Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לנו שברולט אוואו 2005 עם קילומטראז' של 94,000 מחברת ליסינג.

ופגיעה בחלק הקדמי עם משמעות נמוכה, המחיר הוא 36,000 ש"ח וכולל אחריות לשנה.

אנחנו מתלבטים אם לקחת אותה לבדיקה.

נשמע לכם דיל הוגן?

פורסם

נשמע כמו דיל הוגן, אבל כמו עסקה גרועה. שברולט אוויאו היא לא רק מכונית לא טובה, אלא גם מסוכנת מבחינה בטיחותית. במיוחד אחרי תאונה. מומלץ לחפש רכב אחר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כבעל אויאו לשעבר, פשוט לא.

גם אם לא היתה לו פגיעה. הרכב לא נוח לנסיעה. ונחשב לרכב לא בטיחותי. אצלי הוא גם לא היה אמין (חדש) אבל אין ללמוד מכך שזה ככלל רכב לא אמין.

עדיף לרדת בשנתון ולחפש משהו ראוי למאכל אדם.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

המגרעות של הרכב דיי ברורות לי, אבל אני מחפש רכב שפשוט ייקח אותי ממקום למקום, סוג של "רכב שני" במשפחה.

יש גם את העניין של הסבסוד שברכישה מיד שנייה הוא בלתי אפשרי ולשם כך צריך כסף נזיל.

פורסם

בתקציב דומה תוכל לרכוש סופרמיני אחרת (כמעט כל דבר יותר טוב מהדייהולט הזו), שתיתן תמורה טובה פי כמה לכסף, מכל הבחינות.

!AWDSOME

פורסם

יצא לי לנהוג עליו שבוע, אחד הגרועים שיצאו לאחרונה, אתה נוהג וחושב לעצמך מה הם חשבו לעצמם כשהוציאו רכב כזה..

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

האם להתקרב לאוטו הזה בכלל???

יש ידניות שנתונים של 2007 ממש זולות , האם כדאי ללכת על זה ???

המחיר ממש מפתה ביחס לשנתון

לנסר 2007

פורסם

ההצפה של השוק באויאו מזכיה בפיס דחפה את מחירי השנים האחרונות מטה בעשרות אחוזים. המחירון לא רלבנטי.על אחת כמה וכמה לאוטו מהשכרה (או גרוע מזה-ליסינג) שגם דפוק.

עסקה גרועה.

פורסם

תעשה לעצמך טובה וחפש רכב אחר.

הרכב אכן יעביר אותך ממקום למקום, אבל השאלה מה יקרה בדרך...

הרכב קיבל כוכב וחצי במבחן הבטיחות NCAP.

אם חשקך נפשך בקטנה אמינה ומשעממת,עדיף לחפש גטס או סיריון, אפילו במחיר של ירידה בשנתון אחד או שניים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
תעשה לעצמך טובה וחפש רכב אחר.

הרכב אכן יעביר אותך ממקום למקום, אבל השאלה מה יקרה בדרך...

הרכב קיבל כוכב וחצי במבחן הבטיחות NCAP.

אם חשקך נפשך בקטנה אמינה ומשעממת,עדיף לחפש גטס או סיריון, אפילו במחיר של ירידה בשנתון אחד או שניים.

:mm_yeah:

זה ממש רכב מסוכן מאוד מבחינה בטיחותית אתה צריך לראות איך הוא מתקפל כמו פיתה(:shock:ממש מפחיד) במבחן הריסוק, ממש לא שווה חפש משהו אחר כמו שcasper אמר גטס או סיריון עדיפות בהרבה על הרכב הזה ויעשו את העבודה.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

לרכב (לי היה מודל 2006 חדש - ידני) אין אפילו ABS. לא יודע איך ביכלל הרשו ליבא רכבים כאלה למדינה אלק מודרנית. אלה רכבים המיועדים למדינות נחשלות - עולם שלישי...עצוב ...כסף מעוור אפילו רגולטור. מזכירה את הכרמל דוכס למי שזוכר...:|

נהג מנוסה
:roll:
  • תוכן חדש...