Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את הרדיו דיסק הזה כבר לא מעט זמן ועוד לא הצלחתי להבין מה אומרות שם האופציות של time aligment ו x-over המערכת יותר מסובכת ממה שחשבתי לפני שקניתי וחבל לי שיש אופציות שאני לא יכול לממש עדיין כי אני לא מכיר אם תוכלו לעזור אשמח.

כמו כן אם תוכלו לחדש לי עוד כמה דברים יותר טוב תודה.

hu:clarion dxz785usb|comp:hertz mlk165|amp: audison lrx 4.1k|sub:hertz hx300d|mono:sundown audio sae1000d

פורסם

time aligment : תיקון זמנים בין הרכיבים השונים כדי למרכז את הבמה לנקודה מועדפת (בד"כ ראש הנהג)

x-over: הפרדת תדרים לרמקולים שונים (אצלך זה סאב/ מיד/ טוויטר) לשליטה גבוהה יותר בכיוונים ובהתקנה.

חוצמזה, איך הוא? אני מחכה ששלי יגיע מחו"ל וכבר לא נשארו לי ציפורניים!

מה ההתרשמות? על איזה סט-אפ מנגן?

מתחדשת*

פורסם

קודם כל תודה על ההסבר אחי למרות שיקח קצת זמן עד שאני יבין איך זה בדיוק עובד אבל לא נורא נלמד...!

לגבי המכשיר באמת אחי סוף הדרך מוציא סאונד איכותי ברמות,אין סוף לאופציות ולכיוונים,נראה גם יפה,ידידותי מבחינת תפעול ובקיצור כל מה שאפשר להגיד על המכשירים של קלריון שלא מפסיקים להפתיע באיכות גם בתור אחד שזו לא המערכת הראשונה שאני מחזיק שלהם זה באמת דגם פצצה אין לך מה לדאוג להתבאס בטוח לא יקרה.

הסט-אפ שלי האמת לא הכי הכי כי רק החודש קניתי סוף סוף רכב משלי ועד היום הייתי על של אמא שלי אז למרות שהשקעתי פה ושם עדיין לא השתוללתי ממש ה-HU הנ"ל ניגן על קומפוננט בינוני מינוס של לנזר מקדימה, דלתות אחוריות JBL 6.5 רגילים ועל הדש מאחורה הייפוניקס 6X9 90RMS די חזקים שאותם ואת הקדמיים מגביר CRUNCH עדין 400X4.

בקיצור כל זה נשאר אצל אמא שתהנה חוץ מה dxz785usb שזה עובר אליי ואז נתחיל לעבוד מחדש...!

hu:clarion dxz785usb|comp:hertz mlk165|amp: audison lrx 4.1k|sub:hertz hx300d|mono:sundown audio sae1000d

פורסם

שיהיה בהצלחה.

אגב, להתחלה אתה יכול להשאיר את אמא שלך בלי מגבר ולהשתמש בו כבסיס, אבל עם הרדיו הזה יש לך בסיס לבי אמפינג קדמי+ סאב, שגם אני רק בדרך לזה.

מתחדשת*

• תוכן חדש...