Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ערב טוב וחג שבועות שמח לכולם ותודה לעונים מראש

והשאלה שלי היא אם מורחים על הפנסים של הרכב מישחת שיינים +שמפו +ומשפרצים מים ומנקיים עם חולצה

זה הופך את הפנס מהדהווי למבריק כאילו שלא יראה כמו שניכנס הדיים לבפניים

העם לנסות את זה מחר בבוקר או שחבל על הזמן???:|

driver.gif

AMP:SIERRA F250.4

9*6 HERTZ DCX690 180W

SUB:KICKER CVR 12

COMP:HERTZ HI ENERGY 250W HSK165

פורסם

זה יותר הזוי מניקוי כלי-כסף עם משחת שיניים.

אני בטוח שהפנסים יריחו טוב ולא יהיו להם קריוסים ובקטוסים אחרי טיפול כזה.

פורסם

משחת שיניים - לא כל כך הזוי. משחת שיניים (לבנה) היא משחת ליטוש עדינה. שמפו לעומת זאת...

יש כמובן משחות ליטוש יעילות יותר, ורק למרוח את המשחה לא יועיל - יש ללטש וללטש...

:turn-l:
פורסם

אכן כן ניתן להשתמש במשחת שיניים , אך אני מקווה שזה ברור לך שלמרוח וישר לשטוף עם מים לא ייתן שום אפקט.

ניתן גם להשתמש בגיר (גיר ללוח / כתיבה בקיצור מה שיש בבית ספר :lol: ) אך מה שכן זה עבודה שלוקחת שעות אבל כן נותנת את האפקט הרצוי !

פורסם

משתמשים עם פוליש רגיל או פוליש גם יותר- יותר טוב.

הפעולה זהה לפוליש לרכב, עושים פוליש לפנס פעמיים, וזהו בעצם.

במוסכים מורשים לוקחים על זה 300-500 שקלים, שעתיים עבודה.

בפועל, רבע שעה עבודה והפנס מבריק - רצוי לעשות עם מכשיר חשמלי - הרבה יותר יעיל, ולמרוח שכבת ווקס מעל בסיום העבודה.

חג שמח.

• תוכן חדש...