Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, :)

אתמול התחדשתי ב-eee pc. ללא ספק אחד הדברים המגניבים והמעוצבים שיש בשוק המחשבים כיום.

המחשב מיועד לשמש אותי בנסיעה בהמשך השנה ליבשת הרחוקה אוסטרליה.

הדגם שקניתי הוא עם 512 מגה זיכרון פנימי ו-4 ג'יגה "הרד-דיסק".

אני רוצה להוסיף לו כרטיס זיכרון (SD) של איזה 4 או 8 ג'יגה (לא צריך יותר מזה וגם החל מ-8 זה נהיה ממש יקר), אבל יש הרבה סוגים ואני לא סגור איזה אני צריך.

SDHC? X166? X50? :shock::shock::shock: לא מבין גדול בכרטיסי זיכרון.

איזה מהירות\טכנולוגיה יהיו מספיקים כדי שהמחשב יוכל לקרוא מהכרטיס בנוחות כאילו הוא היה חלק מההרד-דיסק?

פורסם

כרטיס SD פשוט יעשה את העבודה. תחפש כרטיס של חברה איכותית עם הלוגו של Hi-Speed או Ultra-Speed.

בEBAY הם ממש זולים, לא יודע כלכך לגבי הארץ..

הכפולות שאתה רואה, זה כביכול המהירות של הכרטיס.

למה כביכול? כי ככל שהחברה יותר סינית ובעלת שם פחות מוכר ויותר מוזר, כך גם הקשר בין המהירות שרשום על הכרטיס לבין המציאות - מקרי בהחלט.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

יש לנו אחד במשרד, כל מי שרואה אותו אומר "וואי! איזה מחשב חמוד.. לא בלוק 200 קילו".

אחרי יומיים המחשב חוזר חזרה למשרד, בין אם מלווה באדם עצבני או בפתק רגזני.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
תגיד, עכשיו כאשר קנית אותו וניסית. אתה לא חושב שעשית טעות? :|

אמנם זה לא סופר מחשב אבל לכל הדברים הבסיסיים הוא מעולה. בראש ובראשונה הוא נועד לשמש אותי בחו"ל כדי שיהיה לי אינטרנט כמה שיותר זמין.

האם הוספת כרטיס זיכרון תשפר גם את הביצועים במקצת (יותר זיכרון וירטואלי אולי?)?

פורסם

תודה :)

התלבטתי בינו לבין MSI ווינד, אבל החלטתי שאני צריך את המחשב הכי קטן שאני יכול למצוא כדי שלא יעיק עלי לסחוב אותו בחו"ל.

פורסם

עבור הeeepc מומלץ להחליף את ה-ram ל-1 או 2 gb. ישפר את ביצועי המחשב באופן משמעותי וגם יאפשר לך להתקין ווינדוס אם תרצה. החצי גיגה שמקבלים איתו ממש בולם את ביצועי המחשב אתה צריך זכרון מסוג ddr2 667 למרות שהמדרבורד מתקשר רק במהירות 533 אבל אין הבדל במחירים אז זה לא ממש משנה.

בנוגע לזיכרון, קנה את הכי גדול שאתה יכול להרשות לעצמך. אבל, וזה אבל גדול על תקנה כרטיסי פלאש ב-ebay. גם בגלל שהמחירים די זולים גם בארץ אבל בעיקר בגלל ש-90% מהכרטיסי פלאש שם מזויפים (בעיקר סנדיסק וקינגסטון). הכרטיסים עובדים אבל לאחר מס' שימושים פשוט קורסים והמידע נעלם לתמיד. נכון שלא כל הכרטיסים שם זבל אבל למה לקחת סיכון?

בנוגע ל-sdhc זה פשוט הפורמט החדש של כרטיסי פלאש. כל כרטיס פלאש מעל 2gb (לא כולל) מיוצר בשיטה הזו. הוא לא בהכרח יותר מהיר. המהירות נמדדת עכשיו על ידי class. בדרך כלל לא תמצא 4gb עם class גבוה מ-2 אבל ב-4gb ו-8 או 16 אפשר כבר למצוא class4 או 6. בכל מקרה, מהירות הכרטיס יותר חשובה עבור מצלמות שם חשובה מהירות כתיבה לכרטיס מהירה (עבור מקצוענים).

אם תרצה עוד מידע תרגיש חופשי בה"פ

• תוכן חדש...