Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג משאית שיכור ועונשו!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רוצה לדעת מה באמת אני חושב?

שלא באמת עצרו את הנהג,ולא באמת נשלל רשיונו אלא סתם ישב שם שוטר שהחליט שנמאס לו מזה שמציקים לו...

אז הוא יגיד שעצר וימשיך הלאה.

אין לזה שום ביסוס.

אתה סתם שולף דברים מהמותן.

אתה לא מכיר את המקרה, אין לך מושג מה קרה שם ואתה כועס על העולם משום מה, ורואה את החיים בגישת "אם זה לא משפיע עלי, על הזין שלי, שיידפקו".

אתה חי במדינה עם חוקים, וטכנית אתה עובר עליהם כשאתה לא מדווח על דברים שיכולים לסכן אנשים אחרים.

כמו שכתבתי, יש לך חובה אזרחית.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש סיכוי סביר שהבן אדם יאבד את הפרנסה שלו, וכמובן יש סיכוי שהרסת לו את החיים.

אף אחד לא הרס לו את החיים, הוא הרס אותם בעצמו.

אבל עדיין שכל אחד ידאג לעצמו ...

יופי, ממש "כל הכבוד".

אדם מגלה אזרחות טובה - ייתכן ואף מנע אסון, ולך מה שחשוב זה שכל אחד ידאג לעצמו. אין פלא שהמדינה שלנו נראית כמו שהיא נראית.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני יגיד לכם למה אני כל כך אנטי?

לא בגלל שאני אגואיסט.

פשוט,בגלל שהפורום נהיה מין מקום להצדקה עצמית... משו בכיוון של הגשמה עצמית.

אף אחד פה אף פעם לא נהג שיכור? אף אחד פה אף פעם לא נהג על השוליים? חלקם נוהגים שיכורים.. אם זה 249 מותר לכם? ואם זה 251 אסור? פושע? עבריין? רוצח על הכביש?

מה שרצית להגיד לא יצא כמו שרציתי, לא שכל אחד ידאג לעצמו אלא שלפחות יתחיל להסתכל על עצמו קודם.

אם המצב כזה חמור? למה לא נתת עדות שהנהג נהג במשאית זמן קצר לאחר שהניידת הגיעה?

המדינה נראית כמו שהיא נראית בגלל שכולנו יהודים,וכל אחד הכי חכם.

פורסם

למה לא נתתי עדות? כי בתכלס כשהמשאית הגיע לא כל כך הסתכלתי מי נהג בה! אני כביכול חייב לראות אותו נוהג... לא מספיק אפילו לראות שהוא יצד מצד הנהג... נאמר לשוטרים שיש פה כ 16 מצלמות ואם הם רוצים המנהל יגיע בבוקר וניתן לראות מה היה בדיוק. השוטרים רצו להזמין בוחן תנועה באותו רגע אבל לא הייתה הוכחה שהוא נהג באותו הרגע, ואני מדבר איתך על הוכחה ולא על זה שזה מובן מאליו שהמשאית לא הגיע לשם מעצמה.

כמו כן בתור אחד שנושא בתעודת שוטר אין לי מושג מה היה לגבי העדות שלי בבית המשפט אם זה בכלל קשור.

סמוך עליי אם לא הייתי בעבודה הייתי מעכב אותו בעצמי ומזמין משטרה.

אני יכול לומר על עצמי שאני חובב רכב לא כי אני נוהג תמיד כחוק, אבל גם כשאני נוהג שלא כחוק אני חושב שזה מחושב, מה שבטוח לפחות זה במצב שפוי!

ואני לא מבין מה הבעיה שאנשים מעולם לא נהגו שיכורים?! תתפלא יש אנשים שבכלל לא שותים אלכוהול...

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אף אחד פה אף פעם לא נהג שיכור? אף אחד פה אף פעם לא נהג על השוליים? חלקם נוהגים שיכורים..

אתה רציני? :shock:

רוב האנשים נוהגים כחוק, או לפחות בצורה שלא מסכנת אחרים.

מה שהוא עשה זה אחד הדברים הכי מסוכנים שבן אדם יכול לעשות.

ולא, אני מעולם לא נהגתי שיכור ומעולם לא עליתי על השוליים, ואני גם בטוח שרוב חברי הפורום יכולים להעיד את אותו דבר על עצמם. מה זה השטויות האלו?

פורסם
אתה רציני? :shock:

רוב האנשים נוהגים כחוק, או לפחות בצורה שלא מסכנת אחרים.

מה שהוא עשה זה אחד הדברים הכי מסוכנים שבן אדם יכול לעשות.

ולא, אני מעולם לא נהגתי שיכור ומעולם לא עליתי על השוליים, ואני גם בטוח שרוב חברי הפורום יכולים להעיד את אותו דבר על עצמם. מה זה השטויות האלו?

מה זה שיכור? אתה יודע מה הבעיה עם אלכוהול? האלכוהול מוחק לך את הגבולות- הרי אם היית מרגיש שיכור לא היית עולה על ההגה של הרכב כדי לא לרסק את הרכב.

בגלל זה שיכור לבן אדם ששתה אלכוהול זה לא הדרך הנכונה להגדיר.

עמית,מדוע לא הצעת לשוטרים לצפות במצלמות לבד?

וואלאק,אם היה לי תעודת שוטר הייתי מה זה מעכב אותו - מכות נותן לו.

וגם הייתי מציע לשוטרים לצפות במצלמות.

פורסם
למה הוא צריך לשתות אלכוהול?

