Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יש פה כאלו שמכירים את האוטו או מכירים מישהו שנוסע בכזה אוטו.

אני מתחיל להתעניין. מה הדגמים שיש ( אני מכוון לישנים ) שיש להם הילוך כוח.

מחירים סבירים ?

חלקי חילוף ?

יש בכלל כאלו בשוק ?

תודה לעונים !

פורסם

מה הכוונה דגם ישן ?

כמעט בכל שנות היבוא במהלך 30 ומשהו השנים האחרונות טיפטפו לישראל גירסאות כאלו, הכמות הייתה קטנה מאוד.

זה נכון לכל הדגמים עד שנת 2000.

אחר כך התחילו להגיע לגאסי B4 עם 4X4 סטנדרטי, ובשנים האחרונות גם אימפרזות עם מנוע 2 ליטר עם 4X4 כסטנדט בכל הדגמים.

לאוטומטיות אין הילוך כוח.

הילוך כח יש לכל הגירסאות בעלי הגיר הידני, בכל השנים.

אם אתה מתכוון ללאונה מהשנים 85-93 - אין כמעט בשוק, אלו שיש נמצאים לרוב אצל חובבי סובארו מושבעים, פעם בהרבה זמן יש אחת למכירה.

פורסם

אם אתה מדבר על הסטיישנים הישנים של שנת 90 ומטה, אז קיים מועדון כזה, הוא מפורסם איפשהו ברשת.

חיפוש קצר בגוגל ותמצא אותו, ושם יש פורום לשאלות, וכל מה שתרצה לדעת.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

אם כבר- אחת משנות ה-80 עומדת במיגרש הגרירות של ר"ג, במסובים, כבר המון זמן- אולי אפשר להציל אותה משם?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

חלק לא מבוטל מהסטיישנים 4X4 הישנים היו שייכים לחברות ולגופים ממשלתיים,רוב הרכבים קרועים למדי,יש כמה משופצים ושמורים ומחירם אינו זול. לקחת בחשבון שלא מדובר ברכב שטח "אמיתי",סה"כ מדובר בהנעה לכל הגלגלים שבמקור נועדה לסייע במדינות עתירות שלג,כפור ובוץ . רכב שבילים....

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

סליחה על ההקפצה אבל זה עניין אותי,

האם הלאגסי הזאת באמת 4*4?

תודה,

תמונה003.jpg

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

יש אחת כזו לבנה למכירה (חונה בפוזת הצלבה קרבית) בראשל"צ במגרש בפינת בן-גוריון-שפרינצק-סוף רוטשילד.

אם לא הייתי ברור - מדובר בליאונה מהדגם של 85-93 סטיישן.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
סליחה על ההקפצה אבל זה עניין אותי,

האם הלאגסי הזאת באמת 4*4?

תודה,

יכול מאוד להיות שכן, הרבה גרסאות 2.0 ליטר היו 4WD

אבל יש הרבה חכמולוגים, יכול להיות זה רק מדבקה,

הבדיקה הכי טובה זה לראות מתחת לרכב מאחורה.

פורסם

אני לא יודע מה הגובה של הלאגסי מהדגם הזה,אבל היא הייתה גבוהה יחסית (לא כמו גיפ ,אבל יותר מרכב פרטי רגיל).

כנראה שהיא באמת 4*4.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

ההבדל המהותי בין הלאונות הישנות ה4X4 זה שהכח מתחלק 50 50 בין הזוג הקדמי והאחורי, במידה ואתה משלב את הילוך ה 4X4 לא משנה איזה מהם HIGH או LOW)

ובB4 יש מערכת שמעבירה את הכח בצורה מבוקרת מחשב.

אם אני לא טועה זה נע בערך 30 % אחורי ו70% קדמי, והמחשב משנה את זה בהתאם למשקל שמופעל על הרכב.

ומה שבטוח זה שכמה שהרכב נדיר ,הרבה יותר נדיר למצא אחת כזו עם LSD מקורי (ראיתי באינטרנט אחת כזו בחו"ל עם הגבלת החלקה בדיפרנציאל האחורי, מקורי כמובן, וממה שהבנתי זה משפר מאוד את היכולת של הרכב )

בקשר למחירים ממש לא סביר הרבה יותר יקר מלאונה ממוצעת,טיפולים וחלפים, אוכל יותר דלק, וכמו שאמרו בלאי גדול, רובם הוזנחו .

כמו שאמרו כבר הרכבים האלה לא יובאו בצורה סדירה לארץ מלבד כמה מייבוא אישי, וגופים ממשלתייים למינהם. והאמת שחבל.

רובם באו עם מנועי 1800 קרבורטור, בודדות מוזרקות ,ואולי אחת או שניים עם טורבו ותצוגה דיגיטלית ח"ח וכל מיני תוספות .

שים לב שהרכב ברישיון כתוב בסעיף הנעה 4X4 ושמידות הצמיגים הן לא 14" (בפועל),כי אין מצב שמאשרים את זה ואם זה רשום ברישיון אז זה בקומבינה ואם שוטר תופס אותך אז חבל על הזמן.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...