Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מתג ניתוק כרית האוויר של הנוסע הקידמי.:roll:

לא זה לא המתג , לפי הספר זה מנורת חיווי על ניתוק כרית האויר נוסע , הניתוק עצמו נעשה ע"י המפתח רכב בסויץ' בצד שמאל של ההגה(בדשבורד) כמו במאזדה שלי ושל כל מי שיש לא מאזדה 3 .

שימו לב יש שני כפתורים מרובעים מצד שמאל בתמונה של הפנאל ולנו במאזדה יש בימקומם חיווי מואר של ניתוק כרית אויר של הנוסע .

לא יודע אולי הרכיבו פנל של מאזדה 6 , או היזמינו את הפנל מחו"ל והחליפו כי נישבר או משהו כזה .

לא הבנתי מפותח השירשור אם הוא יד ראשונה או לא , על כן קשה לדעת .

אצלי במאזדה 2004 זה שונה דגם קונפורט, ברכב של אישתי 2008 אקטיב יש שם דיבורית בלוטות' .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

כל השרשור הזה בשביל כפתור לא ברור? למה שפותח השרשור לא יעלה תמונה קלוז-אפ טובה שנראה מה מסומן על הכפתור וזהו?

פורסם

טוב אז ראשית לאחר תשובה זו אבקש לנעול את השרשור כי זו התשובה הכי מדוייקת ונכונה בוודאות.

ברכב הנ"ל קיימת אזעקה מסוג קוברה שמותקנת בחברת דלק מוטורס יבואנית מאזדה לארץ ע"י חברת קוברה.

ברכבך קיים שלט "בייצתי" עם חמישה כפתורים.

במידה וקיימת תקלה בשלט מסיבה כלשהי בחרה יצרנית האזעקה לאפשר ללקוחה נטרול של מערכת האזעקה באופן ידני ע"י המתג הנשאל לעי"ל.

יש לציין שאזעקה זו אומנם מותקנת כאשר הרכב חדש עוד בטרם נמסר ללקוח אך הוא מותקן ע"י חברה קבלנית.

ואני מוסיף אופן החיבורים של מערכת אזעקה מסוג זה לרכב היא הטובה ביותר כיוון שהחברה הקבלנית מקבלת מדלק מוטורס היכן בדיוק לחבר כל חוט וחוט של האזעקה מה שחוסך הרבה בעיות לאורך הדרך.

ועכשיו אופן השימוש בכפתור לדוגמא קוד האעקה ברכב שלך הוא 1212 עלייך ללחוץ במשך שלוש שניות על הכפתור עד ישמע הציפצוף לאחר מכן ללחוץ פעם 1 ישמע צפצוף ולאחר מכן פעמיים ישמע שוב צפצוף ושוב פעם אחת ישמע צפצוף ושוב פעמיים.

לאחר ב\הצפצוף האחרון האזעקה נוטרלה על מנת להחזירה למצב תקין עלייך לפתוח סוויץ וללחוץ על מספר 2 בשלט.

פורסם

משמע, כל פורץ יכול לנטרל . מעניין, גם לי יש אזעקת קוברה מאותו סוג וכל מה שכתבת נעשה על פי קוד יצרן בפחית לחוד המתקבלת עם הרכב , וכל השינוים באזעקה הם דרך פתיחה וסגירה של הסויץ' לפי מספר פעמים ניתן לנתק , לשנות קוד וכו' . יש חוברת הסבר שלמה של קוברה בנושא , האזעקה הגיעה עם הרכב מהיבואן .

פורסם
משמע, כל פורץ יכול לנטרל . מעניין, האזעקה הגיעה עם הרכב מהיבואן .

כל פורץ שיודע את הקוד של השלט נראה לך שאם תכנס לרכב ותמציא מספר תשתחרר האזעקה??????

האזעקה מותקנת ע"י קבלן פרטי " קוברה" שעובד עבור היבואן חשבתי שכתבתי בברור.

