Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל התחיל ליפני שבועיים כשהגיע הזמן להחליף את הבולמים של האוטו,ועשיתי היתייעצות קטנה בפורום והאיש הנכבד הזה (רפי לין) המליץ לי לבקר במוסך השחר בירושלים לצורך ההחלפה של הבולמים ,וכך עשיתי.

היום ב8 בבוקר לאחר שהזמנתי תור אצל ה"דוקטור" ששמו איציק הגעתי למוסך ובלי לבזבז זמן מיותר הרכב עלה על הליפת, נבדקו הבולמים שהיו מורכבים (עדיין המקוריים משנת 93) והוחלט להחליף את כל ה4 לחדשים וכך עשיתי .

ברכב הורכבו 4 בולמים של מונרו כולל החלפת תושבת גומי לבולמים מקדימה ,זמן העבודה הוא כ-4 שעות שבהם פונקתי בקפה אין ספור כוסות .

כמו כן על הדרך איציק החליף את תושבות הגומי שמונעות מהאגזוז לירעוד מאחר והיו קרועות ללא חיוב !!!:lol:

לסיכום:

משך הטיפול- 4 שעות.

הטיפול- החלפה של 4 בולמים ממקורי שנת 93 לחדשים של מונרו

עלות הטיפול:1650 ש"ח כולל מע"מ

אני יצאתי מרוצה גם מהמקצועיות וגם מהשרות,וקצת מבואס מהמחיר :cry: :cry:

תודה לרפי לין

פורסם

המחיר סביר, תתחדש, ואכן רפי לין איש יקר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

4 שעות?! באיזו מכונית מדובר?

מחיר מצוין דווקא.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ממה מבואס? מה לא בסדר? רק 4 שעות עבודה במוסך עולים כ 700 שח לפחות! שלא לדבר על מוסך של יבואן כמה היה לוקח רק על עבודה...

בקיצור, מחיר מעולה!!!

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לא עשיתי כיוון גלגלים כי נאמר לי שאין צורך ,וגם עשיתי כיוון ואיזון ליפני חודש.

1650 ש"ח כולל חלפים+מע"מ+עבודה

פורסם

אני לא מבין מה אתה רוצה, 1600 במוסך מורשה עם עבודה אחריות ומע''מ כולל תושבת אגזוז ו 4 שעות עבודה, ובוא לא נדבר על זה שאלו בולמי מונרו איכותיים, זה ממש מחיר בריצפה שלא להגיד *נות.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

בולמים מעולים - נו...יש הבדל?

קיבלת מחיר מצויין ואף מעולה.

תושבות גומי שהחלפת,אתה מתכוון לכריות בולמים? או כיסוי אבק לבולם?

פורסם

קיבלת מחיר בסדר גמור .

בנתניה רוצים על שני בולמים קדמיים חלופיים מסתם חברה ב80 שקל לא כולל עבודה ולא כולל שום דבר מסביב.(במקומות שאני מכיר כמובן).

ואני אחד שמתווכח על מחירים.

פורסם

כריות בולמים החלפת?

אם לא, החלפתם תיתן שיפור משמעותי עוד יותר מהחלפת בולמים+קפיצים יחדיו.

גם שלי שנת 93, אני מדבר מתוך ניסיון.

• תוכן חדש...