Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים עם שניכם לגבי ההשוואה בין מנוע ה-1.4 ל-1.6, אך עם זאת הרשו לי להוסיף שעבור הנהגים ה"לא משתוללים" שבינינו, מנוע ה-1.4 בהחלט אמור לספק את הסחורה. בתור אדם ש"יורד" ממנוע בעל נפח 1.8 ליטר (ידני, 115 כוחות סוס) ובתור נהג שיכול להעיד על עצמו שאינו משתולל בעליל, אני לא חושב שה-1.4 של ה-SC יאכזב אותי. מי שאינו מחפש ביצועים, בהחלט יסתפק במנוע הקטן. מי שכן מחפש ביצועים, אולי ישקול כבר הוצאה של כמה עשרות אלפים נוספים וירכוש את הלאון 1.8T (לא קופרה).

כך או כך, נהגו באופן רגוע ובזהירות ושימרו על עצמכם.

נ.ב. - לפני דקות בודדות דיברתי עם נציג המכירות על מנת לבקש מקדם זמן להפעלת ביטוח, ועוד לפני שהספקתי להוציא שתי מילים הוא כבר ציין בפניי שעליי לדעת שקיימים שני הבדלים והם צבע דשבורד לבן ובלמי תוף (כנראה שגם הם מעיינים כאן בפורום, לא שזה מפתיע מישהו).

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בהקשר לכותרתו של השרשור, ראיתי באחד הימים האחרונים את המבצע מתנוסס על דף אחורי של אחד העיתונים ובאמת רשום שארוני האקזמפלרים נשארו, כנראה שבאמת המבצע בסופו וכרגע נותרו החתיכות האחרונות.

בלי קשר, אני חושב שזו אחלה תמורה לכסף, חבל שבלי שבלולון.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

רק כדי לסבר את האוזן:

בתוך פחות מחודשיים נמכרו 361 איביזות SC 1.4 ידניות (מתוך ה-400 שהוקצו למבצע) ועוד 14 1.6 SC ידניות.

כשמגיע הרכב הנכון במחיר הנכון ובאבזור הנכון, מסתבר שגם ידני הוא לא קללה ליושבים בציון.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
רק כדי לסבר את האוזן:

בתוך פחות מחודשיים נמכרו 361 איביזות SC 1.4 ידניות (מתוך ה-400 שהוקצו למבצע) ועוד 14 1.6 SC ידניות.

כשמגיע הרכב הנכון במחיר הנכון ובאבזור הנכון, מסתבר שגם ידני הוא לא קללה ליושבים בציון.

פששש איזו כמות מטורפת יחסית לסיאט כמובן ובאמת כמו שאמרת כולם ידניות זה באמת הישג גדול...תגיד ידידי 1. מאיפה יש לך את המידע הזה?

2. כמה עולה ה 1.6 ידנית שציינת בתגובה שלך?

פורסם

אורן, אתה מתעצל! לצלם... :wink:

ושוב - העיקר שתהנה ממנה. כל השאר לא רלוונטי כל עוד היא מתאימה לך.

אין ספק שהיא נותנת תמורה מעולה למחירה, במידה ואפשרי להסתדר עם ה-1.4 המעט עצל הזה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
פששש איזו כמות מטורפת יחסית לסיאט כמובן ובאמת כמו שאמרת כולם ידניות זה באמת הישג גדול...תגיד ידידי 1. מאיפה יש לך את המידע הזה?

2. כמה עולה ה 1.6 ידנית שציינת בתגובה שלך?

1. מעיתון "ידיעות אחרונות" של היום (מוסף ממון).

2. 98,000 ש"ח.

פורסם
1. מעיתון "ידיעות אחרונות" של היום (מוסף ממון).

2. 98,000 ש"ח.

מאיפה הבאת את המחיר 98K?

המחיר בגימור ספורט ומנוע 1.6 הוא בסביבות 110-112K, לא יודע כמה בדיוק.

פורסם
98....יפה.מה אתם אומרים שווה להוסיף 9 אלפיות ולקבל מנוע 1.6? או שבמחיר של 89 עדיף כבר להשאר עם ה 1.4

מה שזה משנה מה אנחנו אומרים?

תנהג ותחליט אם שווה או לא שווה.

emotion of motion

פורסם
מאיפה הבאת את המחיר 98K?

המחיר בגימור ספורט ומנוע 1.6 הוא בסביבות 110-112K, לא יודע כמה בדיוק.

אני רק השליח.

ככה היה כתוב בעיתון.

פורסם

כל הכבוד.

הם מראים לכולם שבתמחיר הנכון יש תמריץ לאנשים לקנות גיר ידני.

אולי בעוד מספר שנים נמצא יותר מאזדה 3 ידניות על כבישי ארצנו :shock:

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...