Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שכאשר אני מפעיל את המזגן או הוונטה של הרכב מתחילה לפעול או שאני מדליק אורות יש מין נפילת מתח ברכב מתחילות להיות רעידות שבאוטו ופעמיים בודדות הוא אף התכבה.

מה אמורה להיות הבעיה??

פורסם

צריך לבדוק מס' מסויים של אפשרויות שהבולטות שאני חושב עליהן כרגע אחרי מקרים דומים שלי/ אבא שלי :

מצערת מטונפת /מנוע צעדים שהלך לעולם שכולו טוב או זקוק לניקוי ,תקלה במייצב הסיבובים ברכב מכל סוג שהוא.(חשמלי או מכני, למשל,כשאתה מדליק צרכן חשמלי כמו מזגן טורים אמורים לעלות במקצת ואם הם נופלים עד לכמעט כיבוי הרכב הבעיה למשל היא בייצוב הסיבובים)

האפשרות השנייה היא שיש עומס על האלטרנטור בהדלקת מס' צרכני חשמל (כן,גם זה קורה וגם אבא שלי נתקל בזה אחרי שהרכיב מערכת סטריאו רועשת שלא אופיינית לגיל 45+) והתוצאה היא לעיתים החלפת/שיפוץ אלטרנטור.

בנוסף כדאי מאוד שתקרא את השרשור של דניאל http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=73501

השרשור,יענה לך על השאלה וייתכן שאם לא נפתרה התקלה הוא בהחלט יתן לך כיוון לפתרון .

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
חסר לך נוזל חשמל קצת...

לא ציינת איזה רכב מדובר ולכן אני משער שהתעלמת מההודעה הזו:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=151171

הרכב הוא פיאט אונו 1400 שנת 95

צריך לבדוק מס' מסויים של אפשרויות שהבולטות שאני חושב עליהן כרגע אחרי מקרים דומים שלי/ אבא שלי :

מצערת מטונפת /מנוע צעדים שהלך לעולם שכולו טוב או זקוק לניקוי ,תקלה במייצב הסיבובים ברכב מכל סוג שהוא.(חשמלי או מכני, למשל,כשאתה מדליק צרכן חשמלי כמו מזגן טורים אמורים לעלות במקצת ואם הם נופלים עד לכמעט כיבוי הרכב הבעיה למשל היא בייצוב הסיבובים)

האפשרות השנייה היא שיש עומס על האלטרנטור בהדלקת מס' צרכני חשמל (כן,גם זה קורה וגם אבא שלי נתקל בזה אחרי שהרכיב מערכת סטריאו רועשת שלא אופיינית לגיל 45+) והתוצאה היא לעיתים החלפת/שיפוץ אלטרנטור.

בנוסף כדאי מאוד שתקרא את השרשור של דניאל http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=73501

השרשור,יענה לך על השאלה וייתכן שאם לא נפתרה התקלה הוא בהחלט יתן לך כיוון לפתרון .

תודה על התגובה

לפני שבוע עשיתי ניקוי מצערת במוסך ולפני כשבועיים שמתי K44 ברכב , אבל אולי בשעה שניקו את המצערת והוציאו את הפילטר מהמקום , לא חיברו אליו את כל הרכיבים הדרושים בחזרה , ויכול להיות שזה מה שגורם לרעידות , אני יבדוק את זה מחר.

פורסם

אם מדובר בפיאט אונו אני אצמצם את הניחוש כמו בטוטו.

יש לבדוק שכל צינורות הוואקום למיחניהם מחוברים,שאין צינור קרוע/סדוק /יבש שמושך אוויר (פתח מכסה מנוע,האם אתה שומע בריחת אוויר?).

האפשרות השנייה- תקלה במגבר הטורים ברכב שאינו מתפקד וזה יתכן אם הרכב לא מצליח להחזיק סל"ד כנדרש אם כל שאר הצינורות תקינים ומחוברים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...