Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי יונדאי אלנטרה 2002 אוטומט והיום עשיתי במוסך טיפול גדול 45 אלף ושחזרתי הביתה ופתחתי מכסה מנוע ראיתי שהם שחכו להרכיב לי את הבית של הפילתר אויר ואת הפילתר עצמו עכשיו רציתי לדעת אם כזה דבר מסוכן לאוטו שהם שלחו אותי ככה והנסיעה הייתה דרך אגב מראשון לבת-ים

פורסם

אם הנסיעה קצרה, לא בחולות, ובכל מיני מקומות מאובקים, לא נורא. יש להשמר שלא ישאב גוף זר למנוע, בכל אופן, לא לנסוע כך, אלא חזרה למוסך, ומייד להתקין חזרה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה רבה דני לתגובה אני יסע אני למוסך או שיבואו אלי וירכיבו ועוד שאלה איך אני יכול לדעת אם זה גרם נזק

פורסם

תגידו אני יכול לנסוע עד ראשון מבת-ים בלי הפילתר למוסך זה מוסך מורשה של יונדאי בגלל זה אני בהלם מה המקרה הזה

פורסם

עדיף לא לזוז מהמקום בלי הפילטר,

היתי ממליץ לך להתקנין לבד, זה ממש פשוט ולא דורש ידע רב.

או שתדבר עם המנהל המוסך תתן לו בראש.

• תוכן חדש...