Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בבחירת head unit חדש ואשמח לעזרה .

1. alpine 9853

2.פיוניר DEH-P80MP

סגנון המוזיקה שאני שומע לרוב היא רוק .

אני שייך לחובבי ה SQ לא מחפש עוצמה אבל מחפש המון דינמקה .

חובב סאונד עגול וחם , בס מדויק, די סובל מתדרים שהם מעל 1.25 KHZ .

ההגברה ברכב בססית :

סאב שאני לא זוכר את שמו אבל משהו שהבאתי מאמריקה של חברה שנחשבת שם טובה, בגודל 10" ,

לא עוצמתי בכלל אבל נותן את הדגש הקטן והמאוד מדויק שאני מחפש .

מחובר למגבר פיוניר קטן (גם לא זוכר בדיוק דגם ) מקסימום 30 RMS .

זוג קומפוננט מורל דוקאט

וזוג פיוניר 6-9" 420W שגם מוגברים אלוהים יודע ע"י מה (הגיל אתם יודעים ...) .

תודה

בועז

פורסם

ככל הזכור לי ב DEH-P80MP אין קרוס אקטיבי 3WAY למרות שב9853 של אלפיין יש, אבל האלפיין 53 מאוד מסובך מבחינת כיוונים, ולא נוח למשתמש רגיל, אני הייתי מציע לך לבדוק את האופציה של 880PRS של פיונייר , מכשיר מעולה לדעתי.

תראה את התרד שפתחתי בנושא שדומה לשלך, ובסוף הלכתי על ה880PRS .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=147174

בברכה.

פורסם
אני מתלבט בבחירת head unit חדש ואשמח לעזרה .

1. alpine 9853

2.פיוניר DEH-P80MP

סגנון המוזיקה שאני שומע לרוב היא רוק .

אני שייך לחובבי ה SQ לא מחפש עוצמה אבל מחפש המון דינמקה .

חובב סאונד עגול וחם , בס מדויק, די סובל מתדרים שהם מעל 1.25 KHZ . - בהקשר לדבריך: פיוניר-עגול וחם אלפיין-בס מדויק אבל דגש על הגבוהים. בהצלחה!

ההגברה ברכב בססית :

סאב שאני לא זוכר את שמו אבל משהו שהבאתי מאמריקה של חברה שנחשבת שם טובה, בגודל 10" ,

לא עוצמתי בכלל אבל נותן את הדגש הקטן והמאוד מדויק שאני מחפש .

מחובר למגבר פיוניר קטן (גם לא זוכר בדיוק דגם ) מקסימום 30 RMS .

זוג קומפוננט מורל דוקאט

וזוג פיוניר 6-9" 420W שגם מוגברים אלוהים יודע ע"י מה (הגיל אתם יודעים ...) .

תודה

בועז

אביעד

:arrow:Under Constructions :arrow:

פורסם
:shock::shock2::shock:

פיונר - עגול? חם?!

זה נאמר בצחוק?

אם אני עונה, התשובות רציניות!

אם מדברים במונחים כאלו אז בהשוואה של פיוניר לאלפיין, האלפיין חד מאוד והפיוניר עגול יחסית אליו!

אביעד

:arrow:Under Constructions :arrow:

פורסם

אגב, סובל מתדרים מעל 1.25KHZ ?

מה נשאר לך? באס ומיד? התוצאה תהיה עגומה מאוד.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
כן כן סדרות 8 ומעלה זה מכשירים אחרים לגמרי! (פיונייר).

הם עדיין לא עגולים ולא חמים

קלריון כן חם ועגול! אלפיין חם מאוד אבל לחלק מהאנשים הוא קצת צורח מדיי ( = לא עגול)

לפיונרים הטובים כגון שלך בוריס יש סאונד טוב ולא מתכתי כמו לרוב הפיונרים אבל הוא לא עגול וסה"כ אין לו אופי (לא שזה משו רע! הוא אמיתי!)

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

די כבר עם התגובות הטיפשיות האלה. חם ועגול? חד וקר?

במבחן עיוור אף אחד לא יצליח לזהות צליל חם, קר או פושר. מספיק כבר עם השטויות האלה ותופעת עדר של פרות בדרך למקדונלד'ס.

לאלפיין מכשירים מצויינים, לקלריון מכשירים מצויינים וכך גם לפיוניר. הכל שאלה של כמה חשוב לך המותג (או כמה אתה נאמן לו) וכמה פיצ'רים נכנסים לך בתקציב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לדעתי (ולא בגלל שיש לי אחד כזה :oops: ), מה שאתה מקבל ב880PRS כיחס מחיר/תמורה, אין לא לאלפיין ולא לקלריון תשובות

לדוגמה:

קרוס3WAY + טיים אליגמנט:

קלריון: בינתיים (עד שיגיע , אם בכלל ה776) אך ורק בסדרה 9 - 3000ש"ח ומעלה.

אלפיין: בחדשים אין בכלל, ב9855/53 - 2500ש"ח ומעלה.

פיונייר: 880prs - ש"ח2400 ומטה.

לשיקולכם.

בברכה.

פורסם

מה?! אתה משוגע?! איך אתה יכול להגיד כזה דבר?! לקחת פיוניר במקום אלפיין\קלריון?! להם יש סאונד מחמם לפיוניר סאונד יבש! (בצחוק כמובן :lol: ).

אם היה לי התקציב, היום כבר הייתי עם ה-PRS880 של פיוניר. לא הייתי קונה לרמה הזאת לא אלפיין ולא קלריון.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ל gti1980 אני לא יודע עד כמה אתה מכיר את קלריון ואת האלפיין אבל השליטה שלהם בשוק הHU דומיננטית כבר שנים ואין כמעט רכב שמשתתף בתחרויות EMMA או INSA ולא משתמש בהם כHU רק שתבין איזה חברות כגון: JL, FOCAL, MOREL, JBL, INFINITY, HERTZ, ALFASONIC, ZAPCO ואני יכול להמשיך היחידים שמשתמשים בHU של עצמם זה פיוניר, קנווד, רוקפורד, פלאנט אודיו, סרווין ווגה

אז תפסיק לדבר שטויות יש לי את הקלריון הפשוט ה755 בלי קרוס 3WAY וכל הפיצרים ושומעים בו פי 10 בלי הגזמה יותר חד ונעים מהפיוניר או מהקנווד או מכל מכשיר אחר

פורסם

אז תפסיק לדבר שטויות יש לי את הקלריון הפשוט ה755 בלי קרוס 3WAY וכל הפיצרים ושומעים בו פי 10 בלי הגזמה יותר חד ונעים מהפיוניר או מהקנווד או מכל מכשיר אחר

למה היה לך את הפיוניר הנ"ל ברכב?

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

פיוניר ,קלריון,אלפיין מה זה כבר משנה שתהיה לכם מערכת שתוכלו להבדיל בין הצלילים של המכשירים יהיה על מה לדבר

בינתיים תקנה מה שיותר נוח לך

HU: Pioneer 880prs, Component: mbq-qsc216 Rear: mbq RUA 216 Amp1: p.g x400.1Amp2: MBQ PAB4100 Sub: Infinity kappa perfect 12.1

• תוכן חדש...