Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנאדם בא לראות את הרכב בדק, נהג והכל... טילפן אחרי יומיים (אני דרשתי 33K והייתי מוכן להיות גמיש) אומר לי תקשיב הוצאתי מחיסכון, הלוואתי מההורים והצלחתי לגייס 28K . אמר לי ניפגש היום (ראשון) בבוקר בדואר נעביר בעלות (הסכמתי 28 בגלל שהוא אמר שבלי בדיקה במכון) היום אני מדבר איתו אומר לי הבנק סגור ניפגש מחר על הבוקר... אמרתי סבבה, הוא מטלפן אלי לפני שעה ואומר לי שאח שלא לא מוכן והוא רוצה לבדוק את הרכב ומתחייב ל28 גם אחרי הבדיקה...

עכשיו איבדתי כבר 3 קונים פוטנציאלים שטילפנו היום ורצו לבוא לראות את הרכב, אחד אמר שהוא בא עם כסף 33K כי הוא מכיר את הרכב מהבעלים הקודם.

עכשיו איך הוא יכול לדעת באמת מה מצב הרכב הרי מכוני הבדיקה זה כסת"ח אחד גדול (במיוחד שזה רכב 4X4), האם יש לי משהו לעשות? להחתים אותו לפני זה על התחייבות ל28 אלף? אני יכול להביא לו ספר רכב מהמוסך המורשה של החברה שהרכב במצב טוב...מנוע-גיר-שילדה

האם אפשר לחייב אותו לשלם?

מנהלים אם זה לא שייך לפה, מצטער ונא להעביר

תחייה את החיים כי מחר תמות

פורסם

אני אישית נגד הסכמים בע"פ כי הם מקור לצרות ואי הבנות.

תיפגש עם הקונה היום, החתם אותו וקח מקדמה על החשבון.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

במידה והייתה פנייה - דהיי אתה פנית אליו והוא פנה אליך לגבי הרכב (ולא סתם צעק - "אני מוכן לקנות את האוטו הזה ב28 אלף שקל" באמצע הרחוב ואתה בדיוק צעקת לו - "נמכר"), היה קיבול - דהיי הוא קיבל את ההסכם - 28 אלף והוא מקבל את האוטו המופיע מולו

והייתה רצינות (דהיי זה לא היה בהלצה), הדבר מחייב ומקובל בבית משפט.

אם תהיה קטנוני תוכל לתבוע אותו.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אני מחר איתו במכון הבדיקה... אפשר להחתים אותו על משהו או שלהביא עד פשוט שישמע אותו אומר שהוא מתחייב על 28 במידה ואין פגישה בשילדה מנוע וגיר...?

והלוואי שהייתי קטנטוני...אבל יש מצב טוב שאם הוא לא יקנה אזי הפסדתי מכירה בטוחה!!! ואין לי מספר לחזור כי זה היה חסוי...

פורסם

עכשיו איבדתי כבר 3 קונים פוטנציאלים שטילפנו היום ורצו לבוא לראות את הרכב, אחד אמר שהוא בא עם כסף 33K כי הוא מכיר את הרכב מהבעלים הקודם.

מנהלים אם זה לא שייך לפה, מצטער ונא להעביר

יש לך קונה ב28K באויר ועוד אחד שמציע לך 33K ואתה דוחה את הקונה של ה 33K

לא מסתדר לי בהגיון.

בכל מקרה, חוזה בע"פ הוא חוזהמחייב רק שיותר קשה להוכיח את תנאיו.

אין לך כל עילת תביעה. אף אחד לא מנע ממך למכור לזה שהציע לך 33K

אין לך גם צורך בהסכם עימו כעת , כי אתה רוצה למכור והא רוצה לקנות אחרי הבדיקה הוא יחליט אם שווה לו לקנות. הכי הרבה בזבזת שעה-שעתיים על בדיקה שהיא על חשבון הקונה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הקונה של ה28 - היה ביד ולא באוויר...ובלי בדיקה במכון. אבל הוא יצא בן ....! והוא גר 10 דק' נסיעה ממני. הקונה של ה33 גר שעתיים וחצי נסיעה ממני והוא היה יותר באוויר... אני אראה מחר מה יקרה.

