Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

**נערכה החוצה שורת טקסט שאינה עומדת בכללי הפורום. הנהלת הפורום**

לדעתי התוכנית הייתה משעממת.

המנחים יבשים, הבדיחות מזכירות בדיחות קרש של מורי בית-ספר, והמבחן על הSL? לנהוג מנהלתית ולהקריא טקסט גם אני יכול. מי מסדר לי כרטיס למיורקה?

למנחי התוכנית אין אף שמץ בנהיגה - ואת זה רואים במחבנים, קיגלר הכניס את המיצובישי בתוך סלע למען השם - לי זה לא נראה מצחיק, אלא מטומטם.

לגבי מה שאמר און בקשר למזג האוויר, לדעתי המפיקים עושים טעות בכך שהם מצלמים בדרום, בצפון יש תפאורה הרבה יותר יפה וירוקה, המון כבישים מפותלים, וגם מנחת.

בקשר לסלב בסיוויק - תראו קצת יותר נהיגה, תשימו מיקרופון ברכב שנשמע אותו, משהו...

זה יבש מדי.

האיזטה היה האייטם הכי טוב לדעתי - הסיקור התאים לאופי הרכב - נהיגה רגועה, סיפור נוסטלגי. להבדיל, שוב, מהמבחן על הSL שההבדל בינו לבין מבחן על מאזדה 3 עומד בכמות כ"ס האילדיס יכל לציין(!). קצת קטעי נהיגה היו יכולים להוסיף כלכך הרבה - ואם אילדיס לא יודע לנהוג - תנו לאון.

דני.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 353
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ציפיתי לתגובות טובות ואני רואה שכולם יורדים על התוכנית.

לא ראיתי את התוכנית, (מישהו הקליט ויכול להעלות בבקשה?) אבל אני לא חושב שצריך לשלול אותה אחרי זמן כל כך קצר כמו שחלק של אנשים עשו כאן.

לפי דעתי צרך לתת לתוכנית זמן להתפתח, לגדול תקציבית ואז נוכל לבקר אותה.

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

אנשים, צריך להבין, זאת הפעם הראשונה שיש תכנית רכב בערוץ טלביזיה כלל ארצי. אני לא מחשיב את "על גלגלים" שהיתה ללא ערוצים מתחרים.

לפני מספר שנים(6-7), שודרה תכנית מוטורית מקורית, בערוץ 2, בשם "אוקטן". צולמו כ-6-7 פרקים והתכנית ירדה מן המרקע.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

ראיתי חלקים מהתוכנית, הבדיחות ממש לא רציניות לדעתי, ונראה שכאילו הם עושים הכל מתוך חובה, כשהוא אמר תעופו מהנתיב השמאלי, לא יודע זה נראה יותר מדי לא ספונטני.

נקווה שהם ישתפרו, ולפחות יש משהו שקשור למטוריקה בארץ.

נ.ב מישהו יכול להפנות אותי להוריד את התוכנית? ראיתי חלקים ממנה עקב ארוחת שישי :)

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

מספר הערות ממני:

1. התוכנית היתה נחמדה. לא יותר. עם זאת, ראוי לתת לה לרוץ מספר שבועות לפני שמתחילים להתנגח - אף תוכנית לא הגיעה לשיאה על ההתחלה. צפו בפרקים הראשונים של סיינפלד ותבינו.

2. למרות הצהרות ההפקה והדמיון המסוים בפורמט, אין מה להשוות את המופע המוטורי לטופ-גיר. לא מבחינת תקציב (און, נראה לי יותר בכיוון שהתקציב של טופ-גיר לפרק גבוה פי 10 מהתקציב שלכם לעונה), לא מבחינת ניסיון (של המנחים ושל ההפקה), לא מבחינת מגוון כלי הרכב הנגיש ולא מבחינת התשתיות למבחנים. בנוסף, את הכריזמה וההומור של קלארקסון אין לרבים בעולם - ההשוואה מיותרת.

3. הערה בונה להפקה: בצילומים של הנהג האורח במנחת, אי אפשר היה להתרשם מצורת הנהיגה עקב העריכה. צילומים ארוכים מחוץ לרכב היו נותנים אפקט טוב בהרבה. גם המוסיקה המלווה מיותרת -מנוע וצמיגים הם מוזיקה יפה יותר מכל פסקול אחר.

