Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

VW פולו - שכפול מפתח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבריי המלומדים

שכפול מפתח הכולל אימבולייזר(בילט ) עולה בפולסווגן יותר מידי כסף ( מעל 400 ש"ח )

מחיר מטורף לכל הדעות!!

האם מישהו מכיר שכפול של המפתח במחיר שפוי?

כמו כן אני צריך להחליף את השלט(על הדרך)

איזור הרביה שלי-הוד השרון

הרכב פולו 2001

תודה

פורסם

אצל כול יצרני הרכב שכפול מפתח עם אימוביליזר מובנה עולה הרבה כסף, יחסית המחיר של VW נמוך משמעותית לעומת השאר !!

איזה כייף לי :)

פורסם

אני ממליץ להרים טלפון לבעלי מקצוע שניתן למצוא בדפי זהב.

דבר עם כמה מהם ותמצא מחירים שפויים יותר לעיתים עד כ-50% פחות.

שוב, אני לא יודע לגבי כל רכב, אבל מנסיון אפשר להוזיל עלויות.

פורסם
תנסה לשכפל מפתח של רנו, המחיר כמעט כפול

אתה טועה, 700 ש"ח זה רק הצ'פ של האימובילייזר, מפתח שלם הכולל גם שלט לנעילה מרכזית עולה ברנו קרוב ל 1300.

400 ש"ח זה מאוד זול, ומאוד שפוי, ועוד יחסית לפולקסוואגן.

אם המפתח שלך כולל רק אימובילייזר ולא כולל שלט, יתכן ויש בעלי מקצוע בתחום המנועלים והאזעקות, שיכולים לשכפל אותו, רפי לין המליץ על כמה מהם, כשהייתי בבעיה דומה, תעשה חיפוש על הערך "שכפול מפתח לקנגו".

בכל מקרה, גם הם לא ישכפלו לך מפתח ב 12 ש"ח , אלא יקחו כמה מאות שקלים.

יתכן ונדרש גם תכנות של מחשב הרכב (כלומר "מלמדים" אותו לזהות מפתח חדש)

אם ה 400 ש"ח האלו כוללים את כל הפעולות הנדרשות, עדיף לדעתי לשכפל בצורה מסודרת אצל היבואן.

פורסם

מנסיון.

של שכפול המפתח של WV.

השכפול עצמו הוא יחסית פשוט. העניין שאתה חייב ללכת לחברה ולהתחבר מחשב כדי להגדיר את המפתח החדש!

אחרת הוא רק יפתח את הדלתות. יסובב את הסוייטש. אבל לא יתניע!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אם יש לך את קוד האימובילייזר שמגיע עם הרכב ניתן לקנות מפתח "גולם", לחרוט אותו ולפנות למשל למוסך רון כדי שיתכנת לך את המפתח החדש. באופן עקרוני רון יכול לקנות לך את הגולם ובעצם לבצע את כל התהליך בתנאי שיש לך את הקוד של האימובילייזר.

נכון להיות בצ'מפיון כבר לא מוכרים מפתחות גולם (לפני כמה שנים מכרו). היה לי איתם ויכוח ארוך בנושא, כולל עם מנהל השירות, והם ממשיכים להסתתר תחת הכותרת של "מסיבות אבטחה ומניעת זיופים"- אני אומר כינים בפיתה. הפתרון שלהם הוא שתשאיר את הרכב עם רשיון ותעודת זהות והם מבצעים את כל התהליך מול צד שלישי- משכפל שהם עובדים איתו ומרושה ע"י היצרן.

לגבי קוד האימובילייזר-

לפני כמה שנים במידה ולא היה לך אותו היית מזדהה עם תעודת זהות ורשיון הרכב. לאחר אימות שאתה בעל הרכב הם היו פונים עם מספר השלדה ומספרו הסידורי של מחשב ניהול המנוע ל-VW בגרמניה ותוך כמה דקות מקבלים חזרה את קוד האימובילייזר (להם אין את הקודים). בהתאם למדיניות החדשה אני לא יודע אם הם מוסרים את הקוד עדיין. בכל מקרה לדעתי בתור בעל הרכב זכותך לקבל אותו וכדאי שתתעקש על זה אם אתה חפץ בכך.

בכל מקרה מחיר של 400 ש"ח בחברה זה לא הרבה. עם כל התהליך שתראתי (והבזבוז זמן שבצידו) תוכל לחסוך 200 ש"ח לכל היותר. מה עדיף זה כבר תלוי בך.

• תוכן חדש...