Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שזוכר את זה, אז היום קיבלתי את המצלמה - שידרגתי לA530 בסוף.

בכל אופן, הכנסתי את הדיסק, התקנתי הכל. חיברתי את הUSB למחשב, הדלקתיה - ונאדה.

כמו כן, ברגע שאני מצלם יותר מתמונה אחת, כשאני עובר למצב של "ראיית התמונות" (תמונה של play) אני לא מצליח לדפדף בין התמונות שצילמתי.

קראתי את המדריכים, וניסיתי את מה שרשום שם. כן, ניסיתי להוריד תוכנה אחרת מאתר Canon ועדיין...

אבקש את עזרתכם,

משכנתא זה קל

פורסם

קנה קורא כרטיסים פשוט. עניין של כמה עשרות שקלים.

גם אני ניסיתי לחבר את הקנון שלי ישירות לפני שקניתי ועד היום לא הצלחתי לנקות את כל הזבל שהתוכנות האלה שמו במחשב.

פורסם

ממתי צריך תוכנות בשביל להעביר תמונות? כל המצלמות שנתקלתי בהן עד היום היה אפשר לראות הכל בתור כונן נוסף.

בדוק הגדרות של חיבור במצלמה עצמה.

פורסם

כדי שהמחשב יזהה את המצלמה, עליך להעביר אותה למצב "ראיית תמונות" במקום מצב "צילום".

כמו כן, יש ברשותי קנון A620 ולא התקנתי את התוכנות של קנון, אלא אני משתמש בתוכנה שבאה עם ה-XP (אפשרי גם פיקאסה וכו').

היתרון בתוכנה של קנון - אפשרות להשתמש בכפתור (מואר בכחול כאשר הוא ניתן לשימוש) על המצלמה שמעביר אוטומטית את כל התמונות החדשות למחשב, בלי צורך לסמן אותן בעצמך.

לגבי הדפדוף - הייתי מנסה קודם לשימוש, לפרמט את כרטיס הזכרון.

פורסם
ממתי צריך תוכנות בשביל להעביר תמונות? כל המצלמות שנתקלתי בהן עד היום היה אפשר לראות הכל בתור כונן נוסף.

בדוק הגדרות של חיבור במצלמה עצמה.

כנראה שעוד לא נתקלת במצלמה של סוני....:shock:

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

בקאנון A500 למינהם אין כונן, חייבים להשתמש בתוכנה של קאנון.

התקנת את הדיסק שהגיע עם המצלמה? הוא מתקין איזה חצי מיליון תוכנות ואחת מהן משמשת להורדת התמונות למחשב. באמת שהייתי אומר לך את השם, אבל מאז שקניתי קורא כרטיסים ופירמטתי את המחשב התוכנות האלו לא מותקנות אצלי.

בעצם, קוראים לה ZoomBrowser, או משהו כזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

להתקין תוכנה לפני שמתבררת הנחיצות שלה היא טעות נפוצה ודי מצערת.

סדרה 6 של קאנון פטורה מהצרה הזאת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
ברגע שאתה מחבר את המצלמה למחשב לא נוצר כונן נשלף חדש?

אלעד

לא, הUSB אפילו לא מזהה אותה.

כדי שהמחשב יזהה את המצלמה, עליך להעביר אותה למצב "ראיית תמונות" במקום מצב "צילום".

לגבי הדפדוף - הייתי מנסה קודם לשימוש, לפרמט את כרטיס הזכרון.

העברתי, ופירמטתי. וכלום.

התקנת את הדיסק שהגיע עם המצלמה?

קצת.

בחוברת הוראות רשום להתקין, לאתחל, והXP ישלים את התקנת הדרייבר לבדו. זה לא קרה, ובכלל הXP לא קולט new hardware. מה עושים?

משכנתא זה קל

פורסם

אוקיי, כנראה שהבעיה רצינית בהרבה - זה לא קורא לי שום USB device.

למשל, כונן נייד של Sandisk או קורא כרטיסים של Palm. תמיד נותן את ההודעה הזו, וכשמנסים לעדכן את הדרייבים, את ההודעה הזו.

מה עושים?

מערכת ההפעלה היא XP SP2. :( :(

באסה.JPG

לא_מוצא.JPG

משכנתא זה קל

פורסם

אני מניח שהחומרה שלך תקינה.

תחליף לUSB אחר, ותבדוק מה קורה.

יש לי קנון A70 (ישנה לאללה) - ולא צריך שום תוכנה. ל-XP יש כלי מצויין להעברת התמונות מהמצלמה למחשב.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

תבדוק בביוס שה-USB מוגדר כ-enable (אם כי אם זה עבד עד כה, יהיה מוזר אם זה השתנה) ואם שם הכל תקין, אני חושש שהבעייה היא בלוח האם עצמו.

• תוכן חדש...