4. ולסיום, לרוני: אם אני זוכר נכון, בתקופתך בטורבו ואוטו לא היו חסרים צילומי רכבים עם דוגמניות כמעט ללא לבוש. הסבר בבקשה איך זה תרם לתרבות המוטורית? להתפס לקטנות כל אחד יכול.

דאגתי לפסק ולרווח כמיטב יכולתי. אם יש לך הערות, אנא שלח לי ה"פ.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

בתור משתתף וותיק מאד בפורומי רכב באינטרנט (מעל ל-6 שנים), זכור לי דיון שעסק בפורמט החדש (דאז) של טופ-גיר, כשהם עברו מתוכנית המורכבת מאייטמים של נהיגה נטו, לתוכנית בידור באולפן.

נחשו מה היתה התגובה של מרבית הכותבים בדיון ?

ניחשתם נכונה - קטילות על ימין ועל שמאל, קראו לזה ביזבוז של זמן נהיגה על בירבורים באולפן, אמרו שהתוכנית הפכה להיות שעשועון במקום להיות תוכנית מוטורית, ולא מעט מהכותבים בת'רד הזה הצהירו באופן שאינו משתמע לשתי פנים, שהם מאוכזבים עד כדי נטישה סופית של התוכנית (מעניין אם הם עמדו במילתם).

נשמע לכם מוכר ?

בשעה טובה עלתה לאוויר, בערוץ מסחרי ובשעה מעולה, תוכנית בידור מוטורית. עם תקציב קטן (יחסית לטופ-גיר), בלי מסלול מרוצים אמיתי, במדינה שבה צירוף המילים "מרוצי מכוניות" נתפסת בעיני רבים כהצהרה על כוונה לרצוח, עם ממסד אטום לתרבות ולספורט מוטורי, ועם המון רצון והשקעה מצד הנוגעים בדבר - יש לנו תוכנית בידור מוטורית כחול לבן.

עכשיו שיקום זה שיהיו לו הביצים להגיד שהוא היה מרים תוכנית טובה יותר, החפה מבעיות, טעויות, תקלות, וכו'.

הרי ברור שבישראל - גם אם היתה עולה לאוויר תוכנית טובה יותר מטופ-גיר, היו קוטלים אותה ומבקרים אותה למוות.

אני התאכזבתי מהתגובות וצרות העין, מהתוכנית דווקא נהניתי.

דני G.

פורסם

אני לא ראיתי את השידור, ודווקא רציתי לראות. אבל מה לעשות, יום שישי תפוס לי. אתם יודעים, אלה עם הסידור, הכיפה. שטויות כאלה.

אבל דבר אחד אני לא מבין.

אני תיארתי לעצמי, שכמו כל דבר במדינה שלנו. שרק מתחיל, וטוב שהתחיל, אבל תמיד לכולם יהיו טענות. למה ככה, למה ככה. זה חלש, זה לא טוב. מה קרה? כולם נהיו פולנים? (ואין לי בעיה עם פולנים, יש לי אימא כזאת...)

בחייאת, תנו לתוכנית קצת לבנות את עצמה. להבין מה טוב ומה מיותר. אם נמשיך ככה, היא תרד מהמסך יותר מהר משתספיקו להגיד און יעקובסון.

באמת, תתנו לתוכנית צ'אנס.

גם את רומא לא בנו ביום אחד. (אומרים את זה על רומא?)

ואני בטוח שגם התוכניות הראשונות של TOP GEAR העלו כמה תמיהות בראשי הבריטים. אבל היום? מי שיעיז להגיד מילה רעה עליהם.

אז נכון, קצת קשה בהתחלה, ואנחנו נצטרך לסבול טקסטים נמוכים, אבל חכו, אני אומר לכם בסוף זה יגיע. (אל תתפסו אותי על קטנות, יכול להיות שזה גם יגיע עוד 15 שנה...ישראל, אתם יודעים.)

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

ההתחלה תמיד הכי קשה, ובתור כזו שהייתה לה הצצה לתכניות הבאות (בזמן הצילומים), IT GETS BETTER.

השתפרות באה עם הזמן, רק צריך לתת צ'אנס ולתת ביקורת בונה במקום לקטול.

יוליה

זה עדיף על הצורה שבה חיים הכט מציג את הנהג הישראלי הממוצע - לא? :)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

יש פה מישהו בימינו שעושה משהו לא מתוך שיקול כלכלי ולא בגלל כסף?