הוא עובד עם משא כבד.

האחריות שיש לו על הכתפיים לא נותנת מקום לפאקים כאלו.

עובדה שכן!

אם הוא היה שותה עד גבול ה249 מ"ג הוא היה תקין להרביץ 85 קמ"ש בסיבובים/עליות/ירידות ושטח עירוני.

פורסם

קשה לי לקרוא את מה שכתוב מעלי.

זה שישנם כמה מפגרים שנוהגים שתויים או שיכורים וחושבים שכולם עושים את זה רק לא נתפסים נראה לי הזווי.

אבל נהג מקצועי שנוהג במשאית/רכב כבד ואו אוטבוס הוא בפרוש רוצח בפוטנציה,ואם לא היום אז מחר!

אסור לנו להשלים עם תופעות כאלה ואסור לנו לחנך את הדור הבא שלנו להתעלם מאנשים רוצחים אלו.

שוב אני מחזק את ידי פותח שרשור זה,כל ההכבוד.

יוסי

פורסם

מקסים, השאלה היא למה הוא צריך לשתות אפילו טיפה אחת של אלכוהול!

הוא נהג מקצועי!

לא אכפת לי כמה יש לו בדם. מבחינתי שיכניסו אותו לשבוע בכלא אם יגלו שיש לו אפילו מ"ג אחד בדם.

שוב, כמו שאמרו מעלי, הוא יגרום בסוף לתאונה, ואם לא היום, אז מחר.

(ותפסיק לצטט את ההודעות שלי, אני כותב בדיוק מעליך)

פורסם
מקסים, השאלה היא למה הוא צריך לשתות אפילו טיפה אחת של אלכוהול!

הוא נהג מקצועי!

לא אכפת לי כמה יש לו בדם. מבחינתי שיכניסו אותו לשבוע בכלא אם יגלו שיש לו אפילו מ"ג אחד בדם.

שוב, כמו שאמרו מעלי, הוא יגרום בסוף לתאונה, ואם לא היום, אז מחר.

(ותפסיק לצטט את ההודעות שלי, אני כותב בדיוק מעליך)

אני מצטט את ההודעות שלך כי אני מפנה אותן ישירות אלייך!

אני גם חושב שאסור לו לשתות,אני מצדיק את כולכם בדיעות שלכם.

אני לא חושב שבן אדם שמסיע משקל של 10-15 רכבים מותר לו לשתות,אבל עובדה שהחוק עצמו מאפשר את זה.

ועמית,אם המשטרה לא הייתה מתערבת? בעצם מאיפה לך שהיא אכן התערבה?

ואם בדרך היה עושה תאונה?

אז הייתי אמור לכעוס שלא חתכת לו צמיגים? שלא עיכבת אותו עם תעודת שוטר?

פורסם

עמית,מדוע לא הצעת לשוטרים לצפות במצלמות לבד?

וואלאק,אם היה לי תעודת שוטר הייתי מה זה מעכב אותו - מכות נותן לו.

וגם הייתי מציע לשוטרים לצפות במצלמות.

מקסים מצטער לומר לך אבל יש לך חשיבה של ילד!!

עכשיו לנושאים למה ולמה? המשרד שבו ניתן לראות את המצלמות נעול ורק למנהל יש גישה אליו... וכאשר אני בעבודה אסור לי להשתמש בתעודת שוטר נקודה.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אני עשיתי את מה שהיה לי לעשות והשתמשתי באופציות שעמדו לרשותי בגדר החשיבה שלי ובמקרה הזה זה הצליח וזהו... עשיתי את שלי.

מאיפה לי שעצרו אותו? תקרא טוב את ההודעות ותבין... חץ מזה כל אחד בוחר לחיות בדרך שלו ועושה את ההחלטות שלו. כמו שאתה מוציא פה מרמורים על העולם או על הפורום או לא יודע על מה, במקום זה אתה יכול ללכת להרביץ לפח זבל ליד הבית שלך...

כמו כן באותו רגע כאזרח עשיתי את המוטל עליי... על המשטרה לעשות את שלה הלאה. גם אם היא לא תעשה את שלה לי אין יותר מדי אופציות מבחינתי (למרות שעם החשיבה שלך לא אתפלא אם תאמר שיכולתי לקשור אותו לעץ ולמנוע ממנו לנהוג).

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אני ממורמר? ממש לא.

אני פשוט שונא שכל אחד משחק אותה צדיק, ההודעות שלך לא שוות כלום בהקשר הנ"ל,למה?

כי זה שהשוטר אמר לך לא אומר כלום, ברגע שלא ראית בעצמך תעשה מה שאתה רוצה.

נ.ב.

תעודת שוטר של מג"ב שווה לת*ת - מה שהנהג משאית לא היה יודע,רגע אז אתה אומר שלאבד את מקום העבודה שלך בשביל להציל חיים לא שווה?

מה זה שכר של בוא נניח 7000 שקל מול חיים של בן אדם?

פתאום אסור לך להשתמש בתעודה,אם אני הייתי מזהה מצב שהנהג מסטול הייתי גם מדפיס תעודה.

פורסם

כשיקרה לך נראה מה תעשה...

בוא תאמר לי את ההבדל בין תעודת שוטר של שח''מ, מגב סדיר ושוטר כחול, מעניין אולי יש משהו שאני לא יודע?

זה לא לאבד את העבודה אלה להסתבך במשטרה.

מדהים איך בשניה אתה הופך מאגואיס למציל עולם. בקיצור ולעניין cut the bulshit

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...