Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המוסכניק טען לאחר הבדיקה כי יש לעשות ראש מנוע עקב בריחה של מים ממיכל העיבוי. הבדיקה ארכה כ 10 שניות. לאחר לחץ מצידי בוצעה בדיקת לחץ ונראה שהכל תקין.

כשהגעתי לביתי חרשתי את הפורום, אחר כך עברתי ס"מ אחר ס"מ במיכל העיבוי ומצאתי בחלק האחורי והעליון שריטה עמוקה באורך של כ 3 ס"מ. השריטה נמצאת קרוב לפקק - הרחק ממפלס הMAX כך שהמים אינם מגיעים לשם.

לחיצה קלילה על השריטה - מסתבר שזה חור.

חיפשתי בטמבוריות באזור את הפלסטלינה שרפי לין המליץ עליה לאטימה, אך לא מצאתי.

האם יש לכם המלצות לאטימת מיכל העיבוי (אלמרה 98')?

דבק סיליקון/דבק מגע?

חג שמיייח.

"אמא תמיד אמרה לי להתחתן עם רופא או מהנדס. נראה לי שעדיף להתחתן עם מוסכניק." מאיה, ברגע של יאוש מרנו מגאן.

פורסם

תודה רפי.

אני עדיין רווקה. החברה שלי, שגם היא רווקה, אמרה את המשפט הזה אחרי דייט כושל עם מהנדס, שלא ידע לחבר כבלים למצבר ע"מ להניע את הרכב שעשה לה צרות צרורות...

"אמא תמיד אמרה לי להתחתן עם רופא או מהנדס. נראה לי שעדיף להתחתן עם מוסכניק." מאיה, ברגע של יאוש מרנו מגאן.

פורסם

לדעתי,עלות מיכל עיבוי חדש זניחה לעומת הנזק,שעלול להיגרם אם המנוע יתחמם שוב ולכן אני ממליץ לך להחליף את מיכל העיבוי ולא לסמוך על הדבק/פלסטלינה או מה שלא יהיה לאורך זמן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

המחיר של מיכל עיבוי מקורי הינו למעלה מ600 ש"ח (בלי עבודה).

מה שנראה כרגע - הבעיה הסתדרה. שמתי את הריפר קוויק על האזור הבעייתי ואיבוד המים הופסק.

אני לא מצליחה להשיג מיכל חלופי או משומש. ניסיתי בכמה פירוקיות ובחנויות חלפים בירושלים (ירחמיאל) ובת"א (פרוחזאד), אך לשווא.

האם ידוע לכם על מקום שבו ניתן לרכוש את מיכל העיבוי?

פורסם

שלום לך,

אז ככה:

גם לי איתה את אותה בעיה, אומנם ברכב אחר אבל אותה הגברת בשינוי הדרת

לי היה ברכב ממש חור קטן שהיה יוצא ממנו אדים ,המשכתי לנסוע כי זה לא משו קריטי,

אחרי כמה ניסעות החור גדלל עד כדי איבוד ליטר מים בנסיעה של כ-20 דקות (כביש מהיר)

כדי לא להזניח,

מיכל עיבוי עלה לי 170 שקל + פקק + מע'מ! (חדש)

אבל גם עם את תיקני מיכל עיבוי חדש,

הוא שוב יתפוצץ או שלפחות ישנה צורה מהחום, יש כנראה לחץ במערכת , רדיאטור סתום,ראש מנוע, הרבה יכול לקרות,

אצלי היא רדיאטור סתום , בעקבות זה התפוצץ לי מיכל חדש שקניתי, ניקיתי רדיאטור,קניתי מיכל חדש, ואופל'ה

הרכב נוסע חבל על הזמן!

פורסם

הרכב הוא ניסאן אלמרה שנת 98. מנוע בנזין. נפח 1600 - 101,000 ק"מ.

מיכל העיבוי הינו מקורי מיום רכישת הרכב.

שמתי לב לאיבוד המים רק בשבועיים האחרונים. לפני כשבוע החלפתי טרמוסטט כיוון שחום המנוע לא היה יציב (הרכב לא התחמם יתר על המידה מעולם). כרגע הכל בסדר. חום המנוע מתייצב סביב החצי.

אולי יש קשר בין הדברים?

פורסם
המוסכניק טען לאחר הבדיקה כי יש לעשות ראש מנוע עקב בריחה של מים ממיכל העיבוי. הבדיקה ארכה כ 10 שניות. לאחר לחץ מצידי בוצעה בדיקת לחץ ונראה שהכל תקין.

תחליפי מוסכניק, דחוף.

:turn-l:
פורסם
או תתחתני איתו, דחוף.

אפשר תמונה של המיכל העיבוי הסדוק (רצוי ליד אבטיח)?

א. לא תודה.

ב. אבטיח?

תודה רבה רפי. מחר ארכוש אותו.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

המיכל עיבוי באלמרה הוא מיכל עודפים ואינו חלק מהמערכת הסגורה של מערכת הקירור. אין מה לחשוש מנסיון לתקן אותו במקום להחליף, כי הוא לעולם לא נמצא בתנאי לחץ.

פורסם

אני עם ניסאן סאני שזה אותה מערכת אפשר לומר, היה לי חור בתחתית של המיכל, ממש חור של 2 מילימטר, אטמתי אותי בעזרת דבק חם!

אם חור הוא אטם (עברה כבר שנה) אז שריטה לא תזיז לו.

גם העלויות זולות, אם אין לך תבקשי מהחברה הרווקה.

• תוכן חדש...