Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב !

סביר להניח שמדובר ביוניט לחץ שמן, ולא בחיישן נקישות.

המתן להבהרה מהכותב מעלי.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

חוט אחד זו היוניט לחץ שמן, החלף אותה בחדשה.

יש למרוח על ההברגה מעט סיליקון שכבה מאוד דקה ולהבריג אותה למקומה, לא להדק אותה חזק אחרת ההברגה תהרס.

החיזוק של היוניט ממש מעדינות, סגור אותה עם מפתח פתוח חיזוק קל וזהו.

קודם תבריג את היוניט נקיה ללא סיליקון לבלוק 2 סיבובים, אחר כך שהיוניט מוברגת 2 סיבובים מרח מעט סיליקון שכבה דקה והמשך להבריג, ולבסוף תן חיזוק קל כמו שהסברתי לך.

פורסם

אפשר להרכיב יוניט תחליפית רק לא להרכיב משהו סיני זול חפש יוניט איכותית, 1200ש"ח זה מחיר שחיטה!

רצוי שתפרק את הניוניט מהמנוע(כמובן שהיוניט מפורקת לא להתניע!), ותיגש איתה לחנות לחלקי חילוף ורכוש יוניט זהה, משום שיש כמה סוגי הברגות וחיבורים.

פורסם

המפסק המקורי מגיע עם שכבה דקה של חומר אטימה (בצבע אדום או וורוד) על התבריג לכן אין צורך למרוח סיליקון לאטימה.

במידה ואתה רוכש מפסק תחליפי תוצרת Facet,NIPPARTS,HELLA,FAE בדוק שקיים חומר אטימה על התבריג.

המפסק מותקן כמעט בכול הרכבים היפנים/קוריאנים וגם בכמה דגמי פורד לכן לא נראה לי שתתקל בבעיה למצוא תחליפי איכותי תוצרת החברות שציינתי.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק אם הוא יבקש בחנות/מוסך מפסק לחץ שמן לא יבינו על מה הוא מדבר, שיבקש יוניט כמו שקוראים לזה מאז ומתמיד.

ולא תמיד יש חומר אטימה, במידה ויש אז אין צורך למרוח כלום, אם אין חומר אטימה אז שכבה עדינה של סיליקון.

פורסם

לחלק קוראים מפסק לחץ שמן, זה שמוסכניקים/מוכרנים קוראים לזה יוניט לחץ שמן זו טעות ויש לתקנה.

בכול מקרה עדיף שיגיע עם החלק עצמו או מק"ט של החלק במידה והוא רוכש חלק תחליפי. גם אם הוא יגיע עם החלק ויגיד מפסק לחץ שמן הם כנראה יתקנו אותו.

איזה כייף לי :)

פורסם
האם יכול להיות שהיוניט עולה כ-1200 שקל בחברה,האם אפשר לשים תחליפי !

אתה רציני?בחלום הכי גרוע לא תגיע למחיר כזה,במוסך לקחו לי 50 שקל חלק+עבודה וזה מחזיק טפו טפו טפו שנה וחצי כבר.

• תוכן חדש...