Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

שימו לב!!!

היום אחרי כשנה וחצי אחרי שהבולמים הוחלפו ,הם הלכו לעולמם.

הרכב מרעיש בצורה חמורה מאזור הבולמים במיוחד הקדימה.

ההגה רועד ולא נעים בנסיע (עשיתי כיוון פרונט ואיזון גלגלים חשבתי שאולי זאת הבעיה)

אבל מתברר שלא .

כמה שאלות:

1.כמה זמן יש אחריות על המיתלים?

2.האם ייתכן שאחרי קצת יותר משנה הם נגמרו (ואני לא קופץ מדרכות עם הרכב)

3.המקוריים החזיקו 13 שנה למה ההבדל הזה? ואם אני אקח מיתלים מקוריים של רנו הם יחזיקו יותר?

4.מישהו אמר לי שיש חברה (לא זוכר את שמה)של בולמים יש להם סמל קנגורו והמחיר ל 4 כאלו הוא 850 כולל מע"מ

מה דעתכם?

5. מה זה עוד יכול להיות חות מבולמים?

תודה

פורסם

האם מומלץ לחזור לאותו מקום שבו הורכבו הבולמים או עדיף לפנות למקום אחר ועל ידי כך למנועה את הטענה האולי שיקרית של אותו מקום שבו הם הורכבו שהבעיה היא לא בבולמים.

שאלה???

מה האחריות הניתנת לבולמים על ידי היצרן או המתקין והאם עדיין בתוקף?

פורסם

כפי שכתב רפי, לא בהכרח הבולמים הם הבעיה. אם אתה שומע מכות בעת עליה על מכשול, יכול להיות שתושבת הבולם נקרעה, ואז ניתן להחליף רק אותה בעלות לא גבוהה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

האחריות לבולמי מונרו היא לשנתיים, תן קפיצה לאותו המוסך והבא איתך את החשבונית, אם אתה היית מרוצה בפעם הראשונה למה שתתאכזב עכשיו?

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• תוכן חדש...