Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 353
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למען האמת די נהנתי מהתכנית.

אמנם חיקוי מדוייק של TOP GEAR, אבל לי זה לא מזיז.

חסרים גם המבחנים המוזרים של טופ גיר, אבל אפשר לפצות עליהם במבחני השוואה מעמיקים.

172

פורסם

תוכנית לא רעה בכלל, אהבתי את הראיון עם השף ואת המבחן על האיזטה(המקסימה) והSL. התוכנית הבאה נראית טובה גם כן.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם
תוכנית טובה, תמשיכו ככה.

רק חבל שמטעים את הציבור בקשר למחיר של הגרנדה פונטו.

אף אחד לא הטעה את הציבור, פשוט התוכנית צולמה לפני ירידת המחירים.

מה שפחות מקובל עלי זה ההגדרה שהוצמדה לגיר הרובוטי של הפונטו ("מעצבן"). מדובר בעניין סובייקטיבי לחלוטין ואני מצאתי את הגיר הזה דווקא יעיל ביותר ואפילו נוח.

ועוד דבר אחד: ניסיתי כמה פעמים להתקשר לטלמסר שלהם (מה קרה, לא מגיע לי איזה קורס קטן אצל און? :wink: ) ולענות על השאלה. כשכבר סוף סוף הגעתי למסר ולחצתי 8 כדי להגיע לחידה של המופע המוטורי, השתררה בקו דממה ולא היתה כל הודעה. מעצבן :evil:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ברור שזה יהיה לפי מודל טופ-גיר

מה ציפיתם, אבל זה שלנו

התוכנית התחילה בסדר עם ה''עימות'' הוא היה טוב אבל הייתה הרגשה שהיה צריך לפחות קצת להשתמש במושגים טכניים גם אם זה ילווה בהסבר על מהו המושג. בגדול היה טוב אבל הרגשה שחסר משהו גם בסיכומים הייתה לי את אותה הרגשה. לא באמת הצלחתי לקבל את ההרגשה של איזה רכב באמת יותר טוב בשבילי, זה היה על גבול המעניין לבין אוסף עובדות שיטחי להעברת זמן מסך

אח''כ היו ''חדשות מוטוריות'' סגמנט מעניין אבל אני חושב שהוא היה קצר מידי. כמה 2-3 ידיעות, הם הביעו דיעה, ולא הביאו את החדשות בצורה יבשה, זה טוב כי הם לפחות לא הראו את הפונטו ''המסורסת'' והידנית כשוות, אסכים עם קודמי שזה עיניין של דיעה ואולי הגיר הזה יעיל בהחלט אבל הגיר הזה באמת די הורג את הכיף.

אהבתי שהם גם נתנו קרדיט כשצריך בנוגע למע' בקרת היציבות של רנו וקרסו

אח''כ אילדיס נסע קצת במיורקה, שוב זה היה טוב, אבל באמת היה חסר קצת מושגים מקצועיים וטיפה יותר מיקצועיות. כי הרי יש קהל שהתוכנית כבר משכה רק בגלל השם שלה אז לפחות שלא יתייחסו אלינו כמו אל ילדים שמתלהבים מזה של SL יש גג פתוח.

הראיון עם הפירסומאי, אני חושב שאפשר היה לעשות משהו יותר טוב

השף הנוהג, היו צריכים להראות קצת יותר קטעי נהיגה של און (לפחות הם לא הגזימו והלכו עד הסוף עם טופ-גיר ויצרו סטיג, מעניין איך הוא היה ניקרא בישראל אם כן, סחוג?)

הסיקור על האיזטה היה ענייני ולא ילדותי כמו הקודמים.

בקיצור!!

סוף סוף ניהיה אור לגויים. ואם לא אז לפחות ניתגאה שזו תוכנית משלנו, כמה שיהיה יותר שיח ציבורי ככה זה יותר טוב לספורט המוטורי אז גם את הסלבריטאים אני יסבול

שוב אני מאוד נהנתי, די ראיתי שחורות מהתוכנית ותודה שהתבדתי, רק שוב שהסיקור יהיה טיפה יותר עינייני ומיקצועי

שבוע הבא נירא מה סורי הורי שווה

בהצלחה

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

היה קאקאמייקה מצופה פורמייקה.

מה הם אמרו? שעדיף מיניוואן על רכב שטח?

שSL מאיצה מהר? אפילו יותר מהר ממכוניות המנהלים עם מנוע 2000?! וואוו!

והזוג מנחים גם לא להיט...

חיקוי עלוב למדי של טופגיר

בקיצור, לא נורא. לא ציפינו להרבה.

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

כגודל הציפיה כך גם גודל האכזבה. זה לא שציפיתי לתכנית ברמה של הילוך חמישי או משהו בסגנון, ולכן לא התאכזבתי. סה"כ תוכנית לא רעה להפקה ישראלית ולתקציב ישראלי. הפריע לי רק הקטע בו חיים כהן נהג על הסיוויק שהם לא תאכלס איך הוא נהג, והקטע הנ"ל היה קצת יבש ולא דיבורים והייתה מעין שתיקה מעיקה באוויר. חוץ מזה תוכנית לא רעה בכלל סה"כ.

ואני עדיין מוקסם מהאיזטה, כמה שאני לא רואה אותה זה אף פעם לא מספיק. מכונית פשוט :ladysman: .

ROOONEEYY

• תוכן חדש...