פורסם

כתבת ברור מאוד . שים לב למספר 19 בשירשור תמונה מפורטת יש גם חץ והגדלה באיגול למה מסומן על הכפתור .

ואיך כשמגיע מהיבואן יחד עם אזעקת קוברה , ואין את הכפתור הזה לאף מאזדה 3 חוץ מיפותח השירשור . מה הרכיבו לו אזעקה ספציפית עם הכפתור הזה שלא קיים בשום רכב אחר רק ברכב של פותח השירשור? אולי הזמין במיוחד ושכח ?

ומה שאתה כותב מאוד ברור, נישמע נגיש מידי , כל הרעיון של סיבוב מספר פעמים מפתח בסויץ' הוא להקשות על ניטרול המערכת .

ושוב מחזיר אותך לשרשור מספר 19 המסביר בודאות שאם קיים הכפתור מה הוא אומר .

תמונה = 1000 מילים .

פורסם

תלוי מאוד בשנתון של הרכבים שאתה מדבר עליהם, על פי לוח השעונים אילו הייתה מבין ברכבים הייתה יודע שמדובר ברכב יחסית חדש.

בכל הרכבים החדשים כפתור זה קיים לדוגמא : מאזדה 2, מאזדה 6.

עכשיו לגבי הרכב שלך לא יודע מה השנתון אך גם במאזדה שנת 97 הייתה אזעקה מסוג קוברה עם שלט בעל שתי כפתורים לאחר מכן היה שלט בייצתי עם חמישה כפתורים בצבע אפור וכך הלאה לא אפרט יותר.

לגבי הרכב הנ"ל זה הכפתור וזו התשובה ואני אומר לך את זה בידיעה מוחלטת ולא על פי ניחוש ולכן תקבל את התשובה ואל תנסה לסתור אותה.

ולגבי מספר 19 הוא סימן את מנורת ניטרול כרית האויר שכאשר מנטרלים את כרית אוויר הנוסע עלמנת לשים כיסא תינוק במושב הקדמי מנטרלים על ידי מתג ON-OFF שנמצא מצד שמאל להגה.

ברכב המדובר מנורה זו נמצאת מצד שמאל למתג האזעקה המדובר.

פורסם

בתגובה 19 זה דגם עם מושבים מחוממים, ואז שני המתגים המרובעים בצד שמאל הם מתגים לחימום המושבים, וחיווי AIR BAG OFF זז ימניה.

בדגמים שלא מאובזרים במושבים מחוממים, חיווי AIR BAG OFF הוא השמאלי ביותר.

פורסם

בבעלותי מאזדה 2004 +מאזדה נוספת 2008 ואנשים נוספים בעלי מזדות בשנים שונות הגיבו בפורום ואין להם את הכפתור, אז אולי היה מורכב במאזדה 97 כפי שצינתה או במאזדה 2+ 6 אבל למה למאזדה 3 .

שים לב מה מראה התמונה בשירשור 19 .

אולי תאו בספר הרכב של מאזדה 3 והדגישו תמונה לא נכונה המצוינת על הכפתור.

התשובה היא לניסן חזאזי

ותודה לבוקי .

פורסם

NITZ999 קראת את התגובה שלי מעליך?

תסתכל חצי עמוד אחורה בספר רכב, תראה שיש שם גם תמונמה אחרת, ללא שום דבר באמצע הפנל.

זה אביזר לא מקורי, זהו, ניצן הסביר מה זה בדיוק, למה להתווקח ?

פורסם

רגע רגע יש לי רעיון...

פותח השרשור... אולי פשוט תלחץ על הכפתור!???

אני בטוח שהמזדה שלך לא תשמיד את עצמה!

וברצינות, צלם בבקשה תמונה בקלוזאפ. ניתן יהיה ליראות מה הכפתור, האם מישהו הרכיב או בא אם הרכב.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

• תוכן חדש...