Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע אם זה המקום המתאים לפרסם את השאלה. אם זה לא המקום מתנצל.

רציתי לדעת באיזה מחירים בערך מחליפה ידיים פורשה 993 בארץ?

פורסם

כן אני יודע אני מכיר תדגם וראיתי גם את ההודעה הנ"ל אבל בהודעה לא מוזכר מחיר ורציתי לדעת אם מישהוא בפורום יודע בערך מה המחיר שהדם הנ"ל מחליף ידיים

דרך אגב שאלה נוספת מישהוא יודע אם בפורשה 993 עדין הדוושות לא ממוקמות בידיוק מול רגלי הנהג? (זה היה בדגמים הישנים של פורשה ואני לא יודע אם זה נימשך גם ל 993 ואני לא מדבר על זה שהדוושות יוצאות מהריצפה... אלה על זה שהם פשוט לא ממוקמות במקום הנכון כל כך...)

פורסם

אלא אם יש עוד אחת שנראת בדיוק אותו הדבר , הוא ביקש 400,000 ש"ח מלפני כחודש .

אני יודע שה-993 מיוחדת , גם פה בארץ (אחת מהן מושקעת מאוד מ-TechArt) , אבל כנראה יש לי עוד ללמוד למה היא באמת נמכרת במחיר כפול משל 996 מקבילה .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

על מה לשלם לו 400 אלף זה לא איזה דגם אספנות נדיר זו אומנם פורשה אבל שורה תחתונה זו בסך הכול 993 ישנה ולא כל כך ישנה ברמה שהיא נכנסת לסטטוס אספנות הדם יוצר ב 93-97 שזה הרבה זמן אבל לא כל כך הרבה זמן

פורסם

כנראה בגלל שרוב הסיכויים שהיא ה-993 עם הק"מ הכי נמוך ובמצב הכי טוב שתמצא בארץ (אני מניח, לא מכיר את הרכב הזה ספציפית). אז הוא זורק מחיר מטורף ומקווה לפגוש מישהו באמצע. הגיוני.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

דרך אגב לגבי השאלה על הדושוות מישהוא יודע אם בדור הזה הם עדין מסודרות באותו סידור מעצבן שאיפיין תדגמים הישנים של ה 911

פורסם
דרך אגב לגבי השאלה על הדושוות מישהוא יודע אם בדור הזה הם עדין מסודרות באותו סידור מעצבן שאיפיין תדגמים הישנים של ה 911

כן, הדוושות יוצאות מהריצפה וההגה לא מתכוונן גם

פורסם

מעניין אם זה אומר שכמו ב-964 , גם ב-993 צריך להפעיל על הקלאץ' לחץ שבכל מכונית שלא בנויה כמו טנק הכסא היה משתחרר מהמסילות שלו .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

גם אני הרמתי גבה כאשר ראיתי את המחיר המבוקש.

אבל ברור שבשביל רכב שיש יחידוד בודדות בארץ ויש כזה למכירה פעם אחת בשנה אולי - אין כאן "מחירי שוק" ויכול המוכר לבקש כל סכום שבא לו.

הקונה יוכל לדון איתו וגם לראות אילו אלטרנטיבות יש לו במחיר כזה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אני לא היתווכנתי אם הדוושות יוצאות מהרצפה אלא אם שלושת הדוושות עדין מוסטות שמאלה ככה שהם לא בידיוק מול רגלי הנהג זה איפיין את הדגמים הישנים של פורשה

• תוכן חדש...