Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר קריאה של מספר תגובות בפורומים שונים הבנתי שכדאי להתקין את התוכנה WAZE על האייפון ולהיווכח מה היא שווה.

ההתקנה נעשתה דרך האתר של APPLE, התקנה מהירה ואופס התוכנה עובדת.

ניסיתי לנווט בעזרת התוכנה מביתי לכיוון הפארק הלאומי ברמת-גן ולצערי המפה לא ממש מעודכנת וחסר בה כבישים.

המפות מתעדכנות בצורה איטית מאוד לעומת אפליקצית המפות של גוגל שמגיעה מותקנת על האייפון.

התוכנה פחות ידידותית מתוכנת המפות של גוגל וגם חסר בה מפות לווין ומפות משולבות.

החיסרון של המפות של גוגל שאין ניווט קולי בזמן אמת.

בקיצור אומנם התוכנה חינמית אבל לפי דעתי למי שבאמת צריך תוכנת ניווט עדיף לרכוש תוכנת ניווט אמיתיית ולא תוכנה עם אייקונים מצחיקים.

איזה כייף לי :)

פורסם

אתה נותן לה להתעדכן מהאינטרנט?

זה הגדולה והחיסרון שלה.

היא מתעדכנת כל הזמן גם מפני מצלמות ומארבים והמפות שם יותר אמינות לדוגמא מהאייגו (שחושב שיש שמאלה מז'בוטינסקי ר"ג לכיוון ארלוזורוב...)

והחיסרון? - החשבון אינטרנט החודשי לאנשים שאין להם חבילה.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

האם אתה מנווט עם IGO ? איך התוכנה ? קלה לשימוש ?

לצערי רוב הפירסומים באתרים השונים או סקירות שקראתי בשפה העברית הם רדודים או תגובות נלהבות שהתוכנה "מצויינת".

פורסם

אני מנווט רק עם IGO, והיא באמת מעולה. אז נכון, יש איזה פאק קטן מדי פעם שהיא אומרת לך לקחת שמאלה במקום שאסור, אבל המפות כל הזמן מתעדכנות, וכל מספר חודשים יוצא עדכון.

הניווט הקולי בסדר גמור, והכל זורם חלק.

התוכנה ממש קלה לשימוש, וזאת בעצם גרסת ה AMIGO של IGO אם יצא לך להתעסק עם מכשירי ניווט.

אני מבסוט ממנה לגמרי.

אבל בבקשה אל תקנה אותה ב-90 דולר (למרות שהיא שווה את זה) פנה אליי בפרטי ואני יעזור לך לפרוץ את המכשיר ולהתקין אותה חינם.

Stay Dirty

פורסם

מצטרף להמלצה של אסף! (שבזכותו יש לי את הIGO) :wink:

תוכנה מעולה!!

אני כבר לא נוסע עם מכשיר GPS ברכב מאז שהתקנתי אותה..

הפאק היחיד בה הוא שבעת קבלת שיחה הניווט מפסיק ובסיום השיחה התוכנה לא עולה אוטומטית, אלא צריך ללחוץ על האייקון מחדש..

(קרה לי גם פעם אחת שלאחר שיחה התוכנה נתקעה לכמה דקות..)

מעבר לזה היא באמת קרובה לשלמות..

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

אני משתמש גם בIGO, ניפטרתי מGPS שהיה זרוק לי באוטו, עכשיו אני מתנייד עם האייפון ולוקח אותי לכל מקום שאני רוצה.

מה שאני לא אוהב בGPSים שזה נסיעה עיוורת כיוויכול, מקומות שמנווטים עם GPSים לא נזכרים בראש, אולי אחרי כמה פעמים. מה שאני עושה זה רואה את הדרך לשם, יציאות והכל ונוסע עם זה במצב שליפה שאם אני מסתבך אני רואה מה הולך, ככה אני זוכר על הפעם הראשונה את הדרך.

בצפון למשל שנסעתי עם החברה שמתי רק IGO, שם אותנו בכל מקום שרצינו.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

מצטרף לתגובה של אסף, לדעתי התוכנה פשוט מושלמת ואף שווה את המחיר שלה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

נניח שאני משנה מסלול בזמן הנסיעה כלומר לא נוסע בהתאם למסלול הניווט שהוצע על-ידי תוכנת IGO האם אני מקבל הודעה כולשהי על כך ?

פורסם

בוודאי.

הוא כל הזמן מתאים את עצמו אליך, ומחשב מסלול מחדש אם פספסת פנייה בטעות או בכוונה.

בהתחלה הוא רק יגיד לך לעשות פרסה ולחזור אחורה. אבל כשהוא יבין שאתה בעצם עושה את זה בכוונה, הוא יחשב לך את המסלול מחדש מדרך אחרת.

Stay Dirty

פורסם

למה שאלתי את השאלה ? מכיוון שתוכנת WAZE שכה רבים מעללים אותה לא הסבה את תשומת ליבי כאשר נסעתי במסלול אחר מזה שהתוכנה בחרה עבורי.

פורסם

אז יאללה מרק בבקשה תן לי להסביר לך איך לפרוץ את האייפון ולהתקין IGO. באמת שאני רק רוצה בטובתך, אין לי שום מניות אצל SPIRIT (שזה הפריצה).

Stay Dirty

• תוכן חדש...