Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א- הסאב דופק יפה והכל אבל שהוא מגיע לווליום גבוה הצנגר מתחיל להתקע\לקפוץ

מה דפוק הקפיצים או העינית??

ב- המגבר של קנווד kac626 מחובר לקומפוננט של audiobahn abc525t עכשיו מה שקורה זה שהמתקין לא פתח את הגיין כמעט בכלל-ואני לא ממש מרוצה מהקומפוננט הוא צורם באוזן! אני צריך לפתוח את הגיין עד הסוף נכון? כי המגבר מוציא 50 אראמאס והקומפוננט מקבל 125.... --מה לעשות????

*** אפשר להמתין יותר משעתיים לפני שמקפיצים הודעה, אף אחד לא מקבל פה תשלום ממך!

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

אחי אם הקומפננט צורם זה שהמגבר מתאמץ לתת לו את ההספק.

זה לא משנה על כמה הגין על......כי הוא יכול להיות עד הסוף ועם כניסה נמוכה והוא יגיע ל50W

והוא יכול להיות על הכי נמוך אבל עדיין הוא יוצא את כול ה500 בגלל שהכניסה גבוהה.

מבין? ואם הוא צורם ממש תשנה את הכיוונים בצליל...

לצינג'ר הייתי בונה תיבה טיפה יותר גדולה מימנו מרפד אותה בספוג עבה ומכניס אותו בפנים

ככה האוטו זז מהבאס (רעידות של הריצפה) אז הצינג'ר מוגן על ידי הספוג מהרעידות.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

לתמיר!

הבעיה שאצלי הצנג'ר יושב כזה על הברזל בבגז' ולא סתם זרוק על הרצפה בבגז'!

יענו אין לי אופציה כזו לבנות לו תיבה!

שאני עושה פיידר ושם את הכל רק על הסאב והאחוריים המוזיקה נשמעת מצויין! רק הקומפוננט הזה הרג אותי!

נראה לי אני אקנה לו איזשהו מגבר חמוד כזה שיתן לו לפחות 100 אראמאס!!

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

מה זה שייך שהצ'יינג'ר יושב על הברזל בבגאז' ?

תבנה לו תיבה מעץ, תרפש אותה מבפנים כמו שתמיר אמר, תחזק אותה לברזל של הבגאז' במקום הצ'יינג'ר את הצ'יינג'ר תכניס פנימה, ואם ממש יש לך סבלנות כדאי שתעשה גם דלת או איזשהו מחסום לפתח של התיבה כדי שהצ'יינג'ר לא יגלוש החוצה בטעות...

פורסם

באיזה צינגר מדובר?

אולי אפשר לכוון אותו ככה שלא יקפוץ?

בסוני למשל ניתן לכוון את זווית הצינגר

פורסם
לתמיר!

הבעיה שאצלי הצנג'ר יושב כזה על הברזל בבגז' ולא סתם זרוק על הרצפה בבגז'!

יענו אין לי אופציה כזו לבנות לו תיבה!

שאני עושה פיידר ושם את הכל רק על הסאב והאחוריים המוזיקה נשמעת מצויין! רק הקומפוננט הזה הרג אותי!

נראה לי אני אקנה לו איזשהו מגבר חמוד כזה שיתן לו לפחות 100 אראמאס!!

תן למומחים לתת לך עצות ואל תתנפל סתם

כמו שאמרתי ו GONEN אמר תבנה תיבה לצ'נג'ר מרופדת... ויש מקום בכול הבגאז הענק לבנות תיבה קטנה. ואם הקומפפננת שלך צורח אז או הוא לא מכוון טוב או שהטויטר מציק לך כי אם רשום על הרמקול עוצמה נורמלית של 125W זה לא אומר שזה RMS

עם מגבר 50W RMS אתה יכול להעיף אותם הכיוון שלך מציק לך בעוצמות גבוהות.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

מי אלו המומחים? אשמח להכיר אותם :roll:

כמו שנאמר פה כבר בהודעה, תבדוק אם לצ'יינג'ר יש כפתור שבו אתה יכול לשנות לו את הזווית שבו הוא מותקן, ככה הוא יבלום את הזעזועים בצורה טובה יותר.

לגבי הקומפוננט יש כמה אפשרויות. יכול להיות שפשוט לטעמך הטוויטר צורח כמו למשל שלטעמי הוא צורח בסטים של MBQ וסרווין וגה (לדוגמא). אפשרות שניה היא שהעוצמה לא מספקת אותך ואתה דוחף את המגבר לCLIPPING חמור מה שמתבטא בצרימה בטוויטרים.

פורסם

מה זה cliping???

ואיך אני פותר את זה?

הצנג'ר הוא של קנווד- יש לו את הכפתור המדובר??

**אני לא מתנפל על אף אחד! פשוט הסימן קריאה זה דחף פנימי כזה**...חחח

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

מה לפאזה וצרימה?

על CLIPPING תוכל לקרוא רבות אחרי שתעשה חיפוש בפורום. בקצרה, נכנסים לקליפינג בדרך כלל כשהעוצמה לא מספקת ומנסים לדחוף את המגבר חזק מדי וכתוצאה מכך אתה יכול לשמוע דיסטורשיין (וצרימה בטוויטרים).

פורסם

יש לי שאלה....

אם הגיין של המגבר שמחובר אליו הקומפוננט לא פתוח עד הסוף יכול להיות שזה מוסיף לקליפינג???

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

וואלה אייל עזרתלי בנוגע לקליפינג.. ירדתי עכשיו ופתחתי את הגיין עכשיו הצרינה נשמעת הרבה יותר מאוחר מבחינת הווליום שאני מגיע- כלומר אני יכול להגיע לאותו עוצמה ברדיו דיסק ועדיין לא יצרום כמו לפני

רק את הכפתור של הצינגר אני לא מוצא

הדגם הוא kenwood kdc-c712

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

יש לך את 2 התופסנים שמחוברים אל הצנגר ואותם אתם מחבר אל המדף

או מה שזה לא יהיה תפרק אותם מהצינגר ותבדוק אם יש לך

עיגול כזה עם פס וחיצים של זוויות אם כן אז זה הכיוון של הצינגר לזווית ההתקנה

פורסם

טוב בוא אסביר לכם מה קורה עכשיו!

מצאתי את הכפתור הזה של הצנג'ר! הוא לא ממש מועיל! מה שעשיתי בשלב הבא הוא לנתק את הסאבוופר ולראות אם הצנג'ר ימשיך לקפוץ! אכן ניתקתי והרמתי ווליום ובדיוק שאותו שלב של ווליום הצנג'ר המשיך לקפוץ! עכשיו תנו לי להגיד 2 דברים! הדבר הראשון הוא שאותו הסאב עם אותו הספק לא הקפיץ את הצנג'ר אצל חבר שלי באוטו! והדבר השני זה שהסתכלתי באוטו על המקום שבו מותקן הצנג'ר ראיתי שהצנג'ר והרמקולים האחוריים (פיוניר 350) חולקים אותו מקום! כלומר שתיהם יושבים על אותה חתיכת מתכת באוטו!

אז מה שהסקתי זה שבעצם הרמקולים האחוריים הם שמקפיצים את הצנג'ר ולא דווקא הסאב!

האם זה נכון?? יש למישהו פה צנג'ר עם סאב באוטו?? אם אני אשנה מקום התקנה זה יעזור???

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

• תוכן חדש...