Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה מ"ר אני צריך לשכבה אחת לדלת אחת ?

האם ההבדל בשמע בין דיינמאט לחומרים יותר קלים/דקים מעט הוא משמעותי ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני לא חושב שיש תשובה אבסולוטית לשאלה שלך , כל דלת היא בגודל שונה ולכן אין מספר מנצח .

אצלי בדלת איטום של חומר רפה בנד על דלת אחת מטר וחצי מרובע בערך ( איטום של הפח + איטום המכסה של הדלת משני הצדדים ) .

פורסם

מה הכוונה "המכסה של הדלת" ? אטמת את הפח של הדלת וגם את הפלסטיק שמתלבש על הדלת ? כלומר מטר וחצי רבוע הספיק לך ל- 2 שכבות ?

יש לי 626

פורסם

אצלי באיביזה יש מכסה מלבני ממתכת שעליו יושבות המסילות של החלון , הוא מתפרק ומאחוריו יש את הפח הפנימי , אטמתי את הפח הפנימי בשתי שכבות , ואת המכסה בשכבה אחת בכל צד .

פורסם

מומלץ לאטום גם את הפלסטיק של הדלת ולא רק את השלד עצמו מתחת לפלסטיק .

כל זה לוקח בערך 1.3 SQF , שזה קצת יותר מקיט לדלתות של Dynamat , הקיט מספיק לאיטום דלת 1 בצורה נורמאלית או 2 דלתות בצורה חפיפניקית .

לי הספיק Dynamat extreme door pack שזה 1.1 SQF לדלת אחת ועדיין רציתי עוד ...

חודש הבא אזמין גם לדלת השניה , השיפור הוא עצום .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אני לא מתכוון להישאר עם הרכב הזה, ולכן אני לא רוצה להשקיע באיטום, ומצד שני אני אהיה איתו לפחות עוד שנה שנתיים ככה שאני כן רוצה רמה מסויימת ובגלל זה חשבתי על איטום אבל לא משהו רציני, רק למנוע רעשי פלסטיקים מעצבנים במיוחד

פורסם

רעשי פלסטיק לא פותר איטום לפח!! פותר חומרים סופגים והדבקה של המקומות הרועדים.

מילוי של ספוג / אקריל/ בד / סיליקון / הדבקה וכו. בין שני מקומות רועדים.

או יצירת לחץ נגדי. כמו פוליאטילן. ספוגים עבים יותר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני פשוט שם ספוג בין הפח לפלסטיק ? שכבה של ספוג לכל אורכו ורוחבו של הפלסטיק יהיה טוב ?

פורסם

מחזק את דברי סאנודמן

מה שהכי זול זה להדביק אקרילן לדיפון הפנימי של הלדת עם דבק מגע , והכי טוב ... זה אובר קיל של קסקייד (סוג של ספוג)

רפה , אקסטרים , סקנד סקין. זה טוב לאיטום של פח ליצור מהדלת תיבת תהודה

פורסם

לשים ספוג מאחורי רמקול כלשהו זה תמיד רעיון טוב.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...