אסף

נ.ב. למיטב ידיעתי ערוץ 10 לא עושה כסף אלא מפסיד. והרבה.

פורסם
מדובר בתכנית בידור, וצריך לשפוט אותה על פי הפרמטרים האלו.

לא מדובר במסמך עיתונאי מרתק, או בתכנית תחקירים נוקבת.

כפי שמובן לי, קהל היעד העיקרי אינם חובבי רכב אמיתיים, שממילא מהוים אחוז זעום מהצופים, ולא ממש צריכים תכנית רכב כדי לבסס את ידיעותיהם, אלא צופים "מן השורה", שאולי לא יזפזפו אם יגיעו לתכנית בידור / ארוח מעניינית, גם אם היא עוסקת ברכב.

לקהל כזה התכנית לדעתי מיועדת, ולדרישותיו עונה.

המטרה העיקרית של תכנית בידור - בידור.

.

כנראה יש נסיון לשייך את התוכנית לתחום הבידור...8)

רקדניות "קאן, קאן" היו בהחלט יכולות להוות מוקד התוכנית!

אבל, גם בתחום הבידור נדרשת רמה מסויימת של תוכן, הנאה וכייף, במיוחד שלא מדובר על הצגה בגן ילדים, אלא על בידור מקצועי ולא עבור "דמי חנוכה" או לשם שמים.

ההפקה דאגה לחשוף "לראשונה" בישראל...שלרנו יש מערכת בטיחות מופלאה ויחודית מסוג:

ESP ...

כל הכבוד לרנו!

כל הכבוד להפקה!

כל הכבוד לצרות העין!!!

מה שלא ידוע להפקה לצורך "הבידור", שגם בדגמים מסויימים של יצרנים אחרים המיובאים לישראל

ישנן מערכות מופלאות כאלו - לבקרת יציבות (הוצגה בעולם בשנת 1987)...במאזדה, באיביזה, בפולקסווגן, בפורד, בהונדה... :shock:

לאלו שלא ברור, לא מדובר בטלוויזיה נסיונית בשחור לבן, אלא בהפקה מקצועית, בערוץ מקצועי בתחום "הבידור" ושכזה ראוי להפיק עבור הצופים תוכנית מוטורית "בידורית" טובה, ללא קשר ללוטו, מוטו ופיס.

חג שמייח לכולם,

מריוס

פורסם
אתם אוהבים מכוניות כמו שאני אוהב מנהגי פולחן טיבטיים.

אתם אוהבים כסף. נקודה.

תן לי לחדש לך - כל העוסקים בעיתונות הרכב אוהבים מכוניות. וכולם, בלי יוצא מהכלל, רוצים לעשות מזה כסף. ניחוש פרוע - גם אתה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ההפקה דאגה לחשוף "לראשונה" בישראל...שלרנו יש מערכת בטיחות מופלאה ויחודית מסוג:

ESP ...

כל הכבוד לרנו!

כל הכבוד להפקה!

כל הכבוד לצרות העין!!!

מריוס, אני חושב שאתה טועה. התוכנית לא טענה שמערכת ה-ESP של רנו היא ייחודית. היא טענה שהמערכת ייחודית בסגמנט הספציפי של רמת האיבזור הנמוכה ביותר למשפחתית (=ליסינג). מה שנכון - לאף משפחתית אחרת בטווח המחירים הזה אין מערכת כזו. מכיוון שאנו יודעים שה-ESP יכול להציל חיים, ואפילו דאגו להדגים לנו את זה יפה בתוכנית, זה בהחלט דבר חיובי שצריך לעודד אותו אצל עוד יבואנים.

נכון שזה נראה כמו פרסומת לרנו, אבל אם יבואנים אחרים צפו בשידור וראו כי טוב, ואם חלקם ישימו ESP גם במכוניות הליסינג שלהם - כולנו זכינו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

משפחתית, רמת גימור וטווח מחירים...אכן משוואה מעניינת.

תתפלא, ישנן כמה "משפחתיות" אחרות כמו : פורד פוקוס, היונדאי, סיטרואן C4 וגם כאלו שלא הזכרתי, שהן "בטווח מחירים" פחות או יותר, וגם להן יש מערכות בקרת יציבות (בכינויים שונים ודומים).

נכון שזו פרסומת לרנו.

רוני, חג שמח גם לך.

מריוס

• תוכן חדש...