Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עבודה בנהיגה בתור מקצוע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני לא מרבה ליפתוח נושאים בפורום או לכתוב בכלל.

אבל אני הרבה זמן מיתלבט אם האם ללכת על מקצוע של נהיגה. (הייתי נהג בחברת ליסינג)

אני שוקל להוציא רישיון ג' ולהמשיך הלאה בדרגות.

אשמח לשמוע דעות מניסיון של אנשים ומידע.

תודה

זנו אופיר

REALITY BEATS FICTION BY FAR!!!

פורסם

אם אתה אוהב להיות כל יום שעות על ההגה אז למה לא.

עם רשיון ג' רוב העבודות זה חלוקה, כלומר חוץ מנהיגה יש גם פריקה, טעינה, לקוחות וכאב ראש, וכסף לא משהו.

רכב כבד/טריילר אמור להיות כסף טוב אבל עובדים שעות מטורפות.

פורסם

כן אני יודע שרישיון ג' זה גם פריקה וטעינה וכל מה שמסביב בגלל זה אני חושב על הרישיון של הסמי..

יש לך ניסיון בתחום?

REALITY BEATS FICTION BY FAR!!!

פורסם

אתה מוכן להשקיע ? תביא לימוזינה לארץ או רכב גדול ומשוריין ותפתח עסק עצמאי להסעות מפורסמים, עושים מזה הרבה מאוד כסף ברמות של עשרות אלפים לחודש, אך העבודה היא ללא חיים בשעות הלילה ובסופי שבוע וחגים וגם צריך השקעה כספית ראשונית, יש לי חבר שעושה את זה, הוא הביא לימוזינה לבנה חדשה של לינקולן שעלתה לו מליון ש"ח אבל היא מחזירה את הכסף מהר מאוד..

פורסם
כן אני יודע שרישיון ג' זה גם פריקה וטעינה וכל מה שמסביב בגלל זה אני חושב על הרישיון של הסמי..

יש לך ניסיון בתחום?

לא, אני עובד על רכב ג'. הוצאתי לפני שנה רישיון מעל 15 אבל לא יצא לי לעבוד בזה.
פורסם

בתור בן לנהג אוטובוס,אני יכו להגיד לך שיש בזה המון קושי!

העבודה מצריכה ממך חוץ משעות העבודה הקשות, הכאב ראש עם הלקוחות והשכר הנמוך המון המון אחריות, אתה הולך להיות כל היום בכבישים אם בעירוני או בבין עירוני, לשים לב תמיד לתנועה ולהולכי הרגל, לנהוג הכל תנאי דרך(חום כבד, גשם מטורף, ועייפות מצטברת).

חשוב לזכור גם שהפרנסה שלך תמיד תלויה ברישיון שלך, אם בטעות נשללת מכל סיבה שהיא מוצדקת או לא אתה מאבד את העבודה שלך לפחות לתקופת השלילה.

בעבודה של אבא שלי יצא כבר לכמה נהגים לפגוע בהולכי רגל, למרות שזה לא היה במעבר חציה ולמרות שאותו ה"ר קפץ לכביש אותו נהג התחיל בשלושה חודשים שלילה(משמע בלי עבודה) והמשיך בהוצאות מטורפות על המשפטים שנמשכים המון זמן(אין הכנסות תוך כדי).

בנתיים עד שהמדינה לא תתחשב קצת יותר בנהגים המקצועיים ותדאג לרווחתם עדיף שלא לעבוד על הכביש, סתם כאב ראש ואין בזה כסף טוב בכלל!

שיהיה בהצלחה.

צח

פורסם

אם יש לך אופציה אחרת , אני ממליץ ביותר לשקול אותה .

אני אישית עבדתי בלא מעט עבודות נהיגה על מסחריות גדולות , טרקטורים , ועכשיו באופן חלקי על משאית ג' .

חברים שלי מהצבא לימודים מהקיבוץץ , עבדו ועובדים על משאיות סמי ופול טריילר .

התגובה של כולם כשהתחלתי לעבדו על המשאית היייתה : "דיר באלק אל תשאב לזה"

זו עבודה שוחקת , עם שכר נמוך שעות מטורפות , יחס חרא בדרך כלל ולרוב גם מאוד משעממת אחרי יומיים על הרכב החדש .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

קח בחשבון עבודה קשה ושכר נמוך. נהגי המשאיות שמדווחים על שכר גבוה זה כאלה יוצאים ב 4 בבוקר וחוזרים ב 11 בלילה כולל מוצ"ש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נראה לי כבר נהג בוס בקבע מרוויח יותר .

גם לא עושה כלום כל היום, סלתבט , וגם מקבל כמה אלפים טובים.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

מה רע בלהיות ספק בחברה?

אני עושה ביום 350 ק"מ לערך, צמוד לג'מפי, שעות טובות ואפילו מעולות - הכל תלוי בהכרת הדרכים.

נהנה מכל רגע.

פורסם
קח בחשבון עבודה קשה ושכר נמוך. נהגי המשאיות שמדווחים על שכר גבוה זה כאלה יוצאים ב 4 בבוקר וחוזרים ב 11 בלילה כולל מוצ"ש.

מוזר

רוב הנהגים שמובילים אלינו מכולות מנמל אשדוד ו\או חיפה לסירוגין,מדווחים על משכורות יפות (8+) שעות רגילות (5בבוקר עד מקסימום שהיה לרובם - 9-10 בערב),ובכלל מרביתם בני-דודינו (באים מתמרה,טובא-זנגריה,מראר,ועוד).

הלוואי עלי רשיון שכזה,הייתי מת להתנסות בזה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מ 5 בבוקר עד 9 בערב זה 14 שעות ליום שהם 5 שעות נוספות כך שהשכר שלהם לשעה הוא שכר קרוב מאוד למינימום וזה בהנחה שהם לא עובדים יום שישי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

טוב לדעת..

שעות נהיגה

168. (א) הנוהג רכב ציבורי, אוטובוס פרטי או רכב מסחרי שמשקלו הכולל המותר עולה על 6,000 ק"ג, והנוהג רכב מנועי מסוג אחר המסיע או המורשה על פי רשיון או היתר להסיע אחד עשר אנשים או יותר בנוסף על הנהג –

(1) לא יתחיל את יום עבודתו בנהיגה אלא אחרי מנוחה שמחוץ

לעבודה במשך 7 שעות רצופות לפחות;

(2) לא ינהג בו יותר מ-12 שעות בכל תקופה של 24 שעות ולא

יותר מ-68 שעות בכל תקופה של 7 ימים;

(3) יפסיק נהיגתו לחצי שעה לפחות במשך כל תקופת נהיגה של 4

שעות רצופות כאמור בתקנת משנה (ג), למעט ההפסקות לפי

תקנת משנה זו;

(4) לא ינהג יותר מ-9 שעות אלא אם הפסיק את נהיגתו לשעה

לפחות אחרי נהיגה במשך 6 שעות רצופות אך לא יאוחר מאשר

אחרי נהיגה במשך 8 שעות ו-30 דקות רצופות;

(5) יימצא במנוחה שמחוץ לעבודה לפחות במשך 25 שעות רצופות

(להלן בתקנה זו - יום מנוחה), בכל תקופה של 8 ימים, ובלבד

שמספר ימי המנוחה כאמור בשנה לא יפחת מ-52; הוראות

פיסקה זו לא יחולו על נוהג רכב מנועי שאיננו רכב ציבורי, אוטובוס

רכב מסחרי שמשקלו הכולל המותר עולה על 6,000 ק"ג, המסיע שמונה

אנשים או יותר בנוסף על הנהג שלא בדרך עיסוקו הרגיל.

(ב) מי שבידו השליטה על רכב מנועי מהסוגים המפורטים בתקנת משנה (א)

או על הנוהג רכב מנועי כאמור, לא יניח לנוהג לנהוג אלא בהתאם להוראות

תקנה זו.

(ג) בתקנה זו, "נהיגה" - נהיגה בפועל, עבודה אחרת הקשורה ברכב מנועי או

בטיפול במטען המובל עליו ובטעינתו, סידורו או פריקתו של מטען כאמור

או טיפול בנוסעים המוסעים ברכב, לרבות ההפסקות לפי פיסקאות (3) ו-

(4) לתקנת משנה (א), והמתנה או הפסקה הכרוכה בפעולות האמורות

במישרין או בעקיפין.

(ד) הוראות תקנה זו לא יחולו על הנוהג רכב של צה"ל שלגביו חלות הגבלות של שעות נהיגה כפי שנקבעו בפקודת הצבא.

• תוכן חדש...