.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

זהו , בואו נשרוף את המקום, לפותח השרשור, אחרי כיוונים איך הצליל נשמע, אתה נהנה, מפסוט אחי?

זה מה שחשוב, ממליץ לך לקלבל את עצתם של חברי הפורום האחרים לשים רינגים שיתאימו ופלטות למגברים, ואולי מקצה שיפורים קטנטן לחוטים, סתם בשביל ידע , על פי איזה קריטריונים בחרת את הרכיבים, תקציב או משהו אחר.

תתחדש , מזל טוב ותשמור על ווליום סביר, כי רבאק , גם על זה שוטרים כבר מעכבים.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

fleshbone,

שוב אחזור על מה שכבר אמרתי ולא פעם, הפורום, לפי מיטב ידיעתי, איננו קבוצת תמיכה, הערות

יכולות להיות אוהדות או לא אין בזה שום פסול.

העובדה שהדעה לא מקובלת עליך לא אומרת שהיא לא לגיטימית. אם השרשור היה מלווה בבקשה זו או אחרת לחוות

דעת, עצה לשיפור, בקשה לפתרון זה או אחר התגובה היתה שונה לחלוטין וקונקרטית לגופו של עניין. במצב הנוכחי זאת דעתי

וניתן היה להעמיד מערכת הרבה, הרבה יותר טובה במסגרת תקציב דל של ילד לפני/אחרי צבא כהגדרתך, אם רק היה מתייעץ לפני כן מעל דפי הפורום.

גם כל מיני קביעות נחרצות ולדעתי הזויות שלך (אפרופו חיים בסרט) בשרשורים אחרים לא ממש מובנת לי אבל לא טרחתי להגיב לך בצורה הזאת מכיוון שזאת דעתך גם עם היא לא מקובלת עלי. תנסה להיות קונקרטי, בבקשה ממך.

דווקא התנצחויות כאלו לא מוסיפות במיוחד וזאת תגובתי האחרונה בנושא.

אלי

פורסם

אלי - מבן אדם בוגר/מבוגר הייתי מצפה קצת פחות להיות זה בעל המילה האחרונה, ככה אתה רואה אם מי יש לך עסק.

איך קבעת שהיית יכול לקבל תוצאה טובה יותר - אולי הוא אוהב איך ששומעים ועם מה שהמלצת לו והוא שמע לא היה מרוצה?

בסל הכל התקנה בסיסית מאוד שתשופר אני בטוח כשהבחור יבין קצת יותר.

בנוגע להתבטאויות שלי - תרשום לי בפרטי, אני אגיב לך.

פורסם

אני באמת לא מבין על מה הוויכוח, כל עוד אין רעידות מה זה משנה איפה החוטים עוברים למי איכפת?

תתחדש באמת התקנה חובבנית לעומת מה שמתקינים עושים (פה בפורום בפרט), אך תסתכל על זה מהצד היותר טוב חסכת 1000 ש"ח התקנה אם לא יותר,

אז הכבלים בחוץ בסדר גם המערכת הראשונה שלי הייתה נראית ככה, לאט לאט מתקדמים.

תהנה!

פורסם

אני משתדל מאוד לא להתערב בוויכוחים או התנצחיות אין סופיות בין חברי הפורום, אבל הפעם מצטער אני בדעה אחת עם אלי.

אין לי שום דבר נגד ההתקנה או נגד הבחור, אבל למען השם מה מטרת השרשור? רוצה עצה? צריך עזרה? משהו לא לטעמך? וכו', אם הייתי פותח שרשור על כל פיסת ציוד שקניתי היה פה בפורום 400 נושאים חדשים בחודש, אם יש רצון לשתף ולקבל ביקורת טובה או רעה ככל שתהיה אז לפחות לעשות את זה בצורה נכונה, תמונות ברורות של תהליך ההתקנה והציוד, כתיבה נכונה, שיתוף בצורת ההתקנה וכו' וכו', אחרת מה הטעם או המטרה מאחורי השרשור? אני לא מסכים עם ההערות על הרכיבים, כל אחד מתחיל עם משהו ולא לכולנו יש תקציב או כסף להשקיע בסטריאו ברכב, זה מותרות נטו, ההערות שלי הם נטו על השרשור.

דני.

פורסם

אני חושב שזה הציוד הראשון וההתקנה הראשונה שלו ובגלל זה הוא רצה לשתף אותנו. לא ידעתי שלפני שאני פותח נושא אני צריך לחשוב מה המטרה שלו, לצלם 2000 תמונות, לתת הקדמה של 7 עמודים על למה בחרתי בכל דבר ומה היה המצב רוח שלי בזמן שבחרתי אותם.

כולה בנאדם העלה התקנה לפורום זה לא עולה כסף ולא מכריחים אותכם לקרוא את זה, צריך מעכשיו לעשות סינון על כל הת'רדים ולהשאיר רק את הממש שווים?

אני גם קניתי את כל המערכת שלי בזמן הצבא, מה לעשות לא לכולם יש כסף לרכיבים מפוצצים.

פורסם
זהו , בואו נשרוף את המקום, לפותח השרשור, אחרי כיוונים איך הצליל נשמע, אתה נהנה, מפסוט אחי?

זה מה שחשוב, ממליץ לך לקלבל את עצתם של חברי הפורום האחרים לשים רינגים שיתאימו ופלטות למגברים, ואולי מקצה שיפורים קטנטן לחוטים, סתם בשביל ידע , על פי איזה קריטריונים בחרת את הרכיבים, תקציב או משהו אחר.

תתחדש , מזל טוב ותשמור על ווליום סביר, כי רבאק , גם על זה שוטרים כבר מעכבים.

אני בהתחלה הלכתי עם רשימה של מה שאני רוצה אבל מאילוצים כאלה ואחרים הייתי צריך לשים את הרכיבים האלה.

שזה אומר שהCOMP שמתי JBL במקום טמפו מגבר רוק פורד במקום 1004 וסאב לא בדיוק ידעתי מה אני רוצה אז ככה שלא כל כך משנה מה הוא היה מביא לי רק שיכנס בתקציב.

בקשר להחלפות שנעשו אני ממש לא מתבאס אלה יותר שמח קיבלתי מערכת קצת יותר איכותית ממה שרציתי ואני ממש לא מתבאס.

כמו שאמרתי טבעות לקומפוננטים ופלטות למגברים כבר בדרך, אבל בקשר לחוטים זה נראה ככה בגלל שאין שום ריפוד באוטו וזה הדבר הכי טוב להעביר אותם דרך אמצע המושב האחורי, ברגע שיהיו ריפודים באוטו הכל יראה אחרת מבטיח (:

יום טוב לכולם (:

פורסם

canonball,

טוב שלא לקחת את המצב והקצנת אותו פי מליון, אין צורך לצלם 2000 תמונות, גם 5 תמונות באיכות נורמלית שבהם ניתן לראות משהו בבירור היו מספיקות, אין צורך לתת הקדמה של 7 עמודים, גם 2 שורות על מנת שאנשים יבינו על מה מדובר יספיקו, אבל לפתוח שרשור ברשימת רכיבים ולכתוב "פשוט אין מילים" זה בדיחה טובה, מה אני בדיוק אמור להסיק או לחשוב שאני נכנס לשרשור ורואה את זה? על מה אני אמור להגיב? מה המטרה ? מלבד זאת, פותח השרשור לאחר מכן כתב בצורה יותר מפורטת והסביר, אז למה לא לעשות זאת מלכתחילה? ואם כפי שאתה אומר הוא רק רצה לשתף, למה לא לכתוב "רציתי לשתף ולשמוע חוות דעת על ההתקנה שלי והרכיבים", מה אני אמור להסיק מ"פשוט אין מילים"?!?

דני.

פורסם

דני - אתה צודק חלקית, מה אסור לפתוח שרשור על זה שהותקנה מערכת גם בלי לבקש הצעות לשיפורים כאלו ואחרים?

רק אם אני צריך עזרה אני אפתח שרשור בפורום?

תסתכל בפורום שיפורים תראה כמה התקנות של צ'יפים או סעפות יש בלי תמונות בכלל ואנשים מתלהבים מזה.

גם כשצריך עזרה פותחים שרשור וגם כשלא, אני בטוח שאלי לא התכוון לרע פשוט הגישה שלו שחצנית לטעמי.

פורסם

אלעד,

אני מכיר את אלי, מכיר אותו טוב אפילו, אין לי ספק שהוא לא התכוון לרע, ההערות על הציוד לא במקום, כל אחד מתחיל עם משהו ואת זה כבר אמרתי.

אבל, אם פותח השרשור סתם רצה לשתף אז אפשר לכתוב "רציתי לשתף את חברי הפורום בהתקנה שביצעתי" ואז גם סביר בהרבה שהוא היה מקבל את הביקורת אליה הוא שואף, אבל לפתוח שרשור ברשימת רכיבים ולכתוב "פשוט אין מילים" זה מצחיק, אני אישית לא הבנתי בכלל מה הוא רוצה.

דני.

פורסם

אתה צודק במה שאתה אומר אפשר לצלם כמה תמונות ואפשר גם לתת הסבר קצר זה המינימום.

אבל אתה חייב להסכים שיש גם דרך להגיד את זה מצד אחד כמו שאתה אמרת או מצד שני בצורה מזלזלת.

עומרי

• תוכן חדש...