Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חזרה לאלפא ספרינט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם ביקורות פושרות להתנהגות לא עוזרות.

מאיפה הבאת את זה :?:

אמנם לא ברמה של הפוקוס, אבל מקדימה את כל האחרות בקבוצה.

טל.

מכמה מבחנים שנעשו מול HOT-HATCH, שם ה2 ליטר די פידחה (אחרי הגולף PDI GTI).

כמובן שהיא מצויינת, גם מהנהיגה הקצרה (מדי) שלי עליה - אבל אפשר היה לצפות ליותר... בטח עם איך שהיא נראית ;-)

פורסם

ואני נהגתי על ה1.6 105BHP ולא התאכזבתי בכלל, חוץ מזה שלאוטו קצת חסר כוח.

בקשר למבחנים מול Hot-Hatches, בוא נחכה לGTA ... :twisted:

פורסם

יש לי בעיה עם ה- 147 -

הדבר שפחות מפריע לי זה תוצאות מבחני הריסוק.

אבל באמת - הבגאז' של ה- 145 יפה בהרבה מזה של ה- 147. ה- 147 יותר מעוגלת, יותר מעוצבת מאחור - אבל ממש חסרה את האגרסיביות החיננית של ה- 145.

חוץ מזה, לדעתי, ל- 147 יש פרונט יפה, אבל חוץ מזה ממש אין לה מה להציע מבחינת מראה חיצוני.

יש הרבה מקום לשיפור בספרינט - נקווה שאלפא לא יפספסו אותו, ושחס ושלום לא ישאבו אלמנטים עיצוביים ממכונית של GM שחביבה מאד בפורום בזמן האחרון - הקפריס :o

במבחן ההשוואתי של ה- HOT HATCHES האלפא יצאה אחרונה מסיבה אחת בלבד - המנוע שלה מספק 150 סוסים בלבד, וזה ממש לא מספיק היום. בקרוב (אני מקווה) ה-147 תקבל את מנוע ה- JTS, ואז, עם 165 סוסים ון- 21 קג"מ יהיה לה יותר מה להציע.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

נכון להיום האלפא שלי היא 156 !!!!!

ועוד איזה 156 :

2.5

6 הילוכים !

אתמול עשיתי סיבוב על האוטו ( של חבר ) , לא סיבוב ראשון אבל....

אמנם אני רגיל למכוניות מטורפות אבל... שום דבר חוץ ממדהים לא עולה לי בפה !!!!

הילוך ראשון טיפה ( אבל טיפה ) גז , שיחרור קלאץ' ואנחנו מתקדמים קצת...

זה היה חזק ממני...... רגל ימין לא שמעה לי... ( תמיד יש לה רצונות משלה.... )

אנחנו היינו ב - 40 קמ"ש והאוטו מפרפר !!!!!!!

מפרפר ומתקדם - טירוף ( הוא סידרתי )

החלפה לשני ו......פול גז !!!!!

איזה רעש מהצמיגים : הם לא מפסיקים לפרפר והמנוע או.....המנוע V6 עם פילטר פתוח ! --- איזה צליל אלוהי !!!!!

מגיע סיבוב שמאלה מכוניות רגילות ( לשם דוגמה : בראבה ) לוקחות אותו על 50 ומתחילות להיזרק ( אל תשאלו איך אני יודע.... ) אני ה 156 והרגל... מגיעים לסיבוב במהירות שרוב החברה כאן לא היו מעיזים לדמיין !

האדרנלין בשמיים !

רגל ימין מדביקה את הדוושה לרצפה ! רגל שמאל מדביקה את הגב למושב !

אני נכנס לתת היגוי מטורף ( מיותר לציין שהוא היה מתוכנן.... ) ואז....

רגל ימין עוזבת את הדוושה במהירות !!!!

אוי.......... איזו החלקה !!!!!!!!!!

אוי איזו מהירות !!!!!!!

אוי אני צריך להחליף מכנסיים !!!!!!!! ( גמרתי.... :shock: )

רגל ימין חוזרת לדוושה במהירות שלא היתה מביישת את לירן כשהוא רואה אשכים.......

הידיים מתקנות מעט את ההגה....

התיישרנו..... אוף..................נרגעתי ! ( נראה לכם ) אנחנו מתקדמים ותוך שנייה החלפה לשלישי ואנחנו חוצים את מהירות האור !!!! מיותר לציין שבהחלפה לשלישי האוטו מפרפר...החברה שמסיירים על הטנדר של "מוקד 99" עד עכשיו בהלם.... מזל שלא פתחו בירי..... הייתם צריכים לראות את המבטים : אחד שכח שהוא מטיל את מימיו והוא תפס את הראש...... השני יצא כולו מהרכב ( חצי גוף מהחלון.... )

אני יודע האוטו לא שלי.... אבל הבחור פחח..... אז......

כל מה שיקרה - "ברכה" .....

מסקנה :

בתקופה האחרונה אין כמו אלפא , היחידים שמייצרים מכוניות יפות , עם כיסוי ( התנהות וביצועים )

מי שמכיר אותי יודע שיש לי מושג או שניים בנהיגה , אבל בסיבוב הזה עם הוולקן לא דיגדגתי את מה שעשתה ה 156....

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אני דווקא קראתי שאלפא סימנו את הבררה כאבטיפוס למכונית שרירים (מעל ה-GTV) שאיתה הם מתכוונים לחדור בעתיד לשוק האמריקני. שמועות, שמועות...

ומי שאומר שהיופי של ה-147 נובע רק מהפרונט, טועה גדול. יש לה פרופיל קלאסי, המחוזק ע"י קוי זרימה צדדים, שמתבלט היום על רקע האקרומגליה ממנה סובלות כל המתחרות...

(אקרומגליה = מחלה שקשורה לעודף הורמון גדילה... גורמת לאנשים להפוך ענקים חסרי פרופורציה, ולמכוניות - להפוך למיני-ואנים) :lol:

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
אני דווקא קראתי שאלפא סימנו את הבררה כאבטיפוס למכונית שרירים (מעל ה-GTV) שאיתה הם מתכוונים לחדור בעתיד לשוק האמריקני. שמועות, שמועות...

ומי שאומר שהיופי של ה-147 נובע רק מהפרונט, טועה גדול. יש לה פרופיל קלאסי, המחוזק ע"י קוי זרימה צדדים, שמתבלט היום על רקע האקרומגליה ממנה סובלות כל המתחרות...

(אקרומגליה = מחלה שקשורה לעודף הורמון גדילה... גורמת לאנשים להפוך ענקים חסרי פרופורציה, ולמכוניות - להפוך למיני-ואנים) :lol:

על טעם וריח אין להתווכח.

אז אל תתווכח איתי! :D

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

• תוכן חדש...