אם יקנה מה טוב

פורסם

תגיד לאיש שאתה לא מחכה, אם תבוא הצעה יותר טובה אתה תיקח ושיעשה את החשבון שלו. עקרונית חוזה בע"פ תופס. יופי, אבל גם אם תחתים אותו על שלושה העתקים עם נוטריון, אם הוא לא ייקנה בסוף את הרכב תתבע אותו?

לא.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
יש לך קונה ב28K באויר ועוד אחד שמציע לך 33K ואתה דוחה את הקונה של ה 33K

לא מסתדר לי בהגיון.

בכל מקרה, חוזה בע"פ הוא חוזהמחייב רק שיותר קשה להוכיח את תנאיו.

אין לך כל עילת תביעה. אף אחד לא מנע ממך למכור לזה שהציע לך 33K

.

זה לא נכון. טכנית הוא מחוייב למכור לבחור עם ה28, הם סיכמו בע"פ ומצידו ע"מ למכור למישהו אחר הוא נדרש ע"פ חוק לפנות לבחור של ה28 ולהגיד לו שהעסקה מבוטלת, ורק אז ללכת ולסגור עם הבחור של ה33.

הקטנוניות יכולה להיות של מר 28 אשר יכול לתבוע אותו על הפרת חוזה בע"פ

זה סתם לצורך הבנה.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
זה לא נכון. טכנית הוא מחוייב למכור לבחור עם ה28, הם סיכמו בע"פ ומצידו ע"מ למכור למישהו אחר הוא נדרש ע"פ חוק לפנות לבחור של ה28 ולהגיד לו שהעסקה מבוטלת, ורק אז ללכת ולסגור עם הבחור של ה33.

הקטנוניות יכולה להיות של מר 28 אשר יכול לתבוע אותו על הפרת חוזה בע"פ

זה סתם לצורך הבנה.

לצערי את/ה טועה

ההסכם היה לרכישה בלי בדיקה

כעת יש הצעה לקניה עם בדיקה שלזה אדון מיני דיפנדר לא הסכים,אין קיבול, לכן הוא רשאי למכור לכל מי שבא לו.

ושנית פרקטית כפי שכתבתי בהודעה קודמת הסכם בע"פ קשה יותר להוכחה וזה חל על שני הצדדים להסכם

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
זה לא נכון. טכנית הוא מחוייב למכור לבחור עם ה28, הם סיכמו בע"פ

שייתבע אותו...

סתם להבנה, בעולם האמיתי הוא יכול ללכת לחפש.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ואם כבר נהיים קטנוניים ותובעים על חוזה בע"פ - הרי שאחד התנאים שבו (העברת בעלות ביום א') לא התקיים, לכן הסיכום לא רלוונטי / בטל.

פורסם
ואם כבר נהיים קטנוניים ותובעים על חוזה בע"פ - הרי שאחד התנאים שבו (העברת בעלות ביום א') לא התקיים, לכן הסיכום לא רלוונטי / בטל.

בנאדם בא לראות את הרכב בדק, נהג והכל... טילפן אחרי יומיים (אני דרשתי 33K והייתי מוכן להיות גמיש) אומר לי תקשיב הוצאתי מחיסכון, הלוואתי מההורים והצלחתי לגייס 28K . אמר לי ניפגש היום (ראשון) בבוקר בדואר נעביר בעלות (הסכמתי 28 בגלל שהוא אמר שבלי בדיקה במכון) היום אני מדבר איתו אומר לי הבנק סגור ניפגש מחר על הבוקר... אמרתי סבבה,

שמר קצת לא מדוייק כי מיני דיפנדר הסכים לדחיה ,לכן קיים חוזה שתוקן ,אבל לגבי בדיקה אין הסכמה וזה מה שמתיר לו למכור לכל מי שבא לו.

אבל עם מיני דיפנדר יהיה נחמד אולי יטרח ויספר לנו מה נגמר

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...