Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עבודה בנהיגה בתור מקצוע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

בתור נהג סמי לשעבר , אני רוצה להמליץ לך למצוא עבודה אחרת בנהיגה.

נהג סמי זאת עבודה קשה מאוד ולרוב לא משתלמת. המשכורות לרוב נעות בין 6500 ל 8000 נטו.

שזהלא מעט אבל גם לא הרבה.

הרבה שעות , המון אחריות ועוד יותר עצבים, בעיקר בעבודה עם נמלים .

ישנן המון עבודות של נהגים , ויש גם טובות , צריך לחפש .

אם בכל זאת תחליט אז אני ממליץ לבחור מקום שנותן רכב חדש עד כמה שניתן, אוטומט עוד יותר טוב.

לפעמים זה יכול לשנות את כל העבודה ברגע שאתה נוהג על רכב טוב ולא זבל ישן . כמו כן פחות בעיות עם שוטרים.

כל חברות ההובלה למינהם יקרעו לך את התחת עד שיצא עשן. עדיף לחפש עבודה במקום קבוע וקו קבוע .

ולסיום אני חייב לציין שנהגי משאיות זה "עם" , והיחס אליהם הוא בדיוק מה שמגיע להם. זאת אחד הסיבות שהפסקתי לעבוד בזה.

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

אתה מודע לזה שיש מליון וחמש דרכים לעקוף את התקנות האלה וזה מה שבדך כלל קורה, כמו השיטה הכי נפוצה שאני מכיר היא להחליף את הגרף באמצע המשמרת.

פורסם

אני יכול להגיד לך מסוג של נסיון אישי:

חברות הסעות למפורסמים->שאומר נסיעה במכוניות "פאר" למיניהם(מרצדס לרוב) ויש מדי פעם גם פריווטים(מפוארים) גם למפורסמים ככה שפריקות אין לך.

אבל יכולת הנהיגה שלך צריכה להיות מעולה,סבלנות מטורפת ושאותם נוסעים ירגישו בנוח אם זה כאשר אתה בולם או עוקף...

אז אני די ממליץ לעבוד במקום כזה אם אתה מחפש עבודה בתור נהג ,זה גם אחלה כסף.

פורסם

עוד חמישה חודשים אני עושה רשיון ללא הגבלת משקל (עד 12 כבר יש לי) ואחרי זה מחכה שנה ועושה רשיון סמי ואז נוסע כניראה לקנדה לעבוד בזה.

דוד שלי נהג כבר 12 שנה בתעבורה והמשכורת כמו שאמרו פה סביב ה8. יש חודשים שגם מגיע ל10 (אחרי מיסים) אבל זה כמו שאמרו אחרי עבודה של 15-16 שעות ביום.

אני אישית עזבתי את הלימודים כי אני אוהב לנהוג ומעדיף לעסוק בזה בחיים. אני גם היום נוהג כל יום כ9-10 שעות, כבר 4 שנים וחצי ככה ודוד שלי גם אמר לי שהוא אוהב את הנהיגה, גם אחרי תקופה ארוכה כזאת. הוא לרוב עושה אשדוד-אילת עם 3 קומות של רכבים חדשים.

בקנדה בכל אופן אח של חבר טוב קנה בית אחרי פחות משנה עבודה שם ואישתו אפילו לא עובדת (יש מקומות שמעריכים את המקצוע).

פורסם
עוד חמישה חודשים אני עושה רשיון ללא הגבלת משקל (עד 12 כבר יש לי) ואחרי זה מחכה שנה ועושה רשיון סמי ואז נוסע כניראה לקנדה לעבוד בזה.

).

וזה אומר שהבמוו תהיה למכירה? :wink:

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

להחליף הילוך, להחליף הילוך, לבדוק מראות, לרצוח זונה, להחליף הילוך, להחליף הילוך. זה הרבה עבודה ביום אחד. :lol:

ולמי שלא מזהה:

Change gear, change gear, check mirror, murder a prostitute, change gear, change gear, murder. That's a lot of effort in a day.

-Jeremy Clarkson

gC2mGhQw9